Batman Digital pennanteckning andColoringDetta är en annan handledning. Den ursprungliga konsten är av Arkshay Sharma http://w-rage.deviantart.com/?rnrd=127443

Starten var en fan art, naturligtvis kan du använda din egen, men jag älskar att samarbeta med andra konstnärer och illustratörer.

Processen var i digitala medier, alla program som gör det möjligt för att arbeta i lager kommer att göra.

Eller traditionella medier kan också användas. Du kommer bli förvånad över hur billigt att skapa konst kan vara!

http://Rene-l.artworkfolio.com/

Relaterade Ämnen

Rita en galen kranium med Sketchbook Pro

roligt och lätt att följa "Hur att rita" precis i tid för Halloween!Få ut din ipad, iPhone, tabletter och wacoms!Steg 1: Det hela börjar med en tom sida jag började genom att öppna Sketchbook Pro, jag använder version 5.2. Jag fick min första ko...

Omgivande Batman lampa - Arduino | Foto-Resistive| Auto-On när mörka | MultiColor

Hej alla! Detta är min första instructables och några förslag skulle vara mycket uppskattat. Det finns många versioner av batman lampan och jag tänkte Visa upp min version. Denna lykta är ljusa anhörigen, dvs. den upptäcker ljus med hjälp av ett foto...

Gör din egen Arkham Batman kåpa

skapa din egen batman dräkt med liknande, om inte samma steg som jag själv använder.Jag har haft en hel del batman fans frågar om jag kan göra dem en "batcostume" i någon form, mitt svar är vanligtvis "gör det själv, jag ska hjälpa", m...

Omgivande Batman lampa - Arduino | Foto-resistiv | Auto-On när mörka | MultiColor

Hej alla! Detta är min första instructables och några förslag skulle vara mycket uppskattat. Det finns många versioner av batman lampan och jag tänkte Visa upp min version. Denna lykta är ljusa anhörigen, dvs. den upptäcker ljus med hjälp av ett foto...

Digital tillverkning: Böjd laminering mögel

Att skapa mögel för böjda laminering på en laserskärareDetta Instructable kommer att lära dig Digital tillverkning arbetsflödet jag brukade ta en 3D-modell och skapa en laser cut, kartong Bent laminering mögel.Vi kommer att skapa en skateboard design...

Bambu digital klocka

Du behöver följande delar för denna vackra klocka:-Arudino Mini Pro-digital RGB LED-Stripe (1m, 60 lysdioder)-Bambu pizza tallrik (32cm omkrets)-RealTimeClock modul för Arduino-3, 3v spänningsregulator (för RTC-modulen)Bara stick LED-Stripe runt pizz...

Batman väggklocka

så under de senaste veckorna har jag gör planer för att dekorera mitt godsons sovrum och han ville ha en Batman rum så tänkte jag skulle börja lätt och bygga honom ett Batman stil väggklocka.Dess faktiskt ganska enkelt att göra och relativt låg kostn...

Billigt och enkelt PacMan digital klocka!

Detta är gjord helt av objekt som du kan hitta liggandes på ditt hus!Steg 1: delar... Behöver du:-sax-varm limpistol och lim-en begagnad digital klocka-en havregryn plastlock-vissa konstruktion papper-X-acto knivSteg 2: Redo... Markera var du ska kli...

Komplett Digital klocka med närvaro Sensor (RTC - Alarm - PIR - temperatur - luftfuktighet - daggpunkt)

Hej duJag har redan gjort några digitala klockor projekt med Arduino inklusive LED och LCD-skärmar, men denna är mer speciell eftersom jag har infört en ny funktion med en rörelse-sensor (PIR).Se VIDEOHuvuddrag PIR (närvaro infraröd Sensor)RTC (realt...

DIGITAL WORD CLOCK från A billiga PHOTO FRAME

jag har tagit 2 bra idéer och sätta dem tillsammans.Jag ville ha en super cool "ordet klocka" som kan ses här:Men jag har inte de redily tillgängliga resurserna.Men jag har en billig fotoram och lite tid. Så jag använde denna idé:http://www.cibo...

DIY Digital klocka

Har du någonsin varit riktigt uttråkad och behövde lite kul DIY-projekt att göra? Tja, har du någonsin tänkt på att göra en super, awesome, digital klocka som du kan faktiskt berätta tid med? Bra än du borde verkligen instruktionerna awesome. Ha det...

Digital klocka RTC i LED-Display av 4 siffror och 7 segment

Hej, alla!Detta är mitt projekt av en digital klocka med RTC (realtidsklocka) med hjälp av en LED-skärm av 04 siffror och 07 segment, inklusive funktioner för temperatur och luftfuktighet.För att kontrollera displayen jag har använt en Arduino Uno oc...

Digital klocka!

Jag kommer att visa dig hur man gör en digital klocka med en arduino.Steg 1: material Arduino uno r3Diverse hoppare ledningarUSB 5v batteripackUSB-kabelsju seg digitalvisning (SMA420564)Box/låda för proejectLödfritt set av brödunderläggenTryck swithc...

Hur du aktiverar chime mode i digital armbandsur

din klocka kommer att göra ett långt pip varje timme. Påminna om tiden.Steg 1: krav En digital wrist watch chime läge fungerande.HjärnanSteg 2: Följ bilder Press mode 2 timesTryck på st/stp 3 gångerTryck på mode igenSteg 3: Boom Du har chime läge är...

Batman - Dark Knight Cocktail

gör du gillar superhjälte-filmer som batman trilogin av Christopher Nolan?Gillar du cocktails?Jag föreslår dig att upptäcka The Dark Knight Cocktail.En uppfriskande och fruktig cocktail med svart vodka (berry smaksatt) och saft!Du kan upptäcka fler r...

Batman - Dark Knight stiger Cocktail

"The Dark Knight Rises", den sista delen av trilogin Batman av Christopher Nolan (regissör som jag älskar) är i teatrar!Vid detta tillfälle, jag erbjuder att göra cocktail: Batman - The Dark Knight Rises, en läcker cocktail med lemonad, tranbärs...

BATMAN: Fågelskrämman

Om du gillar denna dokumentär/handledning & du hitta den inspirerande eller bra, varför inte ge det en likadan eller en omröstning i det övre övre högra hörnet? Det är för mitt inträde i 2015 Allhelgonaaften Klädedräkt StridMaterial som behövs för ko...

Batman kåpa från Craft skum

Vem vill inte vara Dark Knight för Halloween?! Detta hantverk skum projekt är ett enkelt sätt att skapa en flexibel och användbar kåpa för nästan ingenting.Du kan antingen hämta filer, skriva ut, spår och klippa din egen kartong eller besöka min Esty...

Batman och Robin barn kostymer

jag planerat på att göra en fullständig instructable på dessa kostymer. Sedan märkte jag kalendern sa det var 2 dagar innan Halloween och vi (hustru och jag) hade inte riktigt ens börjat ännu. Det som följde var fantastisk men dokumentera processen v...