Batteridriven vas ljusjag ville använda vas lampor för mitt bröllop. Men jag ville inte betala mellan $12-$15 styck för dem. Så efter att ha tittat runt mitt hus jag hittade en uppsättning push lampor och omvandlade dem för mitt syfte. Dessa push lampor säljs 3 för $15. Förändra dessa push lampor, tar jag inget ansvar för skador som kan hända från dig att ändra denna produkt.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Batteridriven gameboy ljus: ett annat projekt med SUGRU

vi älskar dem, vi spel med dem och de står som en av de största mobila konsoler av all tid. Men du fortfarande inte kan spela dem i mörkret. jagn detta projekt jag fixa en av Gameboy colour mest irriterande brister utan användning av det opålitligt,...

Uppgradera en batteridriven garderob ljus (Lödfritt!)

Dessa cheapo tryckknapp "garderob lampor" finns överallt, och--eftersom de använder små glödlampor--är löjligt föråldrade.Eftersom min förra (första) Instructable slut blev absurt dyrt i efterhand, beslöt jag att göra detta till en på en budget...

Glas pärla bollen ljus

Jag har alltid varit fascinerad av hur ljus huvudaxeln genom och speglar från glas pärlor. Fascinationen har ingenting att göra med fysik, men med enkla känslomässiga effekten att ljus har på oss. Ljus kontrollerar ofta humör, och rätt ljus kan inspi...

Tilt-Switch Jar ljus

Detta är hur man gör en enkel men mycket bra snygg burk lampa som växlar på när du vänder det.Jag gjorde fyra som presenter till mina vänner, så jag lämnar Beijing. De är mycket lätt att göra, men resultatet är en vacker gåva du kan röra, känna och s...

Miniatyr skrivbord Shoji skugga lådor

Phoenix lasergravyr skapar dessa Shoji Shadow Box kit till salu i vår Etsy shop http://phoenixlaser.etsy.com.I traditionell japansk arkitektur är en Shoji en dörr, fönster eller rum avdelare som består av genomskinligt papper över en ram av trä som h...

Pac-Man Arcade Machine kostym

som barn växer upp i 80-talet, spelade min beskärda del av Pac-Man på arkaden.Som vuxen, många år senare, en Halloween, jag behövde en kostym jag kunde sätta ihop i en fråga om en dag eller så, men ändå uppfylla mitt behov av det att se ut som jag sa...

Framtida soldat/Android dräkt från mestadels återvunna material

detta Instructable krönikor bygger på en Halloween-kostym för min 11 åriga son.Du kan redan äger de flesta av dessa material och verktyg. Jag gjorde. Nedan är vad jag använde, föregås av rubriker om de köptes, begagnade, etc.Köpt material:Plast solda...

BECKY'S 2 ROCKS

Det stora bröllopet är i morgon! Brudgummen har noggrant utvalda Becky's ROCK och har det säkert in. Becky är så glad med sin ljusa bländande diamant hon ville göra en pro-typ att dela sin skönhet. Då det unga paret insåg att de inte hade en gästbok!...

Hur du klä upp din sallader

jag gillar att spela med mat och tabell presentationer. Spendera några extra minuter för att göra en måltid ser fantastisk kan vara givande att de händer som förberett måltiden. Familjemedlemmar kommer att chatta bort om hur ovanligt det var. Här är...

Marulk i ett akvarium

Min son, Blake, bett att få en fisk tank för Halloween i år. Han är en fisk hobby. Han har en 55 gallon fish tank i sitt rum som han älskar innerligt! Jag är säker på att var hans idé kom ifrån.Den marulk inspirerades från filmen "Hitta Nemo". V...

Göra en nattlampa från en trädgård prydnad

Jag behövde hitta en bra nattlampa för min sons dagis. Men istället för att bara köpa en traditionell nattlampa, beslöt jag att göra en som var lite mer dekorativ. Jag hittade en fin trädgård prydnad i form av en uggla som passar bra med andra dekora...

DIY Backlit Poster

Idag, ska jag visa dig hur du gör din egen bakgrundsbelyst affisch. Detta gör en stor projekt av flera olika skäl, men främst eftersom det mycket anpassningsbara. Du kan ändra allt från design på framsidan, till färgerna av ramen eller lysdioder, och...

LED Star Tree Topper och metoden för att uppnå samma.

En fantastisk stjärna Tree Topper! Under $5. (Tja, kanske som tio om du äger absolut ingenting.)Hej, detta är min första instructable, så Förlåt min damm. Detta är ganska två instructables i en, som det är både processen för att göra den stjärna som...

Lykta gjorde från plast vattenflaska

detta kommer att visa dig hur man gör en trädgård lykta från en plastflaska och en batteridriven te ljus.Det inte ta för lång tid att göra och kostnaden om du inte facter i kostnaden för vattnet mindre då en bock.Steg 1: Samla upp alla dina dragutrus...

Göra någon tröja en ful jul tröja

om du någonsin försökt att hitta en ful jul tröja i sista minuten för de alltmer populära "Ugly jul tröja" part då kanske du har hört de sparsamhet butik anställda berätta att de är alla slutsålda. Jag gjorde. Och naturligtvis, jag visste jag ha...

Jack O'Lantern Drink Dispenser

Denna jack o'lantern drink dispenser är ett fantastiskt festliga sätt att tjäna dina gäster på någon halloweenfest - rista en grimas och fyll den med cider eller saft för barnen eller välja något läskigare med något starkare för vuxna.Du behöver:En s...

Milk Carton Ghost (Boo!)

Detta är en rolig, säker och unika sätt att dekorera för Halloween! Att inte nämna du återvinning!Material...-Plast mjölkpaket-Sax-Batteridriven te ljus-Permanenta märkpennaSteg 1: Sax tid Ta bort alla etiketter och klistermärken från din mjölkpaket....

Robot kostym 2014

I år bestämde jag mig att göra ett par robot kostymer för barnen. Mitt mål var att skapa en ganska klassisk kantighet robot men jag ville också lägga till några element för att göra det lite mer trovärdigt. Jag kunde lägga en ljus display i bröstet o...

Strawbees dekorativa lampskärm

Gör din egen dekorativa lampskärm med Strawbees! Detta Instructable visar dig hur man gör en anpassad lampa att lysa upp ditt rum från bara papper, vissa strån och några Strawbees. Detta Instructable är för en grundläggande kub lampskärm, men himlen...