Bästa någonsin Chocolate Chip Cookie receptjag testat fem chocolate chip cookie recept för att ge dig vad jag anser vara absolut den bästa chocolate chip cookie receptet som finns.

I en uttömmande sökning för att hitta den perfekta chocolate chip cookien - det enda receptet jag kommer att använda nu och passera ner genom generationerna - jag såg till att testa de mest populära recept jag kunde hitta. Kandidater till godaste choklad flishugg ingår:

Den vinnande cookies smaken som om de kom från en high-end bageri, jag skojar inte ens du. Men du kan göra dem själv - det är lätt!

Jag berätta detta, Instructables fans, jag tvekade att dela med mig av resultatet av detta experiment. Det är nu en av de mest potenta verktyg i min recept bälte, och jag har i hemlighet underhöll fantasier att lansera mitt eget bageri, bygger på inspiration från detta recept ensam. Men ack, jag har redan ett fantastiskt jobb här på Instructables HQ, och det skulle vara brottsligt för mig att hålla detta hemligt för mig själv.

Om du följer detta recept, du ska snart bli känt brett och långt för din fantastiska chocolate chip cookie kunskaper, och kommer att uppmanas för att ge dem på varje funktion. Jag rekommenderar att göra upp ett stort parti och lagra dem i frysen. Vad kan vara bättre än överraska dina gäster med nybakat, bageri-kvalitet choklad chip cookies i femton minuter?

Ingenting. Det är vad.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gigantisk chocolate chip cookie recept

Vad alla verkligen behöver är förmågan att göra en gigantisk chocolate chip cookie.Detta recept kommer att göra en jätte (5.5-7 tum) chocolate chip cookie som kommer att tjäna två personer lätt - kanske till och med tre!När jag tjänade dessa jätte co...

En Chocolate Chip Cookie recept värt försöker

tävlingen här på instructables har spelat en stor roll i utmanande mig att tänka utanför boxen och försöka skapa olika recept. Jag har lärt mig så mycket i processen. Det har varit denna erfarenhet som har gjort mig en bättre kock och det har gett fe...

Quick Chocolate Chip cookie recept.

Detta är min snabba och enkla recept för att göra choklad chip cookies. Detta är ett bra recept för människor som föredrar mjölkchoklad mörkare choklad.Recept:Vispa 2 pinnar av smör, ¾ kopp mörkt brunt socker och strösocker, pösigt ¾ kopp.Slå i 1 tsk...

Att göra de bästa Chocolate Chip Cookies

Att göra de perfekta chocolate chip cookies är en kombination av konst och vetenskap. Vetenskapen om bakning är ganska rakt framåt. Du har fördelarna med att kombinera fett och socker som pressas för hårt; rätt tid att kombinera våta och torra ingred...

Ultimate Chocolate Chip Cookie erfarenhet

dessa mjuka och sentimental Chocolate chip cookies smaka vattnas i munnen läcker när de går från stekpannan till magen. Högen varma kakan med lite vaniljglass och toppa med en cherry för en läcker och iögonfallande dessert erfarenhet.Steg 1: Cookie i...

Krispigt Chocolate Chip Cookies!

Aloha! Välkommen till krispigt Chocolate Chip Cookie recept.Växer upp min far och jag brukade baka kakor som våra kvalitetstid och efter många års experimenterande detta är vår favorit.Detta recept gör ca 50 läckra krispiga cookie perfekt för dunking...

Jätte, Sega Chocolate Chip Cookie

någonsin undrar hur man gör en jumbo chocolate chip cookie? Jag beräknat ute hur!Följ bara Nestle Toll House berömda chocolate chip cookie recept:2 1/4 koppar allrengöringsmedel mjöl1 tsk bakpulver1 tsk salt1 kopp (2 pinnar) smör, mjukt3/4 dl strösoc...

Chocolate Chip Cookies av DOOM!

Detta är i särklass den bästa Chocolate Chip Cookie recept som jag har stött på. Inte bara verkar det vara tillverkad av "läcker" men också "Seger" och "Förnöjsamhet." (Människoliknande mat är den bästa sorten mat!)Värm ugnen...

