Batman's Dark Knight presenter "The Joker"här har jag en nästan helt hemmagjord kostym av Jokern. Jag köpte de flesta av mina objekt från Goodwill eller thrift shop och sätta ihop kostym bit för bit inom loppet av de senaste 2 månaderna. Jag färgade trenchcoat och kostym byxor lila färg jag hade köpt från WalMart. hade västen målat blad gröna genom att lägga till en vattnig blandning en akrylfärg så färgen skulle bli mer flexibla och ta till läder lättare. Skjortan är inte exakta skjortan eftersom jag var på en budget så jag fast för en mycket billig mörk mönstrad skjorta från Goodwill och slips hade jag redan så det gick ihop riktigt bra med resten av dräkten. Skorna jag fått på goodwill nästan identiska med dem som HeathLedger hade slitna i filmen. När det gäller smink, handskar och peruken jag var tvungen att beställa dessa online eftersom, enligt min mening är de viktigaste delarna, jag ville ha dessa för att vara så nära som möjligt.
Relaterade Ämnen

Batman dräkt (The Dark Knight stiger)

här är en snabb tutorial om hur man gör en batman kostym. Jag gjorde detta för Dark Knight stiger midnatt premiär. Kostym är klar och ingen Pia bilderna togs. Men jag ska försöka att beskriva processen att göra bitar. Jag hoppas ni alla njuta.Steg 1:...

Batman kostym (The Dark Knight Version)

som den nya filmen kom och dess få närmare halloween har jag beslutat att börja göra en batman kostym, en från The Dark Knight! eftersom detta kommer att ta mig ett tag att göra har jag beslutat att publicera den oavslutade och lägga till det som jag...

Batman Dark Knight fallet för iphone 5

måste du vara bekant med den berömda The Dark Knight, en amerikansk serietidning pågående serie, skriven och penslade av David Finch och med Batman. En av två nya pågående titlar till funktionen Bruce Wayne efter "Batman: The Return of Bruce Wayne&qu...

Batman - Dark Knight Cocktail

gör du gillar superhjälte-filmer som batman trilogin av Christopher Nolan?Gillar du cocktails?Jag föreslår dig att upptäcka The Dark Knight Cocktail.En uppfriskande och fruktig cocktail med svart vodka (berry smaksatt) och saft!Du kan upptäcka fler r...

Batman - Dark Knight stiger Cocktail

"The Dark Knight Rises", den sista delen av trilogin Batman av Christopher Nolan (regissör som jag älskar) är i teatrar!Vid detta tillfälle, jag erbjuder att göra cocktail: Batman - The Dark Knight Rises, en läcker cocktail med lemonad, tranbärs...

Bane Mask "The Dark Knight Rises"

detta är min tolkning av alexthemoviegeek's bane mask finns här.Med den enda avsikten att bär mask till premiär för The Dark Knight stiger på torsdag började jag masken på söndag 15 juli 2012. Jag är en amatör och visste att det fanns inget sätt jag...

Batman EVA skum returer/Dark Knight Hybrid Suit Full bygga - (Pic Heavy)

Hej där!Detta är en första gången Instructables bygga för mig så björnen som i åtanke :-) Jag aldrig gjort en av dessa men kan jag säga jag har hittat det så givande och im så glad att ge dig all kunskapen jag har byggt under månaderna till nu.Jag sk...

Dark Knight Batman kostym

denna video förklarar hur jag gjorde min Dark Knight Batman dräkt. Jag ursprungligen gjorde denna kostym till Halloween 2011 men jag bestämde mig att göra några ändringar för den nya filmen Dark Knight stiger. Detta är min första kostym jag någonsin...

Dark Knight stiger Batman kostym

i detta Instructable jag ska visa dig hur man gör en batman som passar från Dark Knight/Dark Knight stiger. Innan vi börjar, denna kostym är inte billigt det har en högre kostnad; dock det inte kosta så mycket som detta monster och ser så dåligt.Till...

Hur man gör en Batarang från "The Dark Knight"

Jag har alltid velat göra detta projekt men har lagt den i evigheter tills jag såg Dark Knight med min vän och såg Batarangs i aktion och ville göra det igen så här det är. Detta projekt är inte alltför svårt och bör vara ett stort projekt för alla u...

Dark Knight pumpa med gratis stencil mönster

jag använde photoshop och en skärmdump av en av mina favorit scener...Jag hand spårade det mesta eller använt kontrasterande verktyg... ändå kan du spåra din egen scen eller använda denna gratis Batman Joker pumpa stencil baserat på en scen från film...

Hur att hugga... Dark Knight

detta är min nästa Instructable för pumpa carving... Hur att snida The Dark Knight. Detta är en extremt detaljerad carving. Känn dig fri att använda mitt mönster om du vill ge det en chans!Steg 1: Steg 1: Välj din bild. i det här fallet valde jag en...

Dark Knight väggklocka

Jag hittade denna pärla ursprungligen av tophattaylor_uk månader sedan. Jag gjorde min första klocka klassiska Batman och gav bort till en vän, hon älskar den. Jag kunde inte motstå att göra en annan för Remix tävlingen men jag blandade det lite med...

Dark Knight pumpa

detta är min pumpa för Halloween 2011... The Dark Knight!...

Batman: stål knight övre pansar custom

Att vara ett stort fan av dark knight filmer och superhjälte själv, beslöt jag att göra några övre kroppen rustning med några av metallskrot som jag hade liggandes på mitt arbete. under min lunch timmar använde jag varierande utrustning och maskiner...

Batcave - Dark Knight

här är en snabbis - batcave från dark knight 2008 filmen.Steg 1: utanför Utanför det är bara en normal lagring behållare.Steg 2: interiör Och på insidan är batcave från dark knight! Efter Wayne manor förstördes, skapade Bruce Wayne detta som en tillf...

Jokern (Batman: The Dark Knight)

detta halloween smink gjordes förra året med gemensamt material som toalettpapper och vanliga kommersiella makeup (jag rekommenderar att du använder mycket billiga märken eftersom de brukar göra sina produkter tjockare och du kan få mer produkt för l...

Hur man gör en Batarang som "The Dark Knight"

Vem skulle ha gissat en rostig gammal tabell såg bladet kunde göra en sådan fin batarang?I detta projekt förvandla några gamla shop tillbehör, till höghastighetståg, superhjälte kaststjärnor.Steg 1: Titta på videon!VARNING:Kasta aldrig på människor e...

The Dark Knight: Two-Face

denna kostym utformades och bärs av mig. Dräkten var handgjorda också. Ca 3 timmar makeup gjordes för att skapa det slutliga resultatet. Makeupen inblandade protetiska ärr och en halvt skallig cap. Jag använde anda tuggummi för att fäst de protetiska...