Barn storlek Tusken Raider dräktFör några månader sedan, bestämde min 7-åriga son att han ville vara en Tusken Raider för Halloween i år. Som ett stort Star Wars fan skyldiga jag naturligtvis.

Detta var en rolig kostym för att bygga, erbjuder en mängd olika material, texturer och tekniker- och som inte älskar doften av läder.

Se Steg
Relaterade Ämnen

STAR WARS Tusken Raider Mask

Tusken Raider, på vilde slutet av Tatooine's native spectrum de kallas Sand människor av invånarna och är bekant rädd av gamla människor i långa kläder stapplande mot dem. Jag gjorde detta och resten av dräkten förra Halloween som en sista dike kosty...

Tusken Raider/Sand Person kostym

Min äldsta son har velat vara en Tusken Raider sedan slutet av senaste Halloween. Efter några av våra senaste kostymer trodde jag detta skulle vara perfekt för honom att börja hjälpa lite mer. Jag hade honom göra forskning och han hittade en stor web...

En anständig Tusken Raider dräkt

länge sedan, i en webbsida inte så långt borta, jag såg en fin guide för att göra en trevlig Tusken Raider dräkt. Även om det var svårt för mig att hitta vissa inslag som passar bra, till exempel bitar för ögonen eller tyget (som jag använde slutlige...

DIY Tusken raider

jag gjorde en tusken raider hjälm ur ingenting mer änkartongen ballongpapperglasfiberPVCdymlingar$10 värt av beklädamassor av varmt limSilver sprayfärgoch ett mörkt visir, kvar från min boba fett hjälm, lol...

Småbarn och barn storlek slips

Denna ska tutorial undervisar dig hur man gör en barn storlek knyta!Material du behöver är en söt tyg - bomullStabilisator material eller ett stick tyg att använda för slips del för att göra det en liten hårdSymaskinSamordning trådElastiska eller sli...

How to make easy and cheap Tusken raider mask

Innan jag börjar vill jag påpeka att masken på bilderna är inte komplett ännu - det är bara vad jag har gjort i ungefär en timme.Jag ville göra en tusken raider mask, men jag har inte hittat något bra sätt att göra det utan att köpa dyra saker och sp...

Bygga barn-storlek Boba Fett pansar med hjälp av Pepakura metoden

denna handledning visar hur man gör en Boba Fett kostym för barn (9 år gammal i detta fall) med hjälp av Pepakura metoden."Pepakura" är en teknik för att göra utskrivbara versioner av 3D datormodeller. Utskriften kommer med numrerade flikar och...

Barn storlek Adirondack gungstolar

Dessa tre stolar är minskade från original vuxen Adirondack gungstolen, men tillverkad av 5/8"(1,5 cm) ceder fence styrelser med mässing skruvar och bultar. Proportionellt böjda sits och rygg låter ditt barn samma komfort får du som vuxen ordförande,...

Barn storlek Adirondack stolar

Dessa tre stolar minskas från min Ursprungliga vuxen Adirondack stol, men tillverkade från 1/2"(13 mm) eller 5/8" (7,5 cm) ceder fence styrelser med mässing skruvar och bultar. Proportionellt böjda sits och rygg låter ditt barn samma komfort får...

Svarta tavlan topp skrivbord (barn storlek)

Så min dotter var i behov av ett skrivbord, och det innebar att jag hade möjlighet att använda mina verktyg och träbearbetning färdigheter att njuta av lite tid i mitt garage. Jag får ofta göra små byggen och bygga möbler är en av mina favorit objekt...

Barn storlek Ghostbusters Proton Pack!

Så förra året, jag var en Ghostbuster för Halloween, med otroligt häftigt proton pack jag byggt. Det fanns ett par problem med kostym, så jag bestämde mig att fixa dem och uppgradera kostym för årets Halloween.Medan jag satt runt omkoppling, berättad...

Barn storlek läder stativ pall

Jag har letat efter idéer för julklappar när jag kom över några supercool läder stativ läger avföring. Då såg jag priset. $90 Jisses det är bara läder sits med 3 dymlingar... och det slog mig CMC repet rescue guidebok berättar hur man knyter ett stat...

Barn storlek dammsugare

medan på en väns hus märkte jag att mina barn älskade leker med en leksak dammsugare, de ens slogs om den för att se vem kunde leka med den. Naturligtvis ville jag utnyttja detta intresse så att jag kunde spendera mer tid med att koppla och har mina...

Barn storlek liv vakt stand

denna småskaliga badvakt tornet var tänkt för att vara en "trevlig liten dekoration" för utanför stranden huset. Modellerad efter den Ocean City Beach Patrol vakt torn, tog det några timmar att bygga och några till att måla. Grundläggande träbea...

Barn storlek Tandem för mina två pojkar, 4 & 6 år gammal.

http://www.youtube.com/watch?v=8iYph9Lsr7cMini tandem gjorde jag för mina två pojkar, 4 och 6 år. Mina pojkar har länge examen från balans cyklar och för närvarande rida en 12" och 16" hjul storlek cyklar. Min fru och jag rida en tandem och jag...

Predator kostym - barn storlek

senaste Halloween jag gjorde min son en predator kostym. Det var mycket tidskrävande, men jag tror det var det värt! Jag använde många olika medier i detta projekt, inklusive loppmarknad tecken för rustningen, backer spö för håret, en muskel skjorta,...

Barn storlek Aliens Film koloniala Marina outfit

mig och min son arbetade på detta tillsammans. Inga instruktioner på denna tid....

Barns arbetsbänk

Detta instructable visar hur att bygga en robust och funktionell barn-storlek arbetsbänk, men det kunde lätt skalas till full storlek. Jag byggde detta för min 3 åriga son i julklapp, och bortsett från små projekt som fotoramar och hyllor är detta mi...

Pålar för barn (eller vuxna) unge på pinnar!

Min son är tre och han älskar att gå på styltor som pappa. Bra roliga och säkrare än en skateboard, och tjänar honom positiv uppmärksamhet på lekplatsen. Han gillar också att gå runt i huset i dem, och nå saker han normalt inte kan nå. Vi går runt kv...