Batch-Secret "Tidningen"Hej Instructables! Jag är BatchBum och jag göra batch-skript. Idag kommer jag att göra en dator tidning som endast kan öppnas med ett lösenord. Jag skulle vilja tacka Braydon T för att ge mig ett nytt kommando! Även kommer jag att göra min Instructable lättare att förstå. PS Någon fet ord är inte kommandon de finns bara så du inte får dem blandas upp med kommandon.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fantastiska komplexa batch kod i anteckningar

Här kommer jag visa dig något jag att skapa med hjälp av gamla DOS/.batch kod i anteckningarSTEG 1.Öppna Anteckningar och kopiera följande kod i...--------------------------------------------------------------------------utanförmode 1000 color 9f ech...

En batch-fil som ger dig en väns information

först måste du ett offer. Fråga dig själv om de gillar du stjäla deras information. Sedan öppna anteckningar och kopiera och klistra in.Steg 1: Att göra batch-filen Kopiera koden och klistra in den på en öppen tomt Notepad sida:@ echo offfärg 02Ställ...

April Fool's Day batch

Mitt namn är nybörjare till yrket.Hej, alla, detta är min första skapade April Fool's Day Batch. Så Observera att uttrycka din åsikt fritt. Som ni kan se att batch-filer jag skapar är för Aprilnarrit dag. Så är syftet med denna kommandofil att upptåg...

BIOLAND: Batch RPG startpunkt

Titeln säger ganska mycket allt. Jag har arbetat på detta batch-rpg/på igen för som en månad eller så och im ge det till er killar att göra med den vad du vill.Steg 1: om detta rpg Så har jag tagit en massa saker i detta rpg. Det finns och möjlighet...

Batch + CMD liten handledning

Hej Välkommen killar tillbaka till en annan sats Instructable.I detta är Instructable I'am ska visa er några av grunderna i att använda båda Batch-filer och CMD....Så veta killar om du gillade denna lilla handledning och vill mig att göra mer eller d...

Batch-kontot skapare och logga in med gömd lösenord

Här är en batch konto skapare och logga in program jag gjorde för min första instructable. Detta är en delvis förenklad version av Prof. lurigt gömd lösenord instructable. Lämna gärna förslag eller idéer om vad jag kunde göra en instructable på eller...

Batch-färger, med hjälp av Batch

först utanför måste jag säga att Prof. ättikslag hjälpte mig fixa denna kommandofil och för det måste jag kredit hans arbeteHans profil är:Han har hjälpt mig med de stora Problem jag var med och jag hank honom så mycketOm du har alltid ville att veta...

Batch-fil adress bok V 1

jag vet, jag vet. Du kan göra något till en adressbok, varför ska du göra en batch-fil till en. Tja, det enkla svaret är: lämna nu, detta är inte den instructable för dig. Det andra svaret är: Jag fick idén när jag fick min klippa, dess varit tjata m...

Batch-filen Butler

Jag har inte hittat många online-guider på hur man gör detta, så jag gick vidare och gjorde en själv. Detta är en batch-fil butler som fungerar som en ledningscentral, gör något ni det att göra. Detta program kan göras med bara din genomsnittliga tex...

Batch-filen Dragon spel

Hur man gör en BATCH fil DRAGON spelJAG HAR EN UPPDATERAD VERSION PÅ DETTA SPEL:Tryck på StartSkriv i anteckningarI anteckningar kopiera och klistra in koden nedan:I övre höger om anteckningar klickar du på ArkivKlicka på Spara somVIKTIGT: Namnge fil...

Batch-filen Dragon spel uppdaterad

Här är min uppdaterade versionen av min gamla spelet Batch filen Dragon spel.Här är en länk till den gamla versionen instructable:Om du inte såg min gamla version, är här instruktionerna:Öppna AnteckningarKopiera och klistra in koden nedanKlicka i de...

Batch-fil FNAF 3 Jumpscare

Hallå!Detta är min första instructable, och det är verkligen upprörande att göra det, så nu ska jag bara få dig filerna, och du kan jumpscare dina vänner ut ur ditt rum (eller vad du ska göra med dessa filer).Steg 1: Steg Juan: Gettin nedladdningar o...

Batch-filen Guide

Hej! Välkommen till min Batch filen Guide, jag är relativt ny på kommandospråket. Detta är inte en extremt detaljerad guide, eftersom jag anser att det är bra att veta om detta mycket av Batch och sedan börja lära sig något liknande Python. Också, om...

Batch-filen Matrix

Hur man gör Matrix effekt i anteckningarDetta är en mycket mycket enkelt batch-kod, och också en av de störstaÖppna AnteckningarKopiera och klistra in koden nedanSpara filen som matrix.batKlicka på text-dokument och ändra det till alla filerNjut av :...

Batch-filen Matrix + förklaring

Här är koden:utanför: loopfärg 0aECHO % slumpmässiga %% slumpmässiga %% slumpmässiga %% slumpmässiga %% slumpmässiga %% slumpmässiga %% slumpmässiga %% slumpmässiga %% slumpmässiga %% slumpmässiga %% slumpmässiga %% slumpmässiga %% slumpmässiga %% sl...

Batch-filtext kryptera/dekryptera

BLURRYFACE21 skapade detta Instructable. Vänligen inte stjäla mina idéer, eller min kod. Om du använder min batch koden, vänligen ge kredit till mig, Blurryface21. Nu fortsätta med Instructable.Steg 1: IntroHej killar, detta är Blurryface21. I detta...

Batch-fil: Kalkylator

utanförtiteln kalkylator färg 04: calECHO ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍECHO Batch räknareeko av PopcornProECHO ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍECHO. Ställ in /p summan = set/a ans = % belopp % eko. ECHO...

Batch spel: Slide Puzzle

Här har jag gjort en klassisk bild pusselspel i baken. Använd wasd-tangenterna för att flytta bitar och r för att återställa den. Lämna gärna kommentarer eller förslag på vad jag kunde göra i batch nedan.Steg 1: Kodenutanförtiteln Skjut pusselSETLOCA...

Batch-Matrix effekt

för att göra detta instructable du behöver grundläggande kunskaper i batch. Om du inte du göra svårt så jag ska försöka och göra det enkelt.I slutet av detta bör du vara kvar med en matrix effekt kommandofil.Steg 1: Lätt Version-ett minimum Detta är...