Batteripack till 18V Ryobi verktygdetta är ett snabbt och enkelt sätt att göra ett batteri som gör att du kan använda en Ryobi 18V verktyg för fyra gånger så lång som med ett batteri. Ibland ett verktyg kommer att dö mitt i en operation, detta kan röra upp vad du försöker göra och är farligt i vissa fall. På tal om farliga! Jag får intrycket av att mitt lilla projekt är farligt, så titta på din rygg och bli inte sårad, jag tror på dig.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Konvertera en Fiskars borste kniv till en överlevnad verktyg/plattform

detta Instructable visar dig hur du lägger till en Handyxa funktion till din Fiskars/Gerber borste kniv vilket gör det ett mångsidigt verktyg för vandring och bushcraft.Fiskars borste kniven är en hög kvalitetsverktyg för en moderat pris ganska mycke...

En förbättring till en Dremel verktyg

cutoff hjulet är en av mina favorit verktyg för användning på en Dremel. Men lilla skivorna inte sist lång när du klipper på en bit plåt och ofta behöver ändras. Det innebär att jag måste ha en skruvmejsel till hands att ta bort den lilla skruven som...

Scooter uppgradering till 18V borr Power

jag har sett barnen i grannen ridning drivs skotrar än start på $100. Jag trodde jag kunde göra det för mindre! Mitt mål var att göra en säker, funktionell, powered skoter som kunde flytta en person 50-100 kg ca 5 km/h av återvunnet och åter utlovat...

Mods till Home Depot verktyg ange SKU # 649170

Bara några mods till den redan utmärkta Home Depot verktyg ange SKU # 649170.Snabb synopsis:Ta ut extra knivblad från rutan och säkra dem inuti knivTape ner flikarna i kniv box och täck hålet med papper och band.Tumskruvarna olika storlek i rutan.Und...

Trasiga limpistol till ett nytt verktyg.

Nu inte genom bort skadade limpistol, bara göra en ny limpistol ur den.Steg 1: Stoppar du behöver: 1. tång.2. lödkolv (alla typer).3. tre koppartråd (30cm).4. skruvmejsel.Steg 2: Hacka den gamla G-gun. Ta bort alla skruvar och ta bort värme cylindern...

Hur till återvinna förlorad verktyg från ovanliga ställen

Jag utföra underhåll av biogasanläggningen och oväntat käppar gled ur min hand och föll i digestor. Tanken var full av flytgödsel och klyftan mellan den rötkammare och gas hållare är också mycket smal. Jag måste antingen köpa nya käppar eller hitta e...

Sladdlös Power Tool Conversion 18VDC till 120/240 VAC

nödvändighet är verkligen mamma till alla uppfinningar... och mitt fall var inte annorlunda. Ungefär ett år sedan fann jag mig med dött batteri för min Ryobi 18V sladdlösa verktyg och inga medel för att få en ny som jag jobbade utomlands. Så kom jag...

Ryobi 4V sladdlösa Snips säkerhet hacka (att besegra säkerhet)

Jag köpte nyligen Ryobi 4V sladdlösa skruvmejsel och klipper. Skruvmejseln kom inte med en säkerhet på den, så inget arbete behövs där. Men snips gjorde, och jag tänkte inte att besegra säkerheten i några sekunder, tills jag försökte använda verktyge...

Ändra Ryobi laddare för Li batteri

I denna mod. Vi kommer att ta en P110 laddare och tillåta den att nya Ryobi Lithium batteriet...Detta tar du inte längre använder de äldre batterierna och gå med litiumbatterier från denna dag framåt.Detta förfarande innebär att ta bort de 4 skruvarn...

3 i 1 dragkedja handväskan, verktyg rulle och ryggsäck

Detta projekt kommer att visa dig hur man gör en multi pocket handväska med knappen topp klämmor som kan konvertera till antingen en verktyg rulle eller en ryggsäck. Detta projekt är kul och enkelt sätt att göra en mångsidig väska med bara några grun...

Djupa vatten kultur Hydroponics System - utan makt verktyg!

Jag vill snabbt säga att jag har skrivit in detta i "Endast handverktyg" tävlingen så om du gillar Instructable det skulle vara mycket uppskattat om du kunde rösta!Jag är en ivrig trädgårdsmästare och för några veckor sedan av misstag snubblat ö...

Aboriginal Instrument spion verktyg

här är en stor aktivitet för pappor och barn i sommar: göra en enkel PVC didgeridoo sedan förvandla det till ett instrument för spionage. Nyckeln till att göra en didgeridoo spion verktyg är att använda det som ett sätt att undvika misstänksamhet och...

Lägga till saker i menyn 'Skicka till'

skicka till-menyn är en convienent menyrad för att skicka grejer från en plats till en annan, men det har oftast endast standardalternativen. Fortunatly du kan lägga till alternativ i menyn för lätt överföringar.Steg 1: för det första Öppnar du "Min...

Lägga till en jigg såg tabellen tabellen såg

Detta Instructable visar hur jag ändrade min bärbara tabell såg att ersätta tabellen vänster förlängning med en jigg såg tabell. Den svängbara tabelldesignen ger enkel åtkomst till ändra jig sågblad.Detta Instructable visar du detaljerna om hur jag ä...

Rengöring Rust utanför verktyg utan starka kemikalier

Jag fick en stor samling av verktyg (glad dans), som lätt kan delas in i tre olika grupper.De flesta verktyg är i gott skick.Några av verktyg behöver lite TLC.Den sista gruppen kräver en stelkrampsspruta bara för att komma nära dem.Tidigare skulle ha...

Hur man gör en magnetisk hening Guide (för slipning mejslar & Hand flygplan) | DIY Woodworking verktyg #5

"När [träets] korn tårar ut, jag vill slita mitt hår ut."- GmoonÄven om problemet inte pà ¥ Trichotillomani, händer det definitivt eftersom du inte vässa din Hand-plan korrekt.Ett enkelt sätt att hålla en Hand-plan, eller en mejsel på plats meda...

Lägg till Laser etsning anlagen till en CnC kvarn

Detta Instructable visar dig hur du enkelt kan lägga till laser etsning anlagen till din befintliga CnC mill. Efter att ha följt denna Instructable har du tillgång till en etsning laser samt en traditionell fräsning spindel. Genom att ha både verktyg...

Hur du anpassar ditt verktyg på några minuter med Pop nitar

Sammanfattning: Hur du anpassar ditt verktyg bälte på några minuter med pop-nitar och en gammal bälte. Spara tid byggnaden genom att förbättra organisationen av bältet verktyg. Förhindra verktyg från att falla och vet exakt var man hittar dem genom d...

Hur man gör en verktyg karusell från en Paint Bucket

Detta projekt var inspirerad från att titta på Haas fleroperationsmaskiner byta verktyg. Det är i huvudsak en roterande pinne ombord som du monterar till taket eller längst ned i ett skåp (vilket är vad jag kommer att visa hur man gör). I detta instr...