Bästa metoden för vakuum förpackning filtar och kläderJag har sett en hel del filmer om vakuum förpackning kläder och filtar för lagring eller resor, använder plastpåsar och vakuumpumpar eller dammsugare. Jag har sett några som använder trattar tillverkade av 2 litersflaskor drink, med väska upp dras genom tratten. Min metod använder trattar görs enkelt från 1 Gallon vatten kannor, gräsmatta väskor eller entreprenör väskor och en dammsugare. Min metod sätter "tratten" inuti påsen, på toppen av stacken kläder, typ av som en liten "tak", att hålla vakuum staven från suger upp tyget och att avbryta sugningen. Min metod är mycket effektiv och bidrar till att göra knyta påsen av lättare som plast jug tratten har lite av "ge" till den som hjälper när du drar knut i påsen. Jag verkligen laddad grå tote full, och använde ett par wraps silvertejp dra sidorna av rutan i, och hålla locket. Jag fick en stor bunt med vinterkläder ur vägen.

Detta är enkel, men här är ett dussin bilder och en youtube video demonstration.

http://youtu.be/TjVu12wWBe0

Relaterade Ämnen

DIY vakuum förpackning (aka den fattige Spacebag)

du har alla sett de Spacebag infomercials på TV lovar att tredubbla din lagringsutrymme med hjälp av en dammsugare. Väl är här ett enkelt sätt att uppnå samma effekt med material du redan har!Jag kom upp med detta medan packning för skolan och få fru...

Flaska lampa: den bästa metoden

Jag hade gjort flera flaska lampor i förflutnan med hjälp av olika tekniker. De är enkla att göra, är fantastiska gåvor och kan användas överallt, oavsett om dess på din spiselkransen eller ljusnar upp din minibar.Viktigaste är att hålla flaskan och...

Den bästa regn fat för mindre än $15, och var man kan hitta en fat

jag har undersökt många regn fat planer där ute, och jag tror att min är en av de mest anpassningsbara, effektiva, enkla att göra och billigaste där ute. Efter att du har hittat ett fat, finns resten av delar och verktyg på de flesta järnaffärer. Låt...

1 dollar vakuum hacka - spara tid och pengar

mycket bra hacka, låt mig visa dig hur du sätter någon damm vakuum i vatten vakuum, det bara kosta dig mindre än 1 dollar på en minut, du behöver inte köpa dyr utrustning längre, spara massor av tid och pengar, om du gillar detta, vänligen dela denna...

Full storlek Doc Ock kostym

som jag finner det alltid nödvändigt att gå vägen över toppen med min Halloween kostymer, och jag fann mig själv fråga, "Hur kan jag top Dalek kostym 2010?" Och samtidigt få idéer från internet, jag kom över idén till en Doc Ock dräkt. Vad kan v...

1UP Mario Candle

gå retro med detta ljus som ser ut som en 1up från Super Mario Bros.!Jag rekommenderar dig att läsa igenom hela Instructable innan du börjar.Detta är in i att låta det glöd tävling. Vänligen rösta det du gillar! Tack, Njut!Steg 1: material Behöver du...

Kaotiska hyllor, snabba och smutsiga

ett mycket snabbt sätt att göra en kaotisk letar utbud av hyllor.Här är gjord av överflödiga bitar av hårdpapp + slips-wraps, men konceptet kan användas med många (kassation) material.Steg 1: Få ditt material Styrkan av denna struktur kommer från for...

Kortslutningsskydd för (nästan) alla nätaggregat

Hej, alla!Detta instructable handlar om en universell Kortslutningsskydd som jag har utformats för användning i bänk nätaggregat. Jag har designat den för att passa i de flesta power supplies kretsar. Att denna krets som passar i din bänk nätaggregat...

Watt-your-konsumtion? -Trådlös energimätare

jag har nyligen blivit lite besatt med att förstå hur mycket el med hjälp av vårt hem. Det finns säkerligen kommersiella erbjudanden så att du kan övervaka energiförbrukningen i ditt hus och det finns också award vinnande kit finns men dessa ganska k...

Inomhus växthus

Samtidigt bygga en inomhus/utomhus växthus var bara en vision. Ser som om det var vinter jag behövde ett sätt att växa frön inuti. Så körde min personliga kärlek till varm paprika mig att bygga min egen inomhus-/ växthus, vrida min vision till verkli...

Hur man bygger en Hank Drum

denna handledning omfattar hur man konstruerar en hank trumma, ett instrument som uppfunnits av Dennis Havlena som imiterar den extremt dyrt och svårt att få Hang Drum. Detta instrument kan byggas för $27 om man har alla nödvändiga verktyg. Ett fynd...

Anpassade bensintanken på en motoriserad cykel

Se till att Instructables hade en cykel tävling, visste jag att jag var tvungen att gå in i tävlingen med detta projekt. Det tog två veckor att få material och sätta ihop. Så är här resultatet.Jag köpte en motoriserad cykel kit ungefär en månad sedan...

Hur man spelar kastanjer.

Steg 1: Conker "conker" är frukten av trädet hästkastanj (Aesculus hippocastanum). Faktiskt inte en kastanj (kastanjer är, i själva verket mindre giftiga), det har varit en viktig kommersiella träd, med användningsområden så bred som råmaterial...

Death Eater cosplay med 3D tryckta Detaljer

Det finns många roliga element till denna kostym och att porträttera en diaboliska karaktär. Som med alla bygga det fanns massor av frustration men några härliga överraskningar längs vägen också.Jag ska sortera dessa steg i logisk ordning och instruk...

Rosa Brocade virveltrumman

Rosa Brocade virveltrumma... som inte vill ha en?Även om jag inte gör det ofta, jag har möjlighet och hellre tycker om att göra trummor. Rosa är inte i min topp tio av färger, men en gång såg jag den brokad drum min vän Bill gjorde... Jag ville göra...

En ny typ av Wilderness Survival [Uppdaterad]!

Vad tycker du om när du hör eller läser orden "wilderness survival?" Kanske en man slåss en grizzlybjörn till döds med sina bara händer (ingen ordlek avsedd). Eller kanske några stackars kille uppkrupen och frossa i en grotta. Eller en person sl...

Arbor Båtlyft

Båten lyfter eller Dävertar är någon enhet som du lyft en båt och ur vattnet. Tyvärr till sin natur de tenderar att vara ganska utilitaristiska och skrymmande snygg och inte alltid mycket estetisk sitter på dina däck eller docka. Lägg till detta att...

Sunstar Pistol - Remodeling ett mästerverk

min ursprungliga triumfer var min ursprungliga pistol det var ett bra projekt, och trots många fler försök, jag aldrig replikerade att fin unik design.Den nya versionen jag har döpt "The Sunstar" det bränder en levande utflytning av fusion mater...

Glas flaska vakuum

här kommer jag att visa hur man gör ett vakuum med en glasflaska och en vatten.Tillbehör.-Glas flaska-Lera-Halm-Skål-Vatten-Mikrovågsugn eller spisSteg 1: Kokande vatten För steg ett, måste man fylla en skål och lägga den på spisen eller i mikrovågsu...