Batmans blad Vambracesjag såg nyligen Batman Begins och min besatthet med coola vapen och prylar fick mig att tänka. Jag var särskilt fascinerad av de bladiga vambraces som Batman använder för att fånga sig själv från att glida ut från klippan. Designen jag så småningom kom med är ganska enkel och är inte mycket tung på plånbok (så länge du har tillgång till vissa nödvändiga verktyg).

* VARNING! Om enligt dessa anvisningar, kommer att du sluta med ett potentiellt dödligt vapen... Så jag håller inget ansvar om hur, var, eller när du använda den. Vara smart och se upp där du svänger din bladiga vambraces!

Hoppa till det sista steget för att se den bladiga vambrace i aktion!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Assassin's Creed dolda blad med Vambrace

Vambrace Design http://orangespy.webs.com/apps/photos/photo?photoid=121769158Vambrace Cut outs http://orangespy.webs.com/apps/photos/photo?photoid=121769159Hur man gör Master Assassin Ezio dolda blad och vambrace för ett mycket litet pris!Om du har n...

Hur göra: Batman Vambrace

Ni röstat! MEN jag var tvungen att göra en bråttom så jag valde Batmans vambrace. Det var en mycket nära omröstning tho!Om du har några frågor vänligen maila mig på orange-spy...

Hur man gör Batman vambraces

jag ska visa dig hur man gör batman vambraces på en mycket låg budget! Och det fungerar bra! Ser bra ut! Arbetat för jag på årets Halloweenfest! : D jubelropet! Allt du behöver är konstruktion papper och några verktyg!Steg 1: Material och verktyg. Du...

Orättvisa Batmans Vambrace

Välkommen du behöverVante papper och bandSteg 1: handskarBand 4 cirkeln papper på knogarna sedan skär en rektangel och tejpa fast den sedan tejpa runtSteg 2: VambraceGöra papperet som storleken på halva armen tejpa två bitar av papper och tejpa fast...

Batman väggklocka

så under de senaste veckorna har jag gör planer för att dekorera mitt godsons sovrum och han ville ha en Batman rum så tänkte jag skulle börja lätt och bygga honom ett Batman stil väggklocka.Dess faktiskt ganska enkelt att göra och relativt låg kostn...

Batman kåpa från Craft skum

Vem vill inte vara Dark Knight för Halloween?! Detta hantverk skum projekt är ett enkelt sätt att skapa en flexibel och användbar kåpa för nästan ingenting.Du kan antingen hämta filer, skriva ut, spår och klippa din egen kartong eller besöka min Esty...

Hur man gör en Batman "Fågelskrämman" kostym

*för denna särskilda dräkt, vi ville ingjuta flera aspekter av olika Fågelskrämman kostymer. Vi ville ha praktiskt att bära gångkläder, men med vissa nyckelaspekter av Fågelskrämman flair.* Batman börjar jonathan crane (klänning kläder och mask).* Ar...

Poison Ivy kostym från Batman

vetande att du ska gå på en Halloween fest i slutet av veckan värd dina ganska begåvad costumer vänner kan vara just den motivation du behöver för att piska upp en anständig dräkt av dina egna. Detta var min situation förra veckan. Vetskap om temat f...

Batman Kraghandskar

dessa Batman handskar är bra för att slutföra din batman Halloween kostym och även att bara gå omkring med ren swag!Steg 1: De material du behöver Fotboll-benskyddSprayfärgBrödknivSaxSvart fotboll strumporKartongLimpistolSvart tunga handskarPenPapper...

Batman EVA skum returer/Dark Knight Hybrid Suit Full bygga - (Pic Heavy)

Hej där!Detta är en första gången Instructables bygga för mig så björnen som i åtanke :-) Jag aldrig gjort en av dessa men kan jag säga jag har hittat det så givande och im så glad att ge dig all kunskapen jag har byggt under månaderna till nu.Jag sk...

Batman Arkham Knight Utility Belt

Jag är ett stort fan av kostym från Batman Arkham videospel serien. Och när jag såg den fantastiska nytta bälte Batman bär i det senaste spelet Batman Arkham Knight, jag ställer om att göra min egen. Det är en ovanlig design med oversize påsar med lä...

Batman skum pansar

Här går vi...Min fru ville göra en Poison Ivy kostym för Halloween i år och trodde jag skulle vara Batman. Thats där det blev galen. Att känna mig själv kunde jag gå köpa en Batman dräkt på den lokala butiken så började jag studera. Jag fast besluten...

Batman Logo Bat Box House

Fladdermöss är fantastiska varelser. En fladdermus kan äta uppemot 1000 buggar, inklusive myggor, per timme. Bor i ett jordbruksområde, på en alluvial slätt som är genomkorsas av strömmar, innebär att myggor är alltid en pest runt mitt hus, gör fladd...

Batman strumpa

material:-Svart kände att jag hade en 3' 3' blad och hade nog att göra två strumpan om jag ville ha.-Gul kände jag hade en 8,5 av 11 ark och det var mycket stor nog-Dubbla dubbelsidig tyg lim används tillämpa batman logo tillsammans och lägga den på...

Vantar för enkel batman

Hej folk skulle göra vissa ultra cool batman Kraghandskar '' är inte batman bästa hjälten någonsin naturligtvis han är '' im planerar att göra dessa så realistiskt och häftiga som möjligt men de enkla så någon kan göra dessa coola batman handskar hem...

Min Assassin's creed Brotherhood dolda blad

Detta är min nya awesome papper ACB dolda blad! Den är gjord med skrivarpapper, och det tog ett tag att göra. Denna dolda bladet är en en bit blade (eftersom jag tejpade vambrace till den. Jag hoppas du gillar min enkla och du får inspiration! OBS!:...

Dark Knight stiger Batman kostym

i detta Instructable jag ska visa dig hur man gör en batman som passar från Dark Knight/Dark Knight stiger. Innan vi börjar, denna kostym är inte billigt det har en högre kostnad; dock det inte kosta så mycket som detta monster och ser så dåligt.Till...

Duct Tape Batman Mask

Här är en Dark Knight version batman mask gjord mestadels silvertejp.Det är ganska grov, men kanske det kommer inspirera någon. Njut!Steg 1: Custom fit för huvudetVad du behöver:några tejp och en plast matkassenen bra cutting mat (jag har ett par mat...

Göra en Batman-och dalbana

Jag älskar pyssel. Jag gjorde en lätt batman-och dalbana med skumgummiplattan. Du kan lägga till andra mönster eller logotyper också.Steg 1: Samla alla leveranserLeveranserHårt skum styrelsenGeometri kompass och pennaAffisch färgSvart kort slaglängd...