Barn vänligt regn Stickjag hjälper Min svärdotter med Hemundervisning av undervisning mitt barnbarn och hennes kusin, dagis vetenskap en halvtimme en gång i veckan. Förra veckan vi lärt oss om isen. Denna vecka vi kommer att lära sig om avdunstning och moln. Jag tänkte som en del av vår lära om regn, skulle vi göra regn pinnar, så att när de vända den upp och ner och skaka den (lite), det kommer att påminna dem om ljudet av regn som faller. Jag gjorde en del forskning för barn versioner av regn pinnar. Jag ville att ha push pins eller spett i tomma röret eftersom som omvandlar den till en vuxen projekt i stället för ett kid vänligt projekt. Detta Instructable är vad jag kom med. Så låt oss gå.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Bärbar regn Stick

Som ni kan se pinnar senaste veckorna har jag varit besatt av regn... saker som händer. Nu har jag två regn pinnar och förmodligen inte skulle jag göra en annan i nästa sjuttio år. Dags att börja en ny besatthet! Men innan du startar med en en annan...

Återvunnet regn Stick

jag gjorde detta regn sticka från 2 stora och 2 små toalettpapper rör. Jag hade många av dem liggande och jag såg denna tävlingen så jag tänkte jag skulle göra detta foto instructable.Jag blandade alla rören tillsammans och sedan petade om 100 BBQ pi...

Småbarn regn Stick

behöver några idéer på vad man ska göra med alla de överblivna kartong rullar från jul inslagning? Väl är här en ditt barn kommer att älska! =)Steg 1:Kartong rulleModge Podgeskrot bok papper1/3 kopp ris, okoktremsor av kort ombord (omkring en tum bre...

Regna Stick

Det har varit en lååång tid eftersom jag ville ha en regn pinne. Jag ville inte spendera pengar köpa en och jag bestämde mig att göra en själv. För några veckor sedan såg gick på gatan jag en 1, 5m papprör! Jag sprang mot det skrika: myyyy regn pinne...

Halloween godis krans (barn vänligt)

Denna krans som nämnts ovan är barn vänlig, vilket innebär att lil sådana skulle vara imponerad istället rädd när man tittar på det :)Du kan hänga den på väggen, entrédörr, ovanför dessertbord, etc.Steg 1: Material och metod Krans av grenar (du kan g...

Barn vänligt extrema LED luftfuktare

jag såg detta instructable av pro-mpilchfamily en bra idé. Jag behövde en för min dotter, men jag ville göra det barn vänliga, lägga till en liten pizazz om du kommer. Detta är i princip en ändring av det jag såg, designkoncept tillhör PRO - MPILCHFA...

Barn vänligt xbox 360 spel.

Om du har alla spelat TV-spel med ett barn, inser du snabbt hur frustrerande det är. De enda knappar som min son vet för att driva är start och "X", båda dessa knappen pausa spelet.Så ta en liten borr, borra genom det yttre skalet av registerans...

Lärande enhet - vatten

Lärande enheter (Unità di Apprendimento, UdA) kan göras nästan åt allt. Jag börja från vetenskap.Steg 1: kartaGöra kartan. Du behöver inte vara exakt, kasta i kartan allt som kommer in i ditt sinne. Du kan också göra en mindstorm med eleverna: "Låt o...

Splash-Pod: Personlig vattenparken

Spela in Texas värmeböljan 2011 skickade mig upprullning tillbaka till min barndom fylld med minnen av att fly värmen med hemgjorda vatten leksaker. I ett försök att skapa liknande minnen för min dotter, vänner och familj, satt jag på ett äventyr att...

Glöd i The Dark Bowling

någonsin velat spela bowling i mörkret? Nej? Inte jag heller! Men hur som helst, jag ska visa dig hur man gör glöd i mörka bowling stift!Steg 1: Saker du behöver * 6 eller mer plast vattenflaskor* Barns lek sand* Glow sticksSteg 2: Ren flaskorna Öppn...

Rainstick; Riktigt, riktigt stor och kontinuerlig.

Så vi behövde en rainstick för en scenproduktion. Jag gick till Instructables och hittadeoch tog den idén med en twist.Bar med mig om jag upprepar idéerna, men det finns en twist på slutet.En sak om regn-minnen är att pärlorna faller från en sida til...

"Det är en enkel match" Sundress

Hej där! Jag är Stephanie, och du kan hitta mig på min blogg förkläden & vindsnurror. Jag ville dela denna enkla sundress handledning i tid för semester! Det är så lätt att göra och jag hoppas du prova det!Denna klänning är så, så, så lätt att även e...

Elektroniska giraff pussel

Detta pussel inlemmar en design skapad på uppfinnare att när alla bitar är tillsammans Lysdioder tänds. Varje del har en fotocell sensor, drivs av en arduino, under det och när pusslet är klar med en kant av lysdioder lyser upp. Denna idé är kul och...

Barns Popsicle Stick solstol

Denna stol misslyckas aldrig att charma både barn och föräldrar. Det är en solstol att se ut som den är uppbyggd från popsicle pinnar. Detta är ett enkelt projekt för alla från nybörjare till erfarna träarbetare. Om du är i branschen att göra och säl...

Barns Robot kostym med ljudeffekter, godis detektor och mer

jag gjorde min dotter denna robot kostym till halloween. Jag blev inspirerad av denna Kid Robot kostym. Jag tog mig i lite av en annan riktning och till några mer nyheter såsom lampor i antenner och öron, en big button-kontrollen med en ljudeffekt fö...

Mjölk kanna regn fat

Min pappa köpte nyligen en regn fat så vattnet rinner genom våra rännor skulle vatten vår trädgård och inte köra i avloppet. Det verkar vara en bra idé, men hans fat samlar endast in vattnet på västsidan av vårt tak och allt vatten som rinner längs d...

Återmontering av en stor amerikansk regn fat med en ny tunga tapp.

jag köpt en regn fat från staden. Det är vanliga återvunnet mat fat målade och monterade på vara ett regn fat från Stora amerikanska regn fat Co. Tapp är en liten tunn enhet som ser ut som tapp från 40 cup kaffebryggare med en trädgårdsslang tråd. De...

Sticka en arbetande kretskort

För detta instructable, ska jag visa hur man stickar kretsar, med en enkel LED-krets som exempel. Instruktionerna förutsätter att du redan vet hur att sticka, löda och tråd upp lysdioder. (Om du behöver fräscha upp dessa färdigheter, det finns bra tu...

Blomma låda för barn

Dessa instruktioner innehåller steg om hur man gör en kartong blomlåda med barn. Dessa enkla steg kommer att främja kreativitet och fantasi i både barn och vuxna. Läs vidare för att lära sig att ha en eftermiddag med roliga att skapa en blomlåda med...