Båt Trailer för en cykelInnan jag började designa min båtar ska vara döljbar, hade jag byggt en av coroplast. Den väger runt 10-15 kg och riktigt passade inte in i min 96 firebird. Sjön jag besöks på min morgon rader var ca 2 mil från mig, och jag handlade inte om att föra saken över mitt huvud genom staden för att komma dit. Lösningen? Bygga en egen trailer från min skräp leveranser.

Se Steg
Relaterade Ämnen

BIKE CHARRIOT Mark I. cykel Aka Pooling enhet.

Cykla pendling är en växande trend men vissa gånger vridningen mellan bil att cykla dess inte så lätt som du trodde. Vissa hinder popmusik ute i processen, till exempel. När min underbara fru bara inte kan rida cykel för rädsla eller några andra fråg...

Misslyckat försök på en dragkrok för barnets cykel

Min dotter har ridit sin två hjuling för nära ett år, nu. Hon har en hälsosam bävan om ridning på eller korsningen, "stora gatorna;" och flera av hennes vänner har de dyra "bogsering hjulet" cykler (se den andra bilden). Det slag som i...

Cargo undertexter för cykel

uppdatera 4/23/08: Jag har tagits bort (flyttbara) ryggsäck ramar från taket och installerat ett permanent, relativt vattentät, "hardshell" lock. Jag har lagt till två bilder till på instructable - de stora vita panelerna av plast är en giveaway...

Stora rejäla Loft

till min helg, jag byggde en stor 8'x 8" x 7" loft från början i min lägenhet. Jag ska gå igenom processen, garnering instruktioner måltiden med aptitretande ironier.(och kom ihåg: konst är fel! http://www.artiswrong.comSteg 1: Vad yer kommer at...

Multi Purpose Cykelkärra

Denna trailer tjänar flera syften som en trailer hitch last fack, cykel rack, mono hjulet enkelspår trailer, två hjul verktyget vagn.Steg 1: Alternativ 1 - last fackDetta är en standard Harbor Freight last bricka. Två av aluminium cross medlemmar har...

Att bygga en stark flexibla cykel trailer koppling.

Detta Instructable visar hur man bygger en koppling som kan användas med en mängd olika cykel släpvagnar som kommer att vända och rotera i alla möjliga riktningar: upp och ner, sida till sida, och rotera för att tillåta att släpfordonet "tips" f...

Cykel trailer ändring för fett cykel

Detta Instructable förklarar hur jag ändrade min enda hjul Cykelkärra att arbeta med min feta cykel.Se ursprungliga trailer bygga här:Bakaxeln är bredare på min feta cykel än på min andra mountainbikes. Hjul/däck diameter är dessutom större än på en...

Ännu en annan cykel Trailer

det finns gott om andra bra cykel släpvagnar på Instructables, men jag tänkte jag skulle lägga min egen. Några av de viktigaste punkterna: Ingen svetsning krävs för denna trailer, och det är byggt (oftast) från objekt från Home Depot och reservdelar...

Pendling och Trail ridning cykel hjälm belysning lösning...

jag är en Alaskan, alla väder, året runt cykel pendlare. Jag rider cirka 29 miles per dag, tur och retur. Min pendlar består av cirka 6 miles av semi upplysta cykel/trottoaren på en genomfartsled, 6 miles av glest upplysta Bike lane vägbanan ridning,...

Jogging stroller / cykel trailer hacka / konvertering

Detta instructable kommer att förklara hur du omvandlar en jogging stroller till en Cykelkärra för små barn, samtidigt tillåta friheten att använda det som en jogging stroller.Steg 1: Skaffa förnödenheter Leveranser:1 jogging stroller (finns gratis e...

Trailer och last cykel

här är min nuvarande favorit last cykel och Cykelkärra.Vagnen har rullstol hubbar med fälg och luftfyllda däck från en mountainbike.Vagn ramen är surrade ihop från klubbor och andra minnen.Den är stark och lätt att byta.Det efterlämnar år av tunga re...

En annan cykel Trailer förbättrades

i 2011 jag skapade en Cykelkärra från en golfbil och du kan granska de steg som jag gjorde för att konvertera den till släpet i mitt första instructable. Jag har haft det i användning sedan dess och jag har en annan sparsamhet lagra cykel och förbätt...

Cykel Trailer LED lampor

Så jag har redan tänt min cyklar och byggt min Cykelkärra, nu är det dags att lysa upp trailern. Detta är en relativt enkel uppgift som inte kräver för mycket tid eller ansträngning. I själva verket gick det ganska snabbt. Med sökverktygen jag har ne...

Cykel Trailer - Yakima CaddyYak Hack

Jag vet vad du tänker - "Jösses, en annan Cykelkärra?" Det finns en massa stora cykelkärror på Instructables, jag vet eftersom jag studerat (här är en samling jag skapat). Jag studerade eftersom jag har velat bygga en i år. Som tur är det, bytte...

Cykel Trailer Hitch (till pakethållare)

här är hur jag gjorde en stark och permanent hitch för min Cykelkärra.Trailern är en Bellelli Eco Trailer Maxi som jag modifierade (med lite träbearbetning) att en bagagehylla nivå hitch. Varför? Den ursprungliga plats post hitch justera inte tillräc...

Cykel Trailer DIY båt Trailer Tag längs Trailer kompis Trailer Multi Purpose

jag ville bygga en multi funktionell cykel trailer som var naturligtvis låg vikt. Jag plockade upp en gammal golf bag caddy för $2 på sparsamhet butik. Jag använde några andra reservdelar liggandes och jag fick ett mycket bra resultat. Här är hur jag...

Låga $ offroad/last cykel trailer konvertering från kid trailer

med lite ansträngning kan du göra en tålig och relativt lätt last Cykelkärra, från en befintlig kid vagn, som kasseras eftersom tyget är vittrat eller förstörs. Detta är lätt att hitta i skrotningsanläggningarna, genom 2: a hand-affärer, loppisar och...

Ingen svets cykel Trailer Hitch

detta är en kompletterande instructable att nr Weld Cykelkärra. Detta instructable visar dig en snabb luftslang koppling baserat trailer hitch, som ansluter till att släp.Steg 1: leveranserLeverans listan för denna hitch är väl under 5 dollar, här är...

Teardrop trailer av cykel kirurgen

HejBehandlar jag i återvunnet cyklar, tror jag alla cyklar bör ha minst 2 liv. Så jag får en hel del begagnade saker, som Kids släp, Barnvagnar, släpvagn cykel etc. Jag bestämde mig att försöka göra en teardrop trailer. Bra 1 har blivit 2 och nu jag...