BBC Sherlock kostymnär jag sökte "Sherlock" i instructables, jag var chockad att se ingenting av betydelse. Jag älskar showen och bestämde mig för att jag kommer att Sherlock för Halloween. Detta är min första instructable så jag är öppen för feedback. Njut!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Göra en 221B Baker Street Christmas Ornament (BBC Sherlock)

eftersom vem vill inte ha en av de mest kända adresser representerade på deras julgran? Jag älskar att ha nördigt ursprungliga ornament och tänkte jag skulle dela detta eftersom det inte är för svårt och det gör för en stor prydnad. Detta är min förs...

Sherlock Holmes kostym hur-till, inklusive Amrut handledning.

"Utbildning aldrig slutar, Watson. Det är en serie av lektioner, med störst för sist."Det är 1 oktober!Min dotter och jag har börjat vår Halloween äventyr förberedelser. Detta Instructable kommer att fokusera på hennes dräkt. Andra, som jag komm...

DOCTOR WHO CYBERMAN kostym

Detta är den kostym jag gjorde till Halloween 2011. Designen bygger främst på utformningen av Cybermen från 1967 seriella titeln "The Moonbase". Av olika skäl - några praktiska, några personliga - jag försökte inte skapa en exakt kopia av dräkte...

Stig kostym

Någonsin velat vara The Stig för Halloween, men inte vill spendera $600 för ett äkta Simpson Diamondback hjälm precis som den verkliga stig? Detta Instructable visar dig hur man gör en realistisk letar hjälm för omkring $65. Detta är en mycket snabb...

LED Strip maneter kostym med Arduino & LPD8806 ledde remsor

det hela började när jag såg en BBC-dokumentär 2002 om oceanens djupa vatten. Det var en biolimunescent Manet i dokumentären, antagligen av arten "salper" som tog tag i min uppmärksamhet så under senare år bestämde jag mig för att använda den so...

Sherlock Hat

Jag har velat ha en Amrut eftersom säsong 2 av BBC: s Sherlock, något om dess dubbla brims och dorkyness, verkligen fick mig att falla i kärlek med den. BBC butiken har en du kan köpa för $70, men jag har inte den sorten pengar bara, liggande, jag ha...

BuckMonster Fuller kostym

Buckminster Fuller är en av mina hjältar. Det verkade bara rätt att jag ska göra en dum ordlek på hans namn och förvandla honom till min egen Halloween kostym hybrid, BuckMonster Fuller.En visionär geni verkligen före sin tid, han gav geodetisk kupol...

50 olika nyanser av grå kostym

Vänligen notera: denna dräkt är "50 nyanser av grått," inte "femtio nyanser av grått."Min man ville ha en enkel kostym till Halloween. Detta är vad vi kom fram till. Ingen av oss har läst boken "Femtio nyanser av grått." Även...

Animatronic Iron Man Mk III kostym

Iron Man kostymer har varit mycket populär nyligen och nummer ett frågan jag ofta får frågan är "Hur kan jag lägga animatörerna till min kostym?" Min vän Greg ville lägga animatörerna till sin MkIII glasfiber kostym så han bad för min hjälp och...

Baby Groot kostym

Min familj är ett gäng nördar. Efter mina två unga flickor såg väktare galaxen filmen, visste de vem de ville vara för Halloween och hade planerat det för hela familjen. Min yngsta utropade hon ville vara Groot, en av de mest unika karaktärerna från...

Batman och Robin barn kostymer

jag planerat på att göra en fullständig instructable på dessa kostymer. Sedan märkte jag kalendern sa det var 2 dagar innan Halloween och vi (hustru och jag) hade inte riktigt ens börjat ännu. Det som följde var fantastisk men dokumentera processen v...

Captain America: Winter Soldier - Stealth kostym bygga

Captain America har en annan kostym per film, hade jag skapat olika dräkter för mig själv. Jag hade redan slitna Avengers kapten Amerika kostym (mest köpta) och min Super soldat kapten Amerika kostym (mestadels egna) ett par gånger varje. Så jag best...

Billiga Iron Man (Mark 3) kostym med arbetande frontplåten, belysning, elektronik

visas här är mitt halloween 2012 projekt. Efter mixtra med Arduino för ett par månader och behöver en kostym för Halloween, bestämde jag mig att blanda två. Jag ville bara göra någon Iron Man kostym dock. Jag ville ha denna färg, för att vara så tekn...

Barnens Thanos kostym

min son bestämde sig för att vara den galna Titan Thanos för Halloween och antagligen flera andra slumpmässiga dagar under nästa år. Detta är hur man gör en komisk/tecknad stil Thanos kostym.Steg 1: Saker som behövs Lim:SuperlimVarmlimma fastTyg limM...

Komisk tjej kostym

Detta var den absolut min favorit Halloween kostym. Någonsin. Jag tror att alla jag mött älskade det så mycket, vissa till och med mer, än mig! Jag blev inspirerad att göra komisk tjej klänningen från MAC smink POW! Halloween utseende, som jag använt...

Kreativa rekvisita och kostymer av Mike Spurgeon

Mike Spurgeon 18 April 1979Flera år sedan jag fick reda på 501st Legion och strävade efter att ansluta sig till sina led. Föga anade jag att gå med denna fantastiska organisation skulle förändra mitt liv för alltid.Jag arbetade hårt och länge och jag...

DIY Captain America USO tjej kostym-No Sew!

Captain America är en av mina favorit super hjältar och när jag såg de USO flickor komma ut, jag var bara tvungen att replikera kostym! Jag ville visa dig allt hur du kan göra en härlig dräkt för billigt som är anpassningsbara till dina mått och knap...

DIY raket tvättbjörn kostym

Min nördiga barn beslutade vår familj ska vara väktare av galaxen efter att titta på filmen. De valde vad tecken som vi skulle alla vara. Min fru fick raket tvättbjörn värderade roll. Liksom alla projekt var forskning nyckeln till en stark start - fö...

Deadpool kostym

Handgjorda Deadpool kostym....