Besökta länder sträng konst kartaUnder de senaste åren hade jag turen att besöka några av de mest fantastiska platserna på jorden. Det började så att jag tog sand prover från överallt. Efter 3 år hade jag ungefär 12 olika sands. Mitt största problem sedan än var jag hade inte en bra plats hemma att sätta sanden i rätt ljus. Så jag sökte några bra idéer men kunde inte hitta något som monteras på mig. Sedan jag fick lite inspiration här om sträng konst och började detta projekt.

Detta projekt tar ca 22 mantimmar för att göra det. Så blir det en bra helg projekt för 2 personer. Totala kostnaden för projektet var ca 80 euro (90 dollar).

  • Fredag: Efter jobbet få leveranser och börja med målning (1,5 - 3 timmar)
  • Lördag: Skriva ut mallen, överföra den till plattan och börja borra (6-11 timmar)
  • Söndag: Sätta spikarna på plattan, sträng naglarna tillsammans och montera (5-8 timmar)
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY sträng konst handledning

jag har sett massor av sträng konst poppar upp hela webben och beslutade att prova min hand på en bit av min egen. Jag verkligen ville inte bråka med hammare och högg ved och allt som dock, så jag använde kork ombord i stället. Lätt att arbeta med, l...

Sträng konst Dome

Jag fick till UV sträng konst år sedan men mina projekt höll får större och trä var jag med för ramar skulle inte återuppbygga väl. Jag sedan upptäckte hur lätt det var att bygga kupoler och således var början av strängen teori kupolen. Den utvecklat...

Sträng konst väggdekoration

sträng konst är en populär dekoration för bostäder som är lätt att göra och har ett bra slutresultat. Jag bestämde mig att försöka skapa en och kände att det var en framgång. Vid första jag utforskade internet och blandade en massa olika metoder för...

Sträng konst!

Har du någonsin velat en billiga, snabba och roliga konstprojekt? Ser inte längre än string konst! Detta hantverk är mycket roligt, kan lätt göras, och du kan hitta det mesta i ditt hus! Projektet är lätt anpassningsbara, eftersom du kan plocka ut di...

Gud öga sträng konst.

En Gud eye är ett spirtual-objekt som har sitt ursprung i Spain.It görs ofta för fest eller välsignelse. Den har kraften att se och förstå saker okänd för fysiska ögat. Det kan också göras för dekoration. Den är gjord med garn eller ull eller snöre s...

Gör unika sträng konst!

jag har alltid varit fascinerad av cool 3-d snygga former kan du göra genom att knyta snöre till några naglar i en styrelse (tror jag de ungefärliga parabler?)Jag hade några färgglada snöre runt, så jag bestämde mig att göra vissa sträng konstens - h...

DIY sträng konst bild

Jag har börjat se dessa sträng konstverk runt en hel del nyligen och ville prova min hand på det! Detta är mitt första försök så det är lite grov runt kanterna (bokstavligen). Hela projektet tog mig ett par timmar och kostar ca $30.Steg 1: Vad du beh...

3D sträng konst för väggen

detta är min första instructable, jag hoppas någon där ute blir inspirerad som jag gjorde från desktop 3D sträng Art finns här. Jag försökte göra det så enkelt och använda så lite som möjligt i rå material och det är bokstavligen aluminium och bomull...

Regenererade sträng konst plack

Du vet de trä plack som hängde antagligen över din farmors väggarna växer upp? Normalt täcks i kalligrafi och gården scener, har de en tendens att inte lägga mycket i vägen för modern inredning. Om du hittar dig själv med en bunt av dessa på händerna...

Spik sträng konst med regenererats trä

Projektet inspirerad av mors dag.Material:Trä pallNaglarLjus garn / tandtrådSkrivare och papperVerktyg:HammareTrälimKlämmorSaxSteg 1: Limma trä plankorMed din träpall, ta bort trä och limma ihop några av plankorna. Med hjälp av klämmor, låt träet lim...

Gör en sträng konst mästerverk!

jag var mycket ivrig att göra detta för min vän till hennes födelsedag efter att jag såg sträng art skapelser av Dominique Falla (här är en länk till th). Detta projekt tog mig ca 10 timmar att göra och det var verkligen roligt att se det komma tills...

Sträng konst i shadow box (Batarang)

jag skapat en shadowbox med lastpall styrelser och körsbär plywood. används svart oxid skruvar som inlägg och enkel röd bomullstråd. Jag använde en cnc router för att rita hålbild....

Sträng Art Map

jag har sett några sträng konst kartor nyligen som jag trodde var bedårande och ville göra en sträng konst karta över Kalifornien som verkligen utställningsmonter min kärlek för Bay Area. Plus jag har inte gjort sträng konst sedan jag var liten! Det...

California vinställ

Jag behövde ett vinställ. De flesta av dem på marknaden som jag gillade var för dyrt. Denna idé var inspirerad av Scoochmaroos sträng konst karta i Kalifornien. Mina behov var att hålla ett fall av vin, 12 flaskor. Jag kommer lager mellan 6-12 vid va...

Scratch-Off världen

Jag älskar att resa, och jag har turen att se en rättvis få länder i mitt liv. Men som någon lidande av wanderlust vet att se några gör bara en vill se mer - är det en hel värld ute som bara väntar på att utforskas!Inspirerad av metoden craftknowital...

DIY land karta-flagga sträng Art

Sträng konst är inte något nytt. Jag ville bara slå samman mitt lands karta och flaggan tillsammans i denna konst. Detta kan också göras i ett annat land. Så ta alla varor och gå göra en!Steg 1: Material som behövsFör att göra land-karta sträng art b...

Hur att hitta hajtänder

bor du nära stranden? Älskar naturen? Är dina barn fulla av energi? Vill du få dem utanför att utforska, lära och få lite frisk luft? Kanske du letar efter lite kul på en budget? Är du enskilda med en törst att lära sig händer på? Eller har du helt e...

Sträng Art Cork styrelsen

Denna sträng konst korken-board är ett enkelt och snabbt sätt att lägga till ett stänk av färg i korridorer eller sovrum.Det är också bra som en sista minuten födelsedagspresent, och du behöver inte en massa leveranser till kasta detta tillsammans.Va...

UberCool MiNi UPPLADDNINGSBART strömkälla

För de människor som är ägnat åt i elektronik som hobby eller som ett yrke, är en av de viktigaste delarna av arbetet strömförsörjningen. Utan ström är elektronik kretsar och enheter en bit av Papperspress. Är de enheter som ger energi till de elektr...