Barn färg sida tidskrifterHar du har några gamla färgläggning sidor eller bara känner för färg men har ingenting att göra med täcker efteråt? Har ingen rädsla, kan du göra det till en tidning!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkel bunden journal med återvunnet material

Detta är en billig (eller möjligen gratis), enkel bundna journal vilket gör att du enkelt anpassa en liten anteckningsbok med återvunnet material och din favorit tryckpapper. Bindningen är lätt att knyta och lätt att lossa, så sidor byts ut ut på vil...

Choklad Banana

Dessa smaskiga, lätt för att göra snacks är säker på att få dig några kramar. Barnen älskar den. Mina barn Mahi och Sid var så glada att de hjälpa mig göra det och vi försökte lite kul skapelse som täcker det kommer Chia utsäde kokos. Du kan göra det...

DIY Star Wars Millennium Falcon Cockpit Playhouse

Innan jag börjar detta mycket lång Instructable, vill jag nämna att om du gillar detta projekt, jag skulle uppskatta dina gillar och röster. Tack för att vara så stöttande!Mina barn älskar Star Wars, och ganska mycket varje dag de sluta gå runt huset...

Säng sida barnsängar för Anabelle Anais

Hej, mer än en istructables, detta är en "idé-show", eftersom jag bara kommer att sätta bilderna i min wok, sedan inglish är inte min leanguaje, och, mäter av proyect är gjorda för att passa mina behov, jag tror inte att dess behov.Något sätt, i...

Jag kan kalender - från kryssfaner (pedagogisk kalender för barn)

Jag ville lära min 6-åriga dotter om dagarna i veckan på ett roligt sätt. Så jag kom upp med idén om en kalender som hon kan ställa till det rätta datumet varje morgon och att kalendern kommer från där jag kan.Steg 1: Ritningar av ramenRitningen gjor...

LÄTT godis majs Halloween TuTu för Baby/barn

Mitt barnbarn blir endast ca 6 veckor gammal för detta Halloween, mendetta Instructable kan användas för att göra alla typer och storlekar av lätt tutus, bara ändra upp färger och längder av tyll som du använder.Steg 1: Förnödenheter och utrustningJa...

Photo Booth slottet för höglandet barn

vi ville ha en fotoautomat för vår sommar Blast (VBS) främjande dag. Vårt tema är mer eller mindre medeltida, så jag tänkte ett slott kan vara kul. Detta är hur jag gjorde slottet barn.Steg 1: leveranser 1. extra stora lådor från Home Depot.-Vid mins...

Aspen logga barn säng

Jag har nyligen köpt min första hem och har njuter kommer med idéer och mönster för att göra möbler att utrusta min hem med. Jag gillar verkligen rustik design och trä / logga möbler. Jag gillar också att skämma bort min nästan 3 år gammal dotter och...

Barnsäkra Gun Nattduksbord

Detta projekt visar hur man gör en/småbarn barnsäkra Nattduksbord för din liten pistol säker. Det gör säkert diskret, och bort från räckhåll för små händer. Med en infälld hylla ger det också standard fördelarna med ett nattduksbord! Totala kostnaden...

Skapa en påsk Box – Observera fastan med barn 40 dagar

påskdagen är kulmen och höjdpunkten i kristen tro. Någonsin undrar hur att öva detta? Denna viktigaste efterlevnad och tiden fram till detta firande blir överskuggas av andra kulturella traditioner. Här är en kreativ alternativ. Firandet börjar fakti...

Barns visselpipa från halm dricka

jag inspirerades av Mrballeng göra en visselpipa för första gången någonsin. Jag tog också en titt på visslingen av verktyg med djur och en allmän sida på PVC visslar. Då jag försökt att göra ett par visselpipor, en från mässing hobby slang med 1/4 t...

DIY barn Sand Block instrument

min fru nyligen köpa en uppsättning av sand träblock instrument från en lärare leverans butik för att använda med hennes barn musikgrupp. Tyvärr, på $5 en pop hon inte har en budget att få block för varje barn som hon arbetar med.Material som används...

Fånga & publicera ett barns dröm

i dessa osäkra tider, dess viktigt att skydda harmlösheten av våra barn, deras drömmar, sin fantasi, sin tro. Efter alla, är de vår framtid.Jag måste helt enkelt dela detta med er...,En vän till mig har en son, endast en ung pojke, full av idéer, drö...

Papp Robot för små barn

jag gjorde 12 robot "kit" för mina döttrar bday party.För att göra en, behöver du:2 lådor (en mindre än den andra), aluminiumfolie ark, sprejlim, xacto kniv, silvertejp (silver och röd), Tvättservice kanalisation, chip klipp, visp, rund bit kart...

Barnsäkra lådor för dina delar

Om du har barn vet du att de håller sina fingrar någonstans de kan. När de får sina händer på dina delar allt hamnar på golvet i en hög med röran. Det finns ett sätt att lösa detta problem dock. Genom att använda ett enkelt trick kan vi skydda våra n...

Krubba i ett småbarn Bed hacka

Jag har en uppsättning av tre år gamla tvillingar och jag hör ofta människor berätta för mig "du fick två för priset av en" som jag alltid svarar "nej jag fick två för priset av två". Faktum är att allt kostar dubbelt så jag ser för at...

Stol och bord för barn

jag gjorde denna Björn stol och tabellen för mina döttrar för några år sedan och de gillade verkligen det.Jag använde 3/4" tjocka lauan, ett ganska ljust trä från Filippinerna vanligtvis används för hyllor och dörrkarmar etc.Detta var mitt första för...

Hur barn slips skor

min son bara lärt mig att knyta sina skor förra sommaren, när han var 11 år gammal. Hans pappa tog sig tid att hjälpa honom medan de var på besök. Jag hade försökt att lära honom hur man gör det med metoden rabbit-around-the-tree-and-and down-in-the-...

Pärlor av tidskrifter

Hej alla jag ska visa dig hur man gör vackra pärlor av saker du har hemma!Njut av :DSteg 1: Du behöver: -Limma Stick-Rensa nagellack (jag hade glitter i min men ser lika bra!)-Sax-Tidskrifter-SpettDetta är allt du behöver!Steg 2: Nu välja en sida i e...