Barn storlek läder stativ pallJag har letat efter idéer för julklappar när jag kom över några supercool läder stativ läger avföring. Då såg jag priset. $90 Jisses det är bara läder sits med 3 dymlingar... och det slog mig CMC repet rescue guidebok berättar hur man knyter ett stativ surrning 3 poler. Jag kunde prova att göra en och se om det blir utvidgats till presenterar.

Den resulterande pallen är ca 6 inches tall och ca 12 inches från punkt till punkt på triangeln. Jag är mest sannolikt kommer för att förlänga benet dymlingar som även detta kort höjd var robust nog att stödja min 275 lb ram. För en vuxen storlek är en jag mest sannolikt kommer för att använda 16 tums bredder från punkt till punkt med en punkt mellan mina ben i området crotchular. Häftiga är att det bara rullar upp och väger mindre då en pund så i teorin kan man rulla den längs med filt hängmatta och en tarp för vissa super primitiva backcountry camping.

Jag kommer att varna dig just nu detta en kommer att vara tunga på bilder och ganska lätta på orden. Så om något är oklart fråga i kommentarerna.

Verktyg

 • Läder punch
 • Roterande fräs.
 • Cutting mat
 • Snörning nålar.
 • Gradskiva
 • Metall linjal
 • Silver sharpie. (för svart läder jag haft.)
 • Vax

Material

 • Tung vikt latigo läder (förmodligen 16-18 oz vikt)
 • Konstgjorda senor (i princip en vaxad tråd för läder hantverk)
 • 1 tum poppel pluggen staven. För den vuxna versionen ska jag använda 1 1/4" pluggen
 • Paracord 550.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Småbarn och barn storlek slips

Denna ska tutorial undervisar dig hur man gör en barn storlek knyta!Material du behöver är en söt tyg - bomullStabilisator material eller ett stick tyg att använda för slips del för att göra det en liten hårdSymaskinSamordning trådElastiska eller sli...

Barn storlek Tusken Raider dräkt

För några månader sedan, bestämde min 7-åriga son att han ville vara en Tusken Raider för Halloween i år. Som ett stort Star Wars fan skyldiga jag naturligtvis.Detta var en rolig kostym för att bygga, erbjuder en mängd olika material, texturer och te...

Svarta tavlan topp skrivbord (barn storlek)

Så min dotter var i behov av ett skrivbord, och det innebar att jag hade möjlighet att använda mina verktyg och träbearbetning färdigheter att njuta av lite tid i mitt garage. Jag får ofta göra små byggen och bygga möbler är en av mina favorit objekt...

Cykel läder sadel pall

en pall tillverkad av gamla trasiga cykel stommeSteg 1: Rädda en cykel Såg jag denna idé i en trendig butik men jag hade bara gamla cyklar men fortfarande knappt arbetar och för mig är detta en verklig smärta att rädda något som inte är trasig så jag...

Bygga barn-storlek Boba Fett pansar med hjälp av Pepakura metoden

denna handledning visar hur man gör en Boba Fett kostym för barn (9 år gammal i detta fall) med hjälp av Pepakura metoden."Pepakura" är en teknik för att göra utskrivbara versioner av 3D datormodeller. Utskriften kommer med numrerade flikar och...

Barn storlek Adirondack gungstolar

Dessa tre stolar är minskade från original vuxen Adirondack gungstolen, men tillverkad av 5/8"(1,5 cm) ceder fence styrelser med mässing skruvar och bultar. Proportionellt böjda sits och rygg låter ditt barn samma komfort får du som vuxen ordförande,...

Barn storlek Adirondack stolar

Dessa tre stolar minskas från min Ursprungliga vuxen Adirondack stol, men tillverkade från 1/2"(13 mm) eller 5/8" (7,5 cm) ceder fence styrelser med mässing skruvar och bultar. Proportionellt böjda sits och rygg låter ditt barn samma komfort får...

Barn Caterpillar kläder stift Craft

är du letar efter ett roligt hantverk för dina barn? De kommer att älska att göra denna kläder stift larv! Dessa caterpillar hantverk är mycket lätt och dina barn kan skapa och dekorera dem med hjälp av sin fantasi.Jag älskar att göra hantverk med mi...

Barn storlek liv vakt stand

denna småskaliga badvakt tornet var tänkt för att vara en "trevlig liten dekoration" för utanför stranden huset. Modellerad efter den Ocean City Beach Patrol vakt torn, tog det några timmar att bygga och några till att måla. Grundläggande träbea...

Barn storlek Ghostbusters Proton Pack!

Så förra året, jag var en Ghostbuster för Halloween, med otroligt häftigt proton pack jag byggt. Det fanns ett par problem med kostym, så jag bestämde mig att fixa dem och uppgradera kostym för årets Halloween.Medan jag satt runt omkoppling, berättad...

Hur man lägger dina barns namn i deras pannkakor

Jag var matlagning pannkakor en morgon och slogs med idén att sätta sina namn i dem.. Jag bestämde mig att prova det och det var lite lättare än jag trodde, och barnen älskade dom. OK, Jo, de gillade dem (jag tyckte nog de var svalare än de gjorde: P...

Predator kostym - barn storlek

senaste Halloween jag gjorde min son en predator kostym. Det var mycket tidskrävande, men jag tror det var det värt! Jag använde många olika medier i detta projekt, inklusive loppmarknad tecken för rustningen, backer spö för håret, en muskel skjorta,...

Barns justerbar höjd cello pall med en IKEA Frosta pall

Koncept:Förvandla en vuxen IKEA pall till 12-15" justerbar höjd barnets cello/musik pallSlutresultatet är extremt stabil och bekväm för barnetLägga till ett handtag i botten för lätt bringarÖversikt:Du ska borra ett antal hål längs varje ben, sedan h...

Barn utomhus bord från pall

så efter att en läsare av instructables för en tid jag beslöt att prova min hand på att göra ett litet utomhus bord för mina barn med ett par pallar vi hade tillgängliga. Som ni kan se det var inte något komplicerat, jag använde 2 x 4 i ramen och ben...

Barn storlek dammsugare

medan på en väns hus märkte jag att mina barn älskade leker med en leksak dammsugare, de ens slogs om den för att se vem kunde leka med den. Naturligtvis ville jag utnyttja detta intresse så att jag kunde spendera mer tid med att koppla och har mina...

Barn storlek Tandem för mina två pojkar, 4 & 6 år gammal.

http://www.youtube.com/watch?v=8iYph9Lsr7cMini tandem gjorde jag för mina två pojkar, 4 och 6 år. Mina pojkar har länge examen från balans cyklar och för närvarande rida en 12" och 16" hjul storlek cyklar. Min fru och jag rida en tandem och jag...

Barn storlek Aliens Film koloniala Marina outfit

mig och min son arbetade på detta tillsammans. Inga instruktioner på denna tid....

Starry Eyed Laser skär läder Mask (inga sew, nej redskapen krevad)

För att inte skrämma dig, men det är inte din typisk läder mask. Inspirerad av Mardi Gras mer än Halloween, denna metod för att skapa läder masker av laserskärare kommer att ställa dig gratis till en helt ny värld av skapelsen.STJÄRNOR är enligt min...

Barn stationära arrangör

Att vara mamma till två skola går barn, är sortering deras stationära en av ha som huvudämneuppgiften. Jag vill inleda mitt barn att organisera sig på ett roligt sätt. Jag såg några oanvända mason glasburkar i köket och tanken på att använda dem som...