Barn storlek Adirondack gungstolarDessa tre stolar är minskade från original vuxen Adirondack gungstolen, men tillverkad av 5/8"(1,5 cm) ceder fence styrelser med mässing skruvar och bultar. Proportionellt böjda sits och rygg låter ditt barn samma komfort får du som vuxen ordförande, och ger dem en möjlighet att växa in i de tre tillgängliga storlekarna. Dessa stolar är bredare än den vanliga barnstolar.

Minsta barnet planen mäter 17" W x 18 1/2"D x 23"H (43cmW x 47cmD x 58.4cmH) med 9 1/2" (24 cm) mellan armarna. JUNIOR storlek mäter 22 "W x 24"D x 29 1/2"H (55.8cmW x 61cmD x 75cmH) med 12 1/2" (32 cm) mellan armarna. Ungdom storlek planen mäter 25 1/2" W x 27 1/2"D x 33 3/4"H (64.8W x 69.9cmD x 85.7cmH) med 14 1/2" (36,8 cm) mellan armarna. PDF steg planer ingår också utbyggbart bilder att bistå i konstruktion och dimensioner av taper släden jag använder på min tabell såg, att skära tillbaka lamellerna och tillbaka stöd bitar.

Klicka på PDF-ikonen nedan för att se instruktioner för Junior storlek stolen. Du kan köpa skickas full storlek mönster här, samt nedladdningsbara CAD-filer och DWG - eller DXF -filer för CNC-routers i min Etsy shop.

Relaterade Ämnen

Barn storlek Adirondack stolar

Dessa tre stolar minskas från min Ursprungliga vuxen Adirondack stol, men tillverkade från 1/2"(13 mm) eller 5/8" (7,5 cm) ceder fence styrelser med mässing skruvar och bultar. Proportionellt böjda sits och rygg låter ditt barn samma komfort får...

Småbarn och barn storlek slips

Denna ska tutorial undervisar dig hur man gör en barn storlek knyta!Material du behöver är en söt tyg - bomullStabilisator material eller ett stick tyg att använda för slips del för att göra det en liten hårdSymaskinSamordning trådElastiska eller sli...

Bygga barn-storlek Boba Fett pansar med hjälp av Pepakura metoden

denna handledning visar hur man gör en Boba Fett kostym för barn (9 år gammal i detta fall) med hjälp av Pepakura metoden."Pepakura" är en teknik för att göra utskrivbara versioner av 3D datormodeller. Utskriften kommer med numrerade flikar och...

Barn storlek Tusken Raider dräkt

För några månader sedan, bestämde min 7-åriga son att han ville vara en Tusken Raider för Halloween i år. Som ett stort Star Wars fan skyldiga jag naturligtvis.Detta var en rolig kostym för att bygga, erbjuder en mängd olika material, texturer och te...

Svarta tavlan topp skrivbord (barn storlek)

Så min dotter var i behov av ett skrivbord, och det innebar att jag hade möjlighet att använda mina verktyg och träbearbetning färdigheter att njuta av lite tid i mitt garage. Jag får ofta göra små byggen och bygga möbler är en av mina favorit objekt...

Barn storlek Ghostbusters Proton Pack!

Så förra året, jag var en Ghostbuster för Halloween, med otroligt häftigt proton pack jag byggt. Det fanns ett par problem med kostym, så jag bestämde mig att fixa dem och uppgradera kostym för årets Halloween.Medan jag satt runt omkoppling, berättad...

Barn storlek läder stativ pall

Jag har letat efter idéer för julklappar när jag kom över några supercool läder stativ läger avföring. Då såg jag priset. $90 Jisses det är bara läder sits med 3 dymlingar... och det slog mig CMC repet rescue guidebok berättar hur man knyter ett stat...

Barn storlek dammsugare

medan på en väns hus märkte jag att mina barn älskade leker med en leksak dammsugare, de ens slogs om den för att se vem kunde leka med den. Naturligtvis ville jag utnyttja detta intresse så att jag kunde spendera mer tid med att koppla och har mina...

Barn storlek liv vakt stand

denna småskaliga badvakt tornet var tänkt för att vara en "trevlig liten dekoration" för utanför stranden huset. Modellerad efter den Ocean City Beach Patrol vakt torn, tog det några timmar att bygga och några till att måla. Grundläggande träbea...

Barn storlek Tandem för mina två pojkar, 4 & 6 år gammal.

http://www.youtube.com/watch?v=8iYph9Lsr7cMini tandem gjorde jag för mina två pojkar, 4 och 6 år. Mina pojkar har länge examen från balans cyklar och för närvarande rida en 12" och 16" hjul storlek cyklar. Min fru och jag rida en tandem och jag...

Predator kostym - barn storlek

senaste Halloween jag gjorde min son en predator kostym. Det var mycket tidskrävande, men jag tror det var det värt! Jag använde många olika medier i detta projekt, inklusive loppmarknad tecken för rustningen, backer spö för håret, en muskel skjorta,...

Barn storlek Aliens Film koloniala Marina outfit

mig och min son arbetade på detta tillsammans. Inga instruktioner på denna tid....

Towmater Adirondack stol

HejJag gjorde ett barns storlek Adirondack stol från en begagnad pall. sitthöjden är 16" och bredd är 18" arm resten höjden på framsidan av stolen är 18 "och som kommer att gå mot baksidan av stolen till nivå. Jag använde 3 pall styrelser f...

Adirondack Settee

Som ett komplement till den ursprungliga Full storlek Adirondack stol, jag har designat en soffan Kit att gå samman och 2 stolar. Detta kan åstadkommas genom att bygga två nya stolar från början, eller att gå med 2 stolar som är redan monterade. Helt...

Barns arbetsbänk

Detta instructable visar hur att bygga en robust och funktionell barn-storlek arbetsbänk, men det kunde lätt skalas till full storlek. Jag byggde detta för min 3 åriga son i julklapp, och bortsett från små projekt som fotoramar och hyllor är detta mi...

Pålar för barn (eller vuxna) unge på pinnar!

Min son är tre och han älskar att gå på styltor som pappa. Bra roliga och säkrare än en skateboard, och tjänar honom positiv uppmärksamhet på lekplatsen. Han gillar också att gå runt i huset i dem, och nå saker han normalt inte kan nå. Vi går runt kv...

Barn rovdjur kostym

detta är en barn storlek predator kostym att gå med den främmande Xenomorph kostym vi gjorde tidigare. Tyvärr jag gjorde inte gummi Predator masken, min bror har redan gett mig sorg över det, men med tiden rinner och ingen bra leverans av flytande la...

Strumpa apa kostym för barn

detta är ett enkelt projekt för någon med minimal sömnadsskicklighet. Och det är super söt och mysig för kyliga Bus eller godis!Steg 1: Hitta några strumpor. Start med ett paket med 6 par arbete strumpor. Jag använde 4 par för ett litet barn storlek...

Hur man gör en Bento låda (japansk lunch Box) för ett litet barn

A Bento Box är en traditionell japansk lunchlåda. Bento lådor kan innehålla valfritt antal livsmedel och typer. Traditionell Bento lunch lådor är fyllda med en 4:3:2:1 servering mellan. 4 ris, 3 kött, 2 grönsaker (vanligtvis inlagda grönsaker. De beh...