Batteri av mynt och foliefick slut på batteri? Nu kan du göra din egen batteri med några av de objekt som du hittar ligga runt ditt hus!
Se Steg
Relaterade Ämnen

1 volt Cell från 2 slantar och folie

att experimentera med att göra min egen batterier från citronsaft, jag blev nyfiken på den design som nämns här:Designen använder diskmedel, kopparfolie och aluminiumfolie. Jag hade lätt dessa poster på hand, så jag skapade flera formgivningar så små...

Hur man gör Awesome magiskt Trick med ett mynt och en kopp!

I den här videon ovan kommer jag lära dig hur man gör en awesome magiskt trick med ett mynt och ett glas cup!...

Orange Cookies med färsk mynta och svart vitlök

har jag uppmärksamheten ännu? OK, de låter äckligt, men Åh min Gud, detta är så bra!Svart vitlök är vitlök som har varit jäst i 40 dagar. Lär dig hur du gör din egen här! Denna process ger vitlök en syrlig, raisiny smak som parar ihop perfekt med ora...

Mynt och läder Wrap armband

Jag nyligen tog en tur och köpte en cool läder wrap armband. Det metall spännet var handgjorda med silver, men jag trodde det skulle vara häftigt att använda en av mynt från mina resor för att skapa spännet på min egen unik version.Material:myntläder...

Färsk mynta och jackfrukter Smoothie

Nyligen upptäckte jag det underverk som är en jackfrukter.Det hela började i min lokala asiatiska marknaden när jag såg en ganska ful, taggig, grön frukt som var storleken på ett litet barn. Jag gick tillbaka hem och Läs om denna mystiska frukt, jack...

Aluminiumfolie och folie tejp skulptur tekniker

Denna aluminiumfolie och folie tejp skulptur teknik är en jag inte har stött på tidigare. Jag önskar jag hade lärt mig detta redan i gymnasiet. Aluminiumfolie kan wadded upp och formas lätt till låg vikt skulpturer. Sätta ett skal av aluminiumfolie t...

DIY mynt och nycklar plånbok

Denna plånbok gjordes av min dotter, hon är nu studera läder hantverk och göra mig ett experiment, jag har ingen aning hur hon design det heller jag har gett rekommendation. Jag posta detta instructable i reverse engineering aspekten, med en enkel pl...

Mynta och pea hummus recept

här är lite udda, men jag tycker det är mycket bra. Min pojkvän, inte så mycket. Han var inte imponerad, men han ogillar mint.Det är ganska söt - jag tror det skulle vara underbart med en hård ost och några kex eller något salt. Jag serveras det med...

Mynta och naken Nail Art

Hej! Detta är en av mina absoluta favorit nageldesign för summertime eftersom dess verkligen subtila, men det har fortfarande pop grön att lysa upp! Jag hoppas du njuta av och om du återskapa denna look, du kan tweet det till mig - eller lägga upp en...

Hur man magi trick med ett mynt och ett papper

Hur man balanserar ett mynt Under en vertikal papper - kändis bloopers här detta är hur man balanserar ett mynt under en vertikal papper...

Mynt och armbåge knep

detta är ett snyggt trick som jag lärde mig i skolan njutaSteg 1: material allt du behöver är en fjärdedel och din armbågeSteg 2: instruktioner allt du behöver göra är att sätta en fjärdedel på armbågen och svänga ner och kvarteret kommer att falla o...

Billiga trådlöst hem larmsystem

har inte någon av de lyxiga trygghetssystemen? Brist på budgeten? Du kan ha din egen nu utan att spendera för mycket! Bara titta runt din plats och samla dessa material!Steg 1: Material som behövs: Batteri, vi använde batteriet ur mynt och folie (den...

Laser larmsystem

har inte någon av de lyxiga trygghetssystemen? Brist på budgeten? Du kan ha din egen nu utan att spendera för mycket!Steg 1: Material som behövs Batteri, vi använde batteriet ur mynt och folie (den som jag postat ett tag sedan).Steg 2: PrincipskissSt...

Aluminium kan, saltvatten och träkol batteri

detta instructable visar hur man skapar en enkel aluminium luft batteri från en läsk kan och en bit av träkol från bakgård BBQ. Detta instructable publiceras tidigt men jag hoppas att kombinera denna enhet med en joule tjuv och en LED för att ge ett...

Koppar bordläggningen mässing nycklar och mynt utan el.

Koppar bordläggningen är gjort med hjälp av elektricitet, kan också vara pläterad koppar electrolessly med komplexa kemiska formler eller det kan också vara klädd direkt i kolstål /iron av nedsänkning plätering och järn förflyttar kopparen från sin l...

Bygga ett mynt batteri-version två

vad du kan köpa med ett mynt? många saker som aa batterier, aaa-batterier, knappen mynt etc etc.but kan du göra ett batteri med myntet själv? ingen? då jag är här för att dela hur man gör it.it är ett litet projekt ingen lödning inga faror .excited?...

Hur man gör Awesome magiskt Trick med packen av kort och ett mynt!

I den här videon som jag gjort för min YouTube Chanel ny dimension där jag kommer lära internet att göra awesome trollkonster som kommer att blåsa folk sinnen lär jag dig hur man gör en häpnadsväckande magi Knep med ett mynt och en packe av kort. Det...

Sol och 9V batteri drivna mobilladdare

Så detta är min första instructable och idag ska jag ge i uppdrag för att göra en sol/9v batteri drivna mobilladdare till billigt pris.Steg 1: Material som behövs 1) SOLPANEL betyg över 5 volt2) kondensatorer-100uF, 10uF, 100nF3) IC (Integrated circu...

Mast-o-Khiar (iranska gurka och mynta yougurt)

Mast o Khiar är en enkel traditionella iranska sida skålen som går bra med nästan allt. Med mynta, gurka och yoghurt gör den perfekt som sommaren tar tilltugg som tar bara några minuter att göra.Steg 1: Samla ingredienser Behöver du:2 dl yoghurt (int...