Beez Neez honung MuffinsDessa var anpassad från recept för vanlig muffins för min bestie som har en hat hat-kärleksförhållande med rörsocker och därefter ganska mycket icke-existerande sötsaker.

Muffins på egen hand har en subtil smak som och anbud, luftiga konsistens (tack till öl) som jag finner ganska trevligt. De har en bitter eftersmak tack vare humle i öl, men som muffins ursprungliga smak/sötma av honung det är ungefär som att äta Beez Neez öl. vilket är ganska konstig känsla men definitivt ett positivt.

Grädde (mer av en sås verkligen) har en intensiv choklad smak och lite av en tang från färskost och fungerar riktigt bra med muffins. Den lägger till lite mer djup i smaker och returnerar det uppfriskande "ahh" ögonblick du får från din första klunken av en iskall öl en varm sommardag.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Blåbär citron muffins med honung buttercream

Jag har alltid varit ett stort fan av cupcake-långt innan de blev hip och dyrt (jag menar verkligen, jag har sett några av dessa fancy shmancy cupcake platser hawk sina varor för $4.00 en cupcake. $4.00 människor! För kaka som passar i din handflata!...

Cornbread muffins med honung glasyr

Rik och fuktig cornbread muffins med stuvad majs och toppad med en god glasyr tillverkad av honung, smör och strösocker. En fantastisk smak kombination, och lätt att göra också!Ingredienser:Cornbread muffins(1) 14,75 ounce kan stuvad majs1 och 1/4 dl...

Honung koriander vitlök Cornbread Muffins med citron-Lime färskost sprida

så efter läsa om utmaningen jag höll funderar de 3 viktigaste ingredienserna. Då slog det mig kornbröd! Jag älskar en välsmakande kornbröd muffin så varför inte försöka slänga upp den genomsnittliga kornbröd muffin.Steg 1: Ingredienser och utrustning...

Orange Juice Muffins med apelsin honung grädde (gluten/korn/nut gratis)

Apelsinjuice Muffins6 ägg1/2 dl kokos mjöl1/4 kopp smält smör1/4 dl honung1/4 kopp färsk pressad apelsinjuice2 msk apelsin zest1 tsk vanilj1 tsk bakpulver1/2 tsk havssaltOrange honung grädde8 oz färskost1/2 kopp smör (1 stick)1/4 dl honung2 msk färsk...

★HOMEBREW honung BEER★

om du gillar detta INSTRUCTABLE rösta på mig i THE HOMEBREW tävling (övre högra knappen)!Detta är en riktigt bra öl, och är super billigt och lätt att göra. Det är verkligen hoppy, om du inte gillar att du kan använda mindre humle.Det är inte söt all...

Lätt Morot Muffins

Jag ääälskar morot kakor! Vad jag älskar mer än morotskaka är morot muffins! De är lättare att göra och jag tycker de smakar och ser bättre! Här är receptet jag vill dela med dig...Steg 1: ingredienser:för 12 muffins ca1 ägg150 gr socker2 msk honung¼...

Bakat äpple med Brie och honung

Hösten är i full effekt här i Storbritannien och folket i England tar sina äpplen på allvar!Förra helgen, gick jag till Fenton House där de har en fungerande trädgård på-sight. De hade flera apple-tema köpmän på hand som var bra - jag har nyligen fly...

Choklad banan franska Toast Muffin | Matlagning med Benji

Detta är ett bra recept för frukost eller lunch och om du gillar du kan byta ut bananer och choklad för någon av dina favorit fyllningar för pannkakor. Ett utmärkt val vore blåbär.Att göra din egen bröd skulle också vara ett frivilligt val men butike...

Root Beer Cupcakes med Root Beer glasyr

Du kommer bli förvånad hur mycket denna kaka kommer att smaka som rot öl.Steg 1: Ingredienser för Cupcake2 ½ dl Root Beer * om du kan hitta Root Beer snaps använda 1 kopp snaps och 1 ½ dl Root Beer1 liten flaska rot öl smak * jag hittade den här på e...

Vilseledande Muffins (Wasabi ingefära med het chili!)

Dessa bedrägliga muffins ser ut som Tim Horton's orange tranbär muffins, men egentligen de gömmer en kryddig hemlighet...DE ÄR WASABI INGEFÄRA MED HET CHILI!Finns det en mer hemlighet... de är även VEGAN! (Kan du tro det!?) :)BONUS: Om du älskar att...

Frukt Muffins

Frukt muffins i Airfryer är perfekta för festliga årstiderna. Lägga till ditt val av frukt i muffins och njut av dessa friska låg fett frukost muffin recept.IngredienserParle-G kex / Oreo Bscuits – 1 pack mjölk-1 kopp bakpulver – ½ tsk kanel för matl...

Vegan Root Beer Float Cupcakes

nu när sommaren har kommit, jag har sötsaker på hjärnan (inte att jag inte brukar!). En av mina favoriter är rot öl flöten. Jag älskar glass något smälter, fizz som bubblor i näsan och naturligtvis, körsbär på toppen.Denna cupcake har precis rätt män...

Jordnötssmör honung morotskaka för hundar

läsa min andra "ibles ser du min pooches är mycket viktiga för mig, det betyder vi fira sina födelsedagar som vi skulle någon annan familjemedlem. När de blir äldre, vi njuter av att ge dem särskild behandling på deras födelsedagar och helgdagar ocks...

Citron-lavendel Cupcakes med honung glasyr & Cream Puff bin

Jag blev inspirerad att skapa dessa cupcakes på grund av våren och "Tillverkad av bin" Instructables konkurrensen. Detta är lavendel cupcakes fyllda med lemon curd och frostat med en honung cream cheese glasyr. Jag är inte van att laga mat med k...

Honung lavendel Cupcakes

om du gillar smaken av honung, då du kommer att älska att göra dessa muffins som har en stark honung smak med inslag av lavendel. En mycket unik smak som inte använder raffinerat socker alls. Alla sötma kommer från honung- och du!Steg 1: Samla dina v...

Gluten fri, Paleo vänlig, Delicious, vanilj muffins

jag älskar att äta. Jag älskar verkligen, verkligen att äta. Men ibland, fyllning mitt ansikte 15 timmar av dagen med mat jag inte ska äta kommer med ett pris. Och det priset mäts i tum. Inches runt min midja. Och ibland i chins. För att råda bot på...

Ekologisk honung-valnöt Cupcakes med honung-vanilj vispgrädde

ekologisk honung-valnöt Cupcakes med honung-Vanilla vispad grädde och choklad Bee garneringJag älskar att göra dessa muffins. Inte bara är de roligt eftersom du får rör lite choklad bin men de är faktiskt friska. Med alla ekologiska ingredienser och...

Root Beer Float Cupcakes

efter ett recept från Baked: nya gränser i bakning hjälpte mig att baka den mest fudgey, dekadenta och runt bästa brownies jag någonsin gjort, jag visste att jag skulle komma tillbaka till detta fantastiska kokbok. Och med rot öl flöten är en av mina...

Root Beer Float Cupcakes med Fluffy Soda glasyr!

Root Beer Float Cupcakes med Fluffy Soda glasyr!Dessa är awesome!Jag har en son som är allergiska mot choklad.Jag har svårt att göra en dessert som inte är choklad... Varför bry sig rätt?Detta är den!Steg 1: Ingredienser för cupcakes... Här är recept...