Batkid Tech #3: Handled-projektor CommunicatorVälkommen till Batkid Tech #3!
(den spännande avslutningen av denna serie)

Här är varför jag skriver detta: ganska mycket varje önskan Make-A-Wish bidrag handlar om att ha anpassade grejer byggt. Tröjor, affischer, tiaror, svävare... och de är awesome och rolig att arbeta med.
>>>>> Här är där du frivilligt.

Obs: om du kort om tid, bara bläddra igenom bilderna och läsa bildtexterna. Kanske också titta på avsnitten "Vad som gick fel".

Detta instructable innefattar inrättande av våra handled-monterad projektor communicator (video från CNN):

Varför en projektor?

Så du vet att drömmen där du kör genom staden brottsbekämpning i mask och cape, med en 5-årig bepansrade rockstar superhero vid din sida, tittar på dig som detta är alla normala och du ska bli expert på hur man gör det? Japp, har jag den drömmen ibland också. I min version har vi matchande Lamborghini och en söt brunett att rädda.

På Batkids stora dag, varje fara han möter möta vi tillsammans. Det är affären. Vi både starkare sätt.

Så när chefen av polisen kallar (Japp, den verkliga en; tack Greg!), han vill prata med oss båda, ansikte mot ansikte. Om jag drar ut en smartphone att svara på den, det är då jag sluta vara en superhjälte och blir bara en vuxen på en telefon. En tablett skulle vara något bättre, men kommer inte att överleva fem minuter gömt undan i min... um, var exakt?

Rätt. Inga off-the-shelf tech. Vi måste bygga något häftigt. Miles förtjänar som säkert.

Batmans tech är alltid...

.. .wearable och miniatyriserade, men över drivs
.. .armored så att den kan överleva äventyr
.. .och sedan används i löjligt opraktiskt sätt

Och egentligen, vad bättre sätt för att ta chefens samtal än att skjuta dem ur min arm på en närliggande bil eller tak?
Låter lagom för mig. Låt oss komma igång.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Batkid Tech #2: Den flicka Gag

det finns vissa dagar när du har bara fick ha det rätta tillbehöret.Jag ska säga dig, att vara kidnappad av gåtan en allvarlig mode utmaning. (har du sett hur han klänningar?)Fortfarande, det är ingen anledning att inte se din bästa.Så min tillägg ti...

Batkid Tech #1: Gåtans enhet

hälsningar från hemliga labbet. Vi har nyligen haft några intressanta projekt och trodde det skulle vara kul att dela processen. Vår avsikt är att lägga en kort serie av dessa att täcka några av de gadgets och teknik från Make-A-Wish #SFBatkid händel...

Handled Communicator

Hej där!Jag antar att du är där eftersom du läsa min fanfic, och ville ha en trevlig handled-com som Arti eller Jake eller andra bär. Om inte du från Fanfiction dot net, är då det tänkt att vara en kombination av en smartwatch, smartphone och lite an...

Communicator titta

Teeny tiny kommunikationsenheter som du kan fästa mot bröstet, bandet till din arm, eller pop i örat har länge varit en sci-fi trop. Handled-slitna "tvåvägs radioapparater" mestadels antingen var leksaker eller resultatet av filmen magi, vi äntl...

GÖR en VOLYMETRISK projektor från skräp

A volymetriska projektor är... vad R2-D2 för att Visa prinsessan Leia i Star Wars.Detta är ett gammalt projekt som verkade stoppat av vägran att tillhandahålla en DMD-chip DLPatt kraftigt öka den 3D upplösningen. Detta projekt har inte förändrats all...

1950-Leica Slide projektor LCD-konvertering för under $30

i detta Instructable visar jag stegen för att förvandla en vintage diaprojektor till en modern LCD-projektor utan att skada den ursprungliga projektorn så att det fortfarande kan användas för bilder. Allt som behövs är en "nyckelring" LCD spelar...

