Bass(Sound) reaktiv lysdioderHiii alla!! Detta är en mycket enkel, billig och intressant projekt. Ett enkelt sätt att lära sig att fungera transistorer för nybörjare. Måste tyr det, det tar bara 5 minuter till byggt :D

Enkla sund reaktiv LED använder en TIP31c Transistor. Den har en 12 v-strömkälla driver 4 lysdioder. Modulen ansluts endast till basen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mod Laptop med musik reaktiva lysdioder

Tja, det finns många instructables på att göra musik reaktiva lysdioder några med Adruino, medan andra använder TIP31 transistor. Jag såg en använder OP-förstärkare också. Inspirerad av dem ville jag anpassa min laptop med lysdioder som skulle blinka...

Musik reaktiva lysdioder

Välkommen till min Instructable! Jag bestämde mig att göra mitt rum en lite bättre plats och lite roligare.Det är där idén om att lägga till lysdioder som flash med musik kom in i mitt sinne. Jag sökte här på Instructables om "Hur man gör ett ljud in...

Lägg till sund reaktiv lysdioder för någon högtalare!

Så, det är vad du behöver :)1-10 LED, valfri färg, alla storlekar (jag använde 2 x 5 mm rött LED)Borr & LED-storlek (5mm vanligtvis) borrspetsLilla rasp till filen leds hål att passa med din LEDHögtalare, jag använde Creative TravelSound-högtalareSkr...

Låta Reactive lysdioder

sund reaktiv lysdioder är ganska cool, men du kanske undrar vad de är. Väl där vanliga LED'S Just ansluten till en Transistor till göra dem flash i takt med något elektriskt. Jag tror att dess coolaste för att använda det ansluten till musik. Så jag...

Ex Machina ljud reaktiv vägg

Jag började göra sund reaktiv lysdioder och insåg att jag kan skapa en vägg bit som i Ex Machina. För att testa detta koncept, skapar jag en liten laser cut card styrelsen mönster med en bit papper som ljus diffusor. Jag tror att det visar sig ganska...

Daft Punk hjälm (Guy Manuel: pågående)

Förra året ville jag verkligen göra en Guy Manuel hjälm för Halloween. Skedde inte. Men, några dagar senare en hittade en prop maker, Volpin, online som gav mig en mycket stor mängd inspiration. Om du ser detta, tack! Hur som helst, i år bestämde jag...

Välbehållna säkerhetssystemet

För min första någonsin instructable jag har beslutat att skapa en sund reaktiv ljus säkerhetssystem för döva och hörselskadade. Det är tänkt att vara justerbar med dess delar samt placering. Du kommer att kunna placera det någonstans kan ses. Det fu...

3D tryckta högtalare skåp (med ljus!)

Detta projekt var en demonstration av 3D-skrivare potential att skapa hög-trohet, färdiga produkter. Vi ville skapa något som endast kan skapas genom additiv tillverkning. Det slutliga målet var att skapa en funktionell, konsument-ready pjäs som utny...

Musikalisk Neopixels (WS2812B)

Jag har nyligen upptäckt Neopixels. Jag lödde ett par, ansluten dem till min Arduino och gjorde dem göra olika ljusmönster. Detta var redan ganska roligt att göra och titta på, men Neopixels har så mycket mer potential!Först av allt, är de mycket små...

Uber Cool ultimata DJ partyt lampan...

Vill titta på din favorit Instructable i ditt eget språk klickar du på länken nedan-SpanskaTyskaJapanskaKinesiskaHej vänner Vänligen rösta oss i Let's Party utmaningen och på en budget tävling...Hej kära Partymakers,För några dagar sedan undrar vi va...

Arduino defuseable bomb, perfekt för airsoft spel! (med timer, LCD, knappsats, ljud och mer!)

HejDetta är ett projekt jag gjorde för länge sedan, men bestämde mig för att ladda upp ändå, Känn dig fri att fråga mig om det!Bomben har flera funktioner:-Lösenord input av knappsatsen att beväpna bombenTimer/räkningen besegrar-Sound-Flashiga lysdio...

Bass lyhörd RGB lysdioder med Arduino

Denna tutoiral visar dig hur du använder Arduino och styra en uppsättning av lysdioder med musik från datorn. Denna handledning kräver:-Arduino (jag använde en leonardo)-liten skärbräda med bygel ledningar (kit är det bästa)-rgb led strip (jag använd...

Eld reaktiva LED

Så till att börja med för detta instructable du behöver inte följa allt korrekt. Du kan justera allt som du vill. Detta är också inte reaktiv till Tempature, sensorn känner lågor av IR.Låt oss börjaMåste ha:-Flame upptäckt-Regelbunden lysdioder-Om du...

Glödande tass sund reaktiv laptop

Ive hade denna laptop för en kort stund, och jag gillar det mycket mer än min gamla, men den saknade lite personlig prägel, något som verkligen gjort det min egen.Ive sett så många instructables på gör en lätt upp design som Mac-datorer har, men hitt...

Animatronic, UV reaktiv drakhuvud!

Detta är en speciell effekt jag konstruerade och byggda för att skrämma barnen i skogen på Halloween.Det är motoriserade för halsen övre pan och tilt, strömavtagaren monterade för svepande panorering och tilt.Det spottar eld och rök och lyser i UV-be...

Reaktiva Neopixel dörren belysning

Gissa vad? Nu kan du dörren ha ljus på det också!Men vänta, det finns mer! Dessa lampor är reaktiva eftersom de känner av när du stänger dörren och automatiskt stänga av, sparar du både makt och från sömnbrist av glödande awesomeness som dessa neopix...

Låter reaktiva Neopixel Bangalore torped

Så vi hade en annan snöfall i NYC och jag fick idén att saker skulle se ganska cool lyste upp med lysdioder.Sägs om att skapa en ljus pinne för att stöta in i snön så att snön själv skulle sprida ljuset. Ännu bättre om du kan ha blinkande lampor elle...

Tutu med inbyggda lysdioder

Jag behövde Visa mina elever ett enkelt sätt att bädda in lysdioder på en bit tyg, så jag gjorde en tutu som lyser upp. Framtida versioner kommer att reagera på ljud, ljus eller acceleration. Men för just nu, det slå bara på eller stänga av beroende...

Göra en musik i och LED reaktiva Nattduksbord (ingen programmering krävs)

I grund och botten ska jag visa dig hur man gör egna Night Stand som spelar musik och är reaktiv.Du behöver:Trä:Jag använde 1" tjock trä långt balkar ungefär en fot bred och ganska lång (inte beskrivande men ganska mycket dess upp till dig)För benen...