Batman - Dark Knight Cocktail

gör du gillar superhjälte-filmer som batman trilogin av Christopher Nolan?
Gillar du cocktails?
Jag föreslår dig att upptäcka The Dark Knight Cocktail.
En uppfriskande och fruktig cocktail med svart vodka (berry smaksatt) och saft!

Du kan upptäcka fler recept på

Relaterade Ämnen

Batman Dark Knight fallet för iphone 5

måste du vara bekant med den berömda The Dark Knight, en amerikansk serietidning pågående serie, skriven och penslade av David Finch och med Batman. En av två nya pågående titlar till funktionen Bruce Wayne efter "Batman: The Return of Bruce Wayne&qu...

Batman - Dark Knight stiger Cocktail

"The Dark Knight Rises", den sista delen av trilogin Batman av Christopher Nolan (regissör som jag älskar) är i teatrar!Vid detta tillfälle, jag erbjuder att göra cocktail: Batman - The Dark Knight Rises, en läcker cocktail med lemonad, tranbärs...

Batman dräkt (The Dark Knight stiger)

här är en snabb tutorial om hur man gör en batman kostym. Jag gjorde detta för Dark Knight stiger midnatt premiär. Kostym är klar och ingen Pia bilderna togs. Men jag ska försöka att beskriva processen att göra bitar. Jag hoppas ni alla njuta.Steg 1:...

Batman EVA skum returer/Dark Knight Hybrid Suit Full bygga - (Pic Heavy)

Hej där!Detta är en första gången Instructables bygga för mig så björnen som i åtanke :-) Jag aldrig gjort en av dessa men kan jag säga jag har hittat det så givande och im så glad att ge dig all kunskapen jag har byggt under månaderna till nu.Jag sk...

Batman kostym (The Dark Knight Version)

som den nya filmen kom och dess få närmare halloween har jag beslutat att börja göra en batman kostym, en från The Dark Knight! eftersom detta kommer att ta mig ett tag att göra har jag beslutat att publicera den oavslutade och lägga till det som jag...

Dark Knight Batman kostym

denna video förklarar hur jag gjorde min Dark Knight Batman dräkt. Jag ursprungligen gjorde denna kostym till Halloween 2011 men jag bestämde mig att göra några ändringar för den nya filmen Dark Knight stiger. Detta är min första kostym jag någonsin...

Dark Knight stiger Batman kostym

i detta Instructable jag ska visa dig hur man gör en batman som passar från Dark Knight/Dark Knight stiger. Innan vi börjar, denna kostym är inte billigt det har en högre kostnad; dock det inte kosta så mycket som detta monster och ser så dåligt.Till...

Dark Knight pumpa med gratis stencil mönster

jag använde photoshop och en skärmdump av en av mina favorit scener...Jag hand spårade det mesta eller använt kontrasterande verktyg... ändå kan du spåra din egen scen eller använda denna gratis Batman Joker pumpa stencil baserat på en scen från film...

Hur att hugga... Dark Knight

detta är min nästa Instructable för pumpa carving... Hur att snida The Dark Knight. Detta är en extremt detaljerad carving. Känn dig fri att använda mitt mönster om du vill ge det en chans!Steg 1: Steg 1: Välj din bild. i det här fallet valde jag en...

Hur man gör en Batarang från "The Dark Knight"

Jag har alltid velat göra detta projekt men har lagt den i evigheter tills jag såg Dark Knight med min vän och såg Batarangs i aktion och ville göra det igen så här det är. Detta projekt är inte alltför svårt och bör vara ett stort projekt för alla u...

Dark Knight väggklocka

Jag hittade denna pärla ursprungligen av tophattaylor_uk månader sedan. Jag gjorde min första klocka klassiska Batman och gav bort till en vän, hon älskar den. Jag kunde inte motstå att göra en annan för Remix tävlingen men jag blandade det lite med...

Bane Mask "The Dark Knight Rises"

detta är min tolkning av alexthemoviegeek's bane mask finns här.Med den enda avsikten att bär mask till premiär för The Dark Knight stiger på torsdag började jag masken på söndag 15 juli 2012. Jag är en amatör och visste att det fanns inget sätt jag...

Batcave - Dark Knight

här är en snabbis - batcave från dark knight 2008 filmen.Steg 1: utanför Utanför det är bara en normal lagring behållare.Steg 2: interiör Och på insidan är batcave från dark knight! Efter Wayne manor förstördes, skapade Bruce Wayne detta som en tillf...

Batman: Arkham Knight Robin personal

Hej stöttan är Shawn makin en robin personal från bak vilket innebär Batman arkham knightSteg 1: Täckt med grå Omfattas hela med grå silvertejpSteg 2: täckte en del med svart Så vad jag gjorde var att jag silvertejp toppen och botten sedan sätta tejp...

Batman Arkham Knight Utility Belt

Jag är ett stort fan av kostym från Batman Arkham videospel serien. Och när jag såg den fantastiska nytta bälte Batman bär i det senaste spelet Batman Arkham Knight, jag ställer om att göra min egen. Det är en ovanlig design med oversize påsar med lä...

Dark Knight pumpa

detta är min pumpa för Halloween 2011... The Dark Knight!...

Batman's Dark Knight presenter "The Joker"

här har jag en nästan helt hemmagjord kostym av Jokern. Jag köpte de flesta av mina objekt från Goodwill eller thrift shop och sätta ihop kostym bit för bit inom loppet av de senaste 2 månaderna. Jag färgade trenchcoat och kostym byxor lila färg jag...

Jokern (Batman: The Dark Knight)

detta halloween smink gjordes förra året med gemensamt material som toalettpapper och vanliga kommersiella makeup (jag rekommenderar att du använder mycket billiga märken eftersom de brukar göra sina produkter tjockare och du kan få mer produkt för l...

Batman Arkham Knight Mask (papper mached) inte färdiga

ledsen för att inte lära u men jag kommer på Arkham knight mask...