BEETLE - VW TRANSFORMATOR kostym• Som bär kostym: LUIS LINARES

• Där idén kom från: det kom från Transformers; Film på tecknade filmer och humla var verkligen en Volkswagon gul (Slugbug) Beetle bil

• Hur jag bygga THE TRANSFORMATOR: Jag började med en Volkswagen Power hjul / rida på bilen som jag skär i bitar och en massa leksak delar, allt var ansluten till min fotboll axelvadd jag använde grå golvmatta, ficklampa, röst växlare, VW klistermärken, sprayfärg, House lim, limpistol och, 2 högtalare för sin ipod-musik (det betyder att det kommer gå med musik så barnen kunde dansa runt skalbagge)

Kan inte vänta att bära detta för Halloween natt med mina barn. Bara för att se andra barn reaktion när de ser mig komma med Original VW transformator Beetle kostym "AUTOBOTS TRANSFORM"

-Knep eller behandla och tack!

Kolla upp det om du tube! länken nedan:

http://www.youtube.com/watch?v=Xb7Cn1_C0vI

Relaterade Ämnen

Hur man gör en Batmobile transformator kostym

objekt bredd = "425" höjd = "344" >Detta är min erfarenhet att göra en Batmobile transformator kostym. Totala materialkostnaden för detta projekt var lite över $150. Det tog 2 månader av planering och 1 månad av konstruktion till sl...

Silverbolt transformator kostym med lysdioder

Hej beslutsfattare. Innan vi börjar, låt oss nämna av några fakta om mig själv.Fakta: Jag har en transformator fan sedan jag var 4. Fakta: En realistisk transformator kostym skulle vara häftigt för Halloween (jag skulle förmodligen få extra godis).Fa...

Autobot FURY: Min omvandla transformator kostym

Jag har alltid haft stor respekt och intresse för de väpnade styrkorna. Min far var en tank befälhavare under Persiska Gulfkriget, så när jag försökte att komma med en idé för min kostym, jag tänkte på honom. Och eftersom jag verkligen gillar att imp...

Hur man gör en transformator kostym

detta är hur man gör en transformator institutis prime kostym av lådor. Förresten denna min första instructable.Steg 1: levererartejp (att se till att dräkten är extra robust)mycket skarp och stark kniv och saxspray eller konserverad paint (youl prob...

Hur man gör en Constructicons: "Devastator" kostym

den här killen var sådan en ikonisk decepticon, att jag bara var TVUNGEN att göra det! Min vän är 6'5 och en fläkt favorit för denna jätte. Jag hör den största formen av smicker är imitation... Därför...Jag ger dig... DEVASTATOR!* Denna dräkt är gans...

Transformator: Tryptotron

har du någonsin velat göra en full transformator som passar för dig eller dina barn? Har du tänkt dig själv; "Wow, jag är verkligen trött av maskiner alltid omvandla?" Och oroa dig inte mer! Detta instructable vi kommer att ta itu med dessa fråg...

Omvandla humlan dräkt

Varje år för halloween, försöker jag göra de mest uppfinningsrika, utarbeta kostymer som jag kan, även om detta är den första som jag har gjort en instructable för. När jag tänkte på vad jag ska göra i år, bestämde jag mig för jag ville ha något anna...

Optimus Prime och Bumble Bee

omvandla transformator kostymer. Favorit Autobots Optimus Prime och Bumble Bee kommer till liv som aldrig förr. Skapad av recylced skylt, vinyl, nylonväv och limma. Vart var freehanded och 100% hemlagad. Hoppas du njuter lika mycket som jag gör. Robo...

Han Solo ridande på en Tauntaun kostym.

Detta projekt var en Halloween dräkt som tog på ett eget liv! Det började med Han Solo outfit från den första filmen och sedan insikten att han skulle behöva mer på knep eller behandla utomhus, tillsammans med utmaning/begäran av att ha en Tauntaun o...

Hur man gör en DC "Blå skalbagge: Jaime Reyes" kostym

när the Blue Beetle Scarab finns av Jaime Reyes, han blir den nya "blå Beetle". Han ser i princip ut som en blå bugg-liknande iron man. Men ändå ganska cool ändå.Material:-Blå Craft skum-Vit Craft skum-höga stövlar-reflekterande solglasögon-dubb...

Att göra kostymer med min son Matt

så första kostym ändringarna gjordes... ljus upp bågreaktorn för en butik köpte kostym... fröet planterades. Sedan han klev upp nästa år och bad mig att göra honom Godzilla... kort varsel och för mycket att göra på jobbet begränsat mig lite men jag t...

Majs på Cob kostym

jag såg en bild på en kostym som denna online och beslutade att försöka göra min egen för Halloween. Detta är min första tid att lämna in en instructable så bär med mig!Steg 1: Steg 1 Det första jag gjorde var att göra en gul klänning för basen av dr...

Hur man gör en Transformers "Hot Rod / Rodimus Prime" kostym

"tills dag til alla är en!" Optimus Prime dog Matrix ledarskap var så småningom över på min viktigaste manen, Hot Rod. Det senaste året, mina vänner och jag bestämde mig för vårt tema för Chicago komisk och Entertainment Expo skulle bli transfor...

Hur man gör en Transformers: "Arcee" kostym

Min flickvän och jag ville göra ett par kostym inom vår transformatorer cosplay grupp, så vi bestämde oss på Arcee och Hotrod. Arcee är en av de få kvinnliga karaktärerna i transformator universum. Inte undra på Transformers alltid slåss!Material-vit...

Bygga en replika Predator kostym

I 1987 skapade Stan Winston Studios en av de mest ikoniska varelserna till grace vita duken-rovdjur. En skådespelare vid namn Kevin Peter Hall spelade rovdjur- och nu tjugo sex år senare hans brorson Jamie Hall skulle hylla farbror Kevin och åter för...

Mark 1 Iron man kostym!

Detta är min Mark 1 Iron man kostym. Dess helt skönheten är inte det? DFörra året för Halloween utklädd jag till Tony Stark, med bågreaktorn fastspänd runt mitt bröst. Det var en sista minuten beslut som jag ville bygga något "techie". Bågreakto...

Hur till rock i en riktig P.I.M.P. kostym för Halloween.

Syftet med detta INSTRUCTABLE är inte bara att hjälpa dig genom att vagga en söt stume för Halloween, men förhoppningsvis för att revolutionera din livsstil genom att tillhandahålla viss insikt i mycket krävande världen för att vara en hallick.Steg 1...

Teleskopering Minecraft Creeper kostym

Minecraft - dess en besatthet i mitt hus. När mina 8 och 10 år gamla barn inte är spela det, delar de Detaljer för Obsidian de bara bryts eller utarbetar planer för deras nästa skapelser. Så när det var dags att välja årets Halloween kostymer, var te...

Mänskliga Dalek kostym!

Vem minns att avsnitt av Doctor Who, "Evolution av Daleks," när Dalek Sec blev till en mänskliga-dalek hybrid? Jag gör, eftersom det var dumt. Dalek Sec var minst hotande varelse jag någonsin sett, det såg ut som Cthulhu fått barn med en cyclops...