Barn storlek Ghostbusters Proton Pack!Så förra året, jag var en Ghostbuster för Halloween, med otroligt häftigt proton pack jag byggt. Det fanns ett par problem med kostym, så jag bestämde mig att fixa dem och uppgradera kostym för årets Halloween.

Medan jag satt runt omkoppling, berättade röra upp och lägga till arduino kontroll min pack, min dotter hon ville vara min "Ghostbuster assistent." Jag typ av fållade och hawed och berättade att jag inte trodde att jag hade tid eller pengar att bygga ett detta år, men idén puttrade på baksidan av min hjärna ett tag och senare samma vecka som jag insåg att det inte bara gjorde jag har tillräckligt med tid att göra det, men jag hade nästan allt jag behövde redan på hand!

Total kostnad för detta projekt: $15.88 (under $20!)

Det mesta var rester av kartong och plywood, olika doodads och gizmos jag hade i min butik, och massor av saker som räddats från papperskorgen. Elektronik, tejp och Varmlimma fast jag redan hade. Allt jag behövde köpa var en tub med E-6000 epoxi (4.99) och tre burkar av super billiga platt svart sprayfärg (.97/styck). Dessutom hade jag att plocka upp en gammal ryggsäck från värde village (2,99) för de banden. Åh, och en khakifärgad jacka från goodwill (4.99).

Här är en kort beskrivning av kontrollerna:

*** Uppdatering 5/4/10: om du gör din egen ghostbusters kostym, gå vidare och lägga upp några bilder i kommentarerna nedan. Jag skickar dig en lapp! ***

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ghostbusters Proton Pack med Arduino och lasrar!

Förra året, jag var en Ghostbuster för Halloween. Det var ganska coolt, men jag hade lite problem med kostym. Jag bestämde mig att göra det igen, men får det rätt denna gången. Jag plockade upp en khakifärgad flygning kostym istället för blå overalle...

Hemmet gjorde Ghostbusters proton pack

* uppdatering * eftersom uppladdning min INSTRUCTABLE IVE gjort vissa förbättringar till min PACK, se bilder!Hej, här är stegen för att hur jag skapat min egen ghostbusters proton pack, det är inte helt skärmen exakt men nära nog att folk inte skulle...

Ghostbusters Proton Pack med belysning

Som en del av vårt Ghostbusters tema en Halloween, jag behövde en intressant Proton Pack. Jag tänkte kort att göra en exakt replika film, men slutligen bestämt på bara låta min fantasi flöda.Steg 1: Källa delar Jag ville ha massor av blinkande ljus f...

Ghostbusters Proton Pack

förra året jag äntligen beslutat att bygga en proton pack för Halloween. Jag fick tyvärr inte att bära det på jobbet eftersom temat min medarbetare och jag valde sista minuten inte sammanfaller med Ghostbusters så övertygad om min mamma (bilden model...

Ghostbusters Proton Pack för Halloween!

***UPDATE 5/3/10: If you make a proton pack based on this slideshow, post a picture down in the comments, and I'll send you a patch!***Uppdatering 10/31 - bara kom tillbaka från Halloween-fest, och till 4 bilder på mig i full kostym. Låtsas att overa...

Ghostbusters - en snabb och enkel proton pack

här är min ghostbusters kostym från förra Halloween! Jag gjorde den proton pack i tre dagar.Steg 1: kartong! jag brukar försöka göra det så lätt som jag kan. Så för att gå med detta gick jag med kartong! Det är billigt och lätt att klippa och böja. J...

Ghostbusters skärmen exakt kostym och Proton Pack

detta är min Peter Venkman Ghostbusters kostym och proton pack. Allt tog mig ungefär ett år att bygga och källa delarna. Jag har ca. $3,000 bundet i hela dräkten. Allt är skärmen exakt, vilket innebär att dess gjord av material, och i vissa fall kan...

Hemgjord Ghost Busters Proton Pack

detta år ville jag göra min egen Proton Pack. Det är faktiskt ett projekt som jag har arbetat på från första gången jag såg flytten som ett litet barn. Då var det lego byggt och försöker få det ser ganska rätt.Jag trodde tyvärr inte av att ta bilder...

Småbarn och barn storlek slips

Denna ska tutorial undervisar dig hur man gör en barn storlek knyta!Material du behöver är en söt tyg - bomullStabilisator material eller ett stick tyg att använda för slips del för att göra det en liten hårdSymaskinSamordning trådElastiska eller sli...

Ficka storlek kallt Gel Pack

jag alltid hålla en gel pack i mitt kylskåp eller frys eftersom jag använder dem för brännskador, huvudvärk, och muskelvärk och smärta. Jag brukade lida av migrän och gel förpackningar kan slå ut mycket snabbt. Jag hade en allvarlig falla flera månad...

Bygga barn-storlek Boba Fett pansar med hjälp av Pepakura metoden

denna handledning visar hur man gör en Boba Fett kostym för barn (9 år gammal i detta fall) med hjälp av Pepakura metoden."Pepakura" är en teknik för att göra utskrivbara versioner av 3D datormodeller. Utskriften kommer med numrerade flikar och...

Barn storlek Tusken Raider dräkt

För några månader sedan, bestämde min 7-åriga son att han ville vara en Tusken Raider för Halloween i år. Som ett stort Star Wars fan skyldiga jag naturligtvis.Detta var en rolig kostym för att bygga, erbjuder en mängd olika material, texturer och te...

Barn storlek Adirondack gungstolar

Dessa tre stolar är minskade från original vuxen Adirondack gungstolen, men tillverkad av 5/8"(1,5 cm) ceder fence styrelser med mässing skruvar och bultar. Proportionellt böjda sits och rygg låter ditt barn samma komfort får du som vuxen ordförande,...

Barn storlek Adirondack stolar

Dessa tre stolar minskas från min Ursprungliga vuxen Adirondack stol, men tillverkade från 1/2"(13 mm) eller 5/8" (7,5 cm) ceder fence styrelser med mässing skruvar och bultar. Proportionellt böjda sits och rygg låter ditt barn samma komfort får...

Svarta tavlan topp skrivbord (barn storlek)

Så min dotter var i behov av ett skrivbord, och det innebar att jag hade möjlighet att använda mina verktyg och träbearbetning färdigheter att njuta av lite tid i mitt garage. Jag får ofta göra små byggen och bygga möbler är en av mina favorit objekt...

Barn storlek läder stativ pall

Jag har letat efter idéer för julklappar när jag kom över några supercool läder stativ läger avföring. Då såg jag priset. $90 Jisses det är bara läder sits med 3 dymlingar... och det slog mig CMC repet rescue guidebok berättar hur man knyter ett stat...

Barn storlek dammsugare

medan på en väns hus märkte jag att mina barn älskade leker med en leksak dammsugare, de ens slogs om den för att se vem kunde leka med den. Naturligtvis ville jag utnyttja detta intresse så att jag kunde spendera mer tid med att koppla och har mina...

Barn storlek liv vakt stand

denna småskaliga badvakt tornet var tänkt för att vara en "trevlig liten dekoration" för utanför stranden huset. Modellerad efter den Ocean City Beach Patrol vakt torn, tog det några timmar att bygga och några till att måla. Grundläggande träbea...

Barn storlek Tandem för mina två pojkar, 4 & 6 år gammal.

http://www.youtube.com/watch?v=8iYph9Lsr7cMini tandem gjorde jag för mina två pojkar, 4 och 6 år. Mina pojkar har länge examen från balans cyklar och för närvarande rida en 12" och 16" hjul storlek cyklar. Min fru och jag rida en tandem och jag...