DIY - hemgjord projektor

jag kommer att visa dig hur man gör en hemmagjord projektor använder mestadels saker du hittar runt huset. (kom ihåg att läsa hela innan du börjar eftersom jag lägger till ny information i slutet som jag lära mig mer, im en nybörjare 2)Steg 1: vad du...

WiiTorch - första Person spel projektor

detta instructable är för iTorch 2, eller WiiTorch :)Jag har gjort denna WiiTorch vara en snabb och enkel demonstration, som du kan bygga hemma, av den kommande utvecklingen med iTorch mediedelning enheten.Jag satte detta projekt tillsammans i en vec...

Leda handled vikten

Goku gjorde det, och ser hur buff är han nu!Jag sökte runt för åldrar söker en instructable på handleden eller fotleden utbildning väger, som jag kunde bära under min dagliga verksamhet, och sätta några utöva i mu annars ganska lat liv.Alla artiklar...

Trä mobiltelefon projektor!

Gör en trä projektor till din mobiltelefon. Och om du råkar titta på kraft vaknar trailern 4 gånger i rad på din butik vägg, ja det är Star Wars dag så vem kan klandra dig!Här är gjord av 1/8 baltiska björkplywood och åtgärder, 6 "x 5 1/2" x 3 &...

Stylus iPad tips - (hur till vända små delar på en Jet svarv), jag gjorde detta på Tech Shop!

Göra detta mässing tips för att hålla pennan gummi nibs! Detta är svåraste med att göra dina egna kapacitiv stylus! Jag behövde en mässing spets till hålla gummi nib för min tryck känslig stylus jag utveckla. Detta instructable visar dig min penna sp...

Återuppbygga en dragande traktor kallas "Termisk händelse" - del 5 av 6 - gjorde jag det på Tech Shop!

Del 5 ingår bultar och muttrar i serien. Det finns en massa små detaljer till att göra en Panzer traktor kör ordentligt och jag gå igenom det steg för steg för dig. Länken är http://youtu.be/Fi61O-ARiyI på youtube, men du kan visa det och resultaten...

Binära handled-Band Watch

Jag tror det ofta cool att visa upp med en retro prylar. Jag planerar att göra en handled se med LCD-skärm, men sedan jag ändrade mig och gjorde denna binära armbandsur på en prototyp styrelse. Även jag gjorde en micro controller med Atmega328p-pu me...

DIY iPad mini / Smartphone projektor

inte har pengar att köpa en dyr projektor? Nu kan du göra en från hushållens material i minuter. Redo?? Väl än, låt oss komma igång!Steg 1: material Vad du behöver:-gamla skokartong-förstoringsglas-Popsicle pinnar-svart sprayfärg-svart eltejp-kniv el...

8 saker att kolla när du köper en HD-projektor

Om du är i marknaden för en högupplöst projektor (aka en HD-projektor), måste du veta exakt vad man ska leta efter. Du ska ju ha en riktigt dålig tid om du gå om att snappa upp första projektorn du ser utan att verkligen förstå vad du får.Så utan vid...

Några tips som gör din Tech liv lätt!

I dagens tech värld finns det många lilla "hemligheter" om dina digitala produkter som inte är allmänt känt.Arbetar i IT världen. Jag har plockat upp dessa små gemensamma förfaranden som de flesta människor inte inser är ute och utformad i sina...

DIY handled Pincushion

Hej killar, i den här videon kommer jag visa dig hur man gör handled nåldynor. Jag gjorde dem med smäll på armband. O visar dig hur man gör en filt cupcake men du kan göra någon typ av plysch för din pincushion = D Njut av videon!...

Få pengar bara genom att handla online

Hej alla. Im här än en gång att ge dig ännu en instructable om hur man får gratis pengar online. Med min andra instructable på bing belöningar jag äntligen fick sjuk och trött på att söka en miljon platser varje dag för att få min poäng som jag gjord...

3D Hologram projektor

Hur man gör en 3D Hologram projektor med en telefon i hemmet.DIY om hur man gör en hologram projektorn med husgeråd.Steg 1: Video TutorialHär har du! Lära sig och göra det!...