Benthekahns cykel hacka!Hej, och Välkommen till min cykel hacka Instructable. Jag kommer att visa dig några enkla hacks som du kan enkelt och billigt göra på cykeln att göra det bättre.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Kjol cykel hacka

varje person som någonsin försökte cykla i en bred kjol på en blåsig dag kommer förmodligen har haft detta problem. Jag vet jag har. Mina kjolar kommer inte stanna nere, även om jag för dem att göra det i min strängaste röst. Tack och lov visade min...

DIY cykel hacka DC BIKE GENERATOR ledde lampor Light Emitting Diode

Denna video visar kraften i permanentmagnet motorer från DC används i omvänt som en generator. Motorn är anpassad så att det snurrar en mycket höga varvtal som ger en användbar Likström. DIY övning cykel kan driva en rekreation fordon RV Fan, DC luft...

Snabb cykel hacka fixar plumsa byxor Problem

Du är ute och trampar och inser du bär byxor kunde fastna i cykel kedja. Inte bra. Men om du kan hitta en plast läsk flaska, det finns en quick fix!...

No-Slip cykel tillbehör hacka

Detta är en enkel Instructable att visa dig hur jag säkra objekt till min cykel. Inte alla cykel komponenter är kompatibel, vissa objekt passar diametern på styret, medan andra inte gör.Min cykel ljus och dryck innehavaren inte passade in helt rätt o...

Gör en Cargo cykel!

Hej mitt namn är Michael.Välkommen till min utbildning på att göra en lastbil cykel (slaktare cykel) från en vintage stål mountain bike hacka sätt. Jag skulle säga i en hundra cykling entusiaster är allvarligt om att äga en last cykel, och en i 20 av...

Makedo Equestricycle Hack

hacka din resa i helgen. Om det är något du verkligen verkligen vill ha, vi säga: vänta inte för att den skall komma till dig - jaga det, gå göra det!Med lite fantasi, vissa kartong och Makedo, kan du förvandla de gamla hjul till en flotta på foten h...

Ständiga Drift Trike

är du trött på din vanliga cykel? Du får aldrig trött på den här. Det är förmodligen den mest mångsidiga drift trike någonsin. Se videoklipp nedan!VARNING!DENNA cykel hacka drar massor av uppmärksamhet!Steg 1: Titta på videor.Steg 2: Ta bort allt som...

SkyWalker TallBike projektet

SkyWalker är en radikal två hjuling som tillåter cykel hacka adrenalin knarkare att surfa på himlen medan samtidigt underhållande eller förvirrande slack jawed åskådarna nedan. Visst, tallbikes är inget nytt, och har funnits sedan 1800-talet, men Sky...

IKEA cykel Rack hacka

Under åren har cykling tar över mer och mer av mitt liv. Start som kid racing BMX till ridning spår cyklar på stadens gator och nu dyrare cyklar med växlar och prylar. Alla dessa cyklar har jag samla för olika scenarier börjar ta över min lilla lägen...

Bilen ren hacka! Lys upp med lysdioder och cykel lampor

Förvandla din bil till en två ton ren och glädje både barn och vuxna! Klicka på videon för att se den i aktion!Min son ville ha en näsa och horn som skulle lyser så här är vår hacka för en glödande renar bil.Steg 1: Samla grejer du behöverVad du behö...

Jogging stroller / cykel trailer hacka / konvertering

Detta instructable kommer att förklara hur du omvandlar en jogging stroller till en Cykelkärra för små barn, samtidigt tillåta friheten att använda det som en jogging stroller.Steg 1: Skaffa förnödenheter Leveranser:1 jogging stroller (finns gratis e...

Bike Hacking 101 - hur du utför en cykel obduktion

Ta en cykel isärAtt bygga anpassade cyklar är en stor hobby som kan dras av alla som har en önskan att skapa. De färdigheter som behövs för att demontera, ändra och reparation cykel komponenter kan lätt lära sig, och de delar och verktyg du behöver ä...

Mobiltelefon hållare hållare för cykel/bicyle-med lätthet hörlurar förlängning hacka, kamera hacka och gps (bonusmaterial!)

Detta instructible visar hur man gör en mobiltelefonhållare för din cykel/cykel/cyklar (oavsett u kallar det! lol)... denna så kallade-'hacka' bonusfunktioner är många!1. trött av att hålla telefonen i fickan med chansen att det faller ner när du går...

Cykel Trailer - Yakima CaddyYak Hack

Jag vet vad du tänker - "Jösses, en annan Cykelkärra?" Det finns en massa stora cykelkärror på Instructables, jag vet eftersom jag studerat (här är en samling jag skapat). Jag studerade eftersom jag har velat bygga en i år. Som tur är det, bytte...

Walmart hacka bambu cykel

När jag designade termin hextube bambu cykeln för HERObike för några år sedan, jag var frustrerad över kostnaderna för komponenter-hjul, däck, chainset, sadel - allt! Försöker hålla en enkel cykel överkomliga var en otrolig utmaning. Men sedan någon...

Cykel Tube reparation på språng, hacka... ish

Jag älskar cykling, och jag gör det många dagar i veckan för kul, tyvärr för mig och vänner på min besättning vi rida tråg områden där människor går för att roa sig, så resultat... en massa glaskross på vägen vilket innebär flats nästan varje ritt (b...

Ljusa cykel ficklampa hacka

Jag hittade en gammal trasig cykel ficklampa och jag tog omedelbart isär att prova och se om det fanns någon uppenbar anledning till varför det inte fungerade. Från ser av det PCB var nog vatten skadad så jag beslöt att uppgradera ficklampa lite med...

Hacka din messengerväska för att göra en cykel korg

jag har ett par av budbäraren väskor som jag inte använder mycket ofta (tillfällighet, jag bor också i San Francisco). Efter några läkare-säger så, jag bestämde mig att lätta belastningen på min rygg och axlar så jag konverterade påsen till en korg....

Framhjulet kryptonit cykel lås hacka

Jag hade 2 kryptonite lås fat som U del skars av några tjuvar med bult fräsar.Jag skrotade dem, men sedan beslutade att hålla dem som bevis utskrifter etc.Hade dem runt om begravd i min cykel junkbox. Jag slinga alltid min kedja genom att förhindra s...