Sega Chocolate Chip Cookies

detta är min favorit choklad chip cookie recipie från allrecipes.com subbmitted av ELIZABETHBH. Jag älskar att baka, och av dussintals andra chocolate chip cookie recept jag har provat den här är överlägset bäst. Cookies har trevlig, krispiga kanter,...

Låg fetthalt Chocolate Chip Cookies

fett-Chocolate Chip Cookies recept1 ½ koppar allrengöringsmedel mjöl¼ tsk salt½ tsk bakpulver½ dl kokos socker (du kan använda farinsocker)¼ kopp vanligt socker¼ dl vispgrädde smör (mjukt)2 äggvitor1 tsk vaniljextrakt1 msk mjölk (jag använde mandel)½...

Bästa Chocolate Chip Cookies någonsin!

Stor, tjock, seg och läckra detta är de bästa chocolate chip cookies någonsin!Steg 1: Samla ingredienser Vad du behöver:3 koppar Plus 2 TBLS mjöl1/2 tsk Salt1/2 tsk bakpulver12 TBLS smält & kylas till varmt smör1 kopp ljusbrunt socker1/2 dl strösocke...

Den bästa Chocolate Chip Cookies EV-er

min man är kock runt här. Jag har några stöttepelare rätter jag har upprepade flera gånger genom åren men jag mestadels hålla sig till bakning. Jag älskar choklad chip cookies. Det är mer än bara en kärlek, det är en ritual som jag har haft av mitt l...

Misterengineers bästa Chocolate Chip Cookie

jag har bakat chocolate chip cookies sedan jag var liten. Då, hela familjen skulle börja "drifting" in mot köket som ugnen var att fylla sin plikt.Efter att ha bakat 200 till 300 partier av dessa i de senaste två åren (Jag bakade dem för sociala...

Världens bästa "Mjuka" Chocolate Chip Cookies

Mina barn ville baka choklad chip cookies. Min unge son sa "Mamma, vi måste göra världens bästa choklad chips cookies." Jag sa "ok, Christopher, låt oss hitta ett recept för dem på internet" och vi sökte "Världens bästa Chocolate...

De bästa Chocolate Chip Cookies (Video)

Chocolate chip cookies är min svaghet.Titta på video på min youtube-kanal för detaljer.Recept för 3 dussin Cookies:12 msk smör1 1/4 dl ljusbrunt socker1/4 kopp ljus majssirap2 tsk vaniljextrakt3/4 tsk bakpulver3/4 tsk salt1/4 tsk bakpulver1 stort ägg...

5-i-1 Chocolate Chip Cookies! Smores, Sweet & salt, Cookies 'n grädde & sköldpaddor!

Gjorde du någonsin vilja en stor variation av cookies utan allt arbete med att göra en massa olika cookies?Här är en lätt 5-i-1 recept för Gourmet choklad Chip Cookies!Gör sött & salt, Cookies 'n' grädde, Smers och sköldpaddor!Ser ut som värdinnan me...

Bakning amerikansk stil Chocolate Chip Cookies (Gordon Cookies) i Nederländerna

om du växte upp, gick i skolan eller på annat sätt upplevt allestädes närvarande amerikanska chocolate chip cookie kan du också vara medveten om hur svårt det är att reproducera. Den specifika versionen i detta recept är uppkallad efter är variatione...

Chocolate Chip Cookies att imponera

Vill du ha ett sätt att imponera på din familj och dina vänner på nästa kommande festen eller träffas? Har du inte mycket erfarenhet i köket? Ja, då är en enkel tallrik hemlagad choklad chip cookies ditt svar.Min mamma har baka dessa choklad chip coo...

Chocolate Chip Cookie deg Cupcake

min mormor trodde inte det gick någonsin med de recept jag anpassade för att göra detta mycket rika choklad cupcake. Många missöden senare Chocolate Chip Cookie deg Cupcake är här.Ingredienser:Cookie deg Mix(Använda pre gjorde cookie deg som är kylda...