Bedårande fyllda valp hemligt utrymme:har du någonsin velat dölja dina pengar eller något riktigt speciellt till dig från din irriterande lillasyster som verkar alltid veta var alla dina värdesaker är? Vet väl att du kan! Du vet att du haft sedan du var tre gosedjur?? Skulle inte du vill dölja dina pengar där? Jag vet inte om dig, men de flesta människor inte gå titta igenom uppstoppade djur och försöker hitta pengar. Något sätt detta är en väldigt enkel sak du kan göra för att hindra människor från att ta dina grejer. Ditt någon som justs vill irritera dig. Jag kommer att visa dig hur man gör ett hemligt utrymme med ett gosedjur! Så låt oss komma igång! :) Jag hoppas verkligen att du gillar att göra detta! Ha det så kul!!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Bedårande ätbara Mini julgran med Cookie ornament!

Detta är en kort förklaring av hur jag gjorde en ätligt inredda miniatyr julgran och ett urval av full storlek ornament. Ser som den bästa delen av jul ligger i ätandet (det är topp 3, åtminstone), jag trodde natten vakade holiday filmer och långsamt...

Bedårande Zombie Cupcakes!

Jag vet Halloween traditionen tenderar att luta mot den läskiga och skrämmande, men jag kan inte hjälpa uppskattar den bedårande också! Detta instructable visar dig hur du gör din egen chibi zombie scen med cupcakes! Inte vara rädd för att fortsätta...

T-shirt till bedårande Festival Onesie (FestiOnesie)

Tidigare idag var jag på Etsy längtan efter bedårande festival-wear till tunnband, dansa och volang runt i på Burning man i år, tills jag tröttnade på beklaga det faktum att om jag vill ha råd med att faktiskt få till burning man, jag inte kommer att...

Hur man drar en bedårande hund

Hey y'all, detta är en snabb och allmänt enkel handledning om hur man drar en liten chihuahua. Detta är min första instructable, så låt mig veta hur det är och hur jag kan förbättra. :)Steg 1: Steg 1: en ganska grundläggande form Lätt skissa en oval,...

Bedårande husdjur Cloud

Hej momoluvers det är momo! Idag kommer jag att visa dig hur man gör en söt present någon skulle älska! Denna kreativa och konstnärliga handledning officiellt inleds!Steg 1: leveranser 1 - små plast Baggie2 - 2-3 bomull bollar3 - 2 googly ögon4 - pri...

Hur man gör ett hemligt utrymme i en bok - det enkla sättet!

jag diskuterade möjligheten att urholkningen ut en bok med en klasskamrat till mig, och hon tyckte att det enda sättet det gick var med ett rakblad och en linjal, för att inte nämna timmarna arbete och tålamod. Jag hade just köpt en oscillerande skär...

Bedårande tråd katt örhängen DIY

Kattvänner ska prova denna bedårande wire wrapped örhängen!Steg 1: Material som behövs i tråd katt örhängen:2 mm gyllene Seed Beads8mm blå Cat Eye pärlorSilver koppar tråd EPS4. OCM-0,8 mmAluminiumwire AW10 × 1. 5cm0,3 mm, 0.5 mm guld koppar trådÖgat...

Bedårande Uggla

jag älskar ugglor och det är ingen hemlighet: mitt användarnamn är en död giveaway; Det är därför jag kunde helt enkelt inte motstå att göra en Lego uggla. Jag var så nöjd med resultatet att jag beslöt att göra instruktioner. Han har full vinge flaxa...

BEDÅRANDE maneter Plushie

Jag har jobbat på fullända detta plushie ett tag. Jag har gjort två något mindre bedårande dem innan detta och gav nästan upp; men när denna Manet var klar, jag hade att göra en Instructable för det.Så låt oss komma igång!Obs: Instruktionerna i detta...

Bedårande kort

göra ett lätt men bedårande kortSteg 1: samla alla leveranser. Kort papper, skarpare, eresar, kompass, penna, lim, sccisor, frigolitSteg 2: först dra några cirklar och skär dem. Sedan göra några runt formen fodrar på cirklar och skär dem enligt lines...

En bedårande födelsedagskort

jag har gjort en bedårande födelsedagskort så att du kan också enkelt göra denna typ av kortSteg 1: You will needKort pappervit blank sidalimsccisorknapparskalapennaRe,eresarPaper punchanti cutterfrigolitSteg 2: Först måste du ta skalan och markera k...

Göra denna bedårande kände fjäril kudde täcka

ett par veckor sedan postade jag ett roligt handledning om "Hur man gör en filt solros kudde". Och aldrig i mina vildaste drömmar gjorde jag föreställa mig att inlägget skulle ha som enorma svar som den har. Men, jag är mycket glad för den.... m...

Floorbed med en bokhylla (och ett hemligt utrymme)

Efter att jag avslutat den instructable för ett dockskåp som jag gjorde för min dotter, ville jag göra något nytt. Praktiskt nog, hennes födelsedag kom upp och hon också kommer att behöva en större säng. Kombinera dessa två saker, med det faktum att...

Göra en strumpa lejon lugna nervösa husdjur (och göra dem ännu mer bedårande!)

Apan vetenskap hunden är en chihuahua, vilket innebär att han är galen. Han är mognat lite med åldern, men han går fortfarande nötter med mycket lite provokation. Barn gå ner på trottoaren, knackar på dörren, högt ändrör - något kan iväg honom på en...

DIY bedårande central lampa

En mycket lätt papper tabell mittpunkten som kan göras på under 5 minuter! Det fungerar också som en lampa för en bedårande miljö.Steg 1: Du behöver: 1) 1 A3 storlek gateway blad eller något genomskinligt papper som är lite stel och inte korniga. Anv...

Hur man syr bedårande små tyg våren kycklingar

Älskar att sy Studio visar hur man syr upp några bedårande lilla våren kycklingar! Göra dem i olika nyanser av gyllene stav tyg och sedan lägga dem i en korg för din påsk centrum bit.www.lovetosew.com/springchick.htmMer sömnad och pyssel videos besök...

Super bedårande ghost sparv

Jag har eventuellt viktigaste Halloween-fest i mitt liv kommer upp.Jag blir gift i en gammal kast på Halloween.Så dekorationer är något viktigt i år, från hyllan är inte riktigt tillräckligt bra.Lyckligtvis är en vän till mig gav mig lite inspiration...

Toalettpapper rulla ugglor - lätt & bedårande!

Lär dig hur man gör dessa bedårande toalettpapper rulla ugglor med Annelise och Julia. De är roliga för marionett spela och görs också enkelt till Christmas Ornament. Happy pyssel!Du behöver:Toalettpapper rullePaint eller konstruktion papperPensel (v...

Pearl halsband med en bedårande akryl blomma

göra denna känsliga pärlhalsband själv för att få det bra färgglada sommar look. Denna söta handgjorda smycken design använder endast 8 pärlor, en del av kedjan och en färgglad akryl rospärla. Det är super lätt och du kommer att älska den färdiga des...