Betong planter och betong "kudde" plattanDetta är mitt första försök att göra en konkret planter med en tefat/betongplatta med kudde-liknande konsistens. Efter snubbla på dessa två underbara instructables här och här

Jag trodde jag var tvungen att prova dem. För mögel använde jag 2 plastkrukor som lögnaktig runt omkring. Efter processen var båda krukor intakt och redo att användas igen, antingen som formar för en 2: a gången eller krukor.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkelt, Billigt och Chic kudde

förra sommaren jag fastnade på HGTV Visa design stjärnan, och en av konstruktörerna tog en sharpie till några kuddar och skrev på den. Det såg fantastiskt! I anges för att imitera det ASAP. Du behöver lite eller ingen kreativitet för detta en, folk.S...

Lap bord och dekorativ kudde

det finns tillfällen när jag inte vill helst behöva lämna bekvämligheter i min egen soffa (eller säng) bara för att använda datorn, äta eller ens läsa.Med hjälp av överblivna material fr andra projekt, kan du skapa några varv kudde som även fungerar...

Craft Cymatics: En avkänning sand dispenser och vibrerande ljud plattan

detta projekt kombinerar prestanda och hantverk i ett system som visualiserar ljudvågor som sanden på en oscillerande platta. Frekvensen av ljud, och flödet av sand styrs av en ruta ovanför plattan.Skapad med ansträngning att kombinera digital presta...

Bakgård planter och sittplatser

jag fick ett nytt hus med en teeny tiny bakgård (ungefär 15 x 10) som slutar på någon annans sidovägg. När man tittar ut genom fönstret i matsalen, allt du ser är tegel. Så jag tänkte det skulle vara trevligt att göra några krukor i att växa klättrin...

Hur man gör en käpp av en planta och begränsade verktyg!

Detta är en käpp jag gjord av begränsade verktyg som titeln säger. Jag använde en Dremel, stämjärn, sand papper, trälim och skruvar. Jag färgade det med röd mahogny bets och polyuretan lack. Jag gjorde det ur en frisk planta som jag skar i skogen. Ja...

Laddaren, Planter och MP3er

Detta instructable är en tripleation och således det skall ha tre delar:** DEL 1 **Jag ville få lite skolan kredit (hem skolad: D) så jag tittade in i Hydroponics och hittade den här underbara instructable som var perfekt för mig. Tyvärr jag behöver...

Pall trä bord/stol och Upcycled kudde

Jag ville göra en bit av möbler som kunde fungera som en accent-tabell och en plats om behöver vara. Jag bosatte sig på måtten på 18 inches för sidorna och topp, i huvudsak att göra det en kub profil.Material:Lite mindre än 1 lastpall av trä (jag slu...

Pajama groda: PJs innehavaren och gosig kudde

Pajama grodan är i grunden en ryggsäck där endast den främre dragkedja är tillgänglig. Den större delen av ryggsäcken är fyllda med poly-fyllning och sytt stängas.Anti piller fleece gör det gulliga och tvättbar; PJs pocket gör det funktionella; groda...

Tharrr vara Dragon Lairs! Betong och Bubble Wrap

Efter är inspirerade förresten Butong använder bubbelplast att bilda betong in i dammen beklädnader, fasader, konstruktioner och vertikala trädgårdar, vi var tvungna att prova med ShapeCrete. Så vi försökte det, och det är verkligen lätt att göra på...

Modern betong Planter Box

Inom de senaste sex åren, har man fyra allvarliga bränderna i min lägenhet komplex. Som i, bränna till marken, bygga upp från grunden, typ bränder. Du ser, byggnaderna byggdes från trä tillbaka i slutet av 70-talet, så flamskyddsbehandlade material t...

DIY betong:: hur-Mix betong

detta Instructable kommer att omfatta tre sätt att blanda vanlig betong, ett sätt för att blanda glas-fiber-armerad betong (GFRC) och instruktioner utför en svacka Test att kontrollera överensstämmelsen mellan den konkreta mix.Vilken metod du använde...

Repurposed plattan Planter

detta är det perfekta projektet för varje växt älskare och för den person som vill fira sin första hotrod. Detta projekt är nästan säker på att ge dig ett samtalsämne, medan på samma gång skapa en attraktiv mittpunkten.Steg 1: material Material inklu...

Modulära Hydroponics - Flood och dränera fröplanta Protector/Terrarium Dome

detta en relativt enkel ändring planter beskrivs i Modular, fönsterbrädan, Air drivs, Hydroponics örtagård/försöksledaren, steg 6.Jag har ett problem med min plantor som äts av katter när inomhus och på att förstöras av höga vindar när utomhus på min...

ShapeCrete:: Hypertufa / betong krukor för Teance te Shop

Teance fina teer i Berkeley hade ett unikt problem: barn älskade hoppa i Koi pond i ingången av te butik. Planters placerades runt dammen som en tillfällig barrikad, och sedan Fu-Tung Cheng, grundare av ShapeCrete, fick arbeta utforma en damm surroun...

Ultimate Robo-Planter (med ljus och avtagbara anti spill modul)

(Om du gillar mitt projekt, snälla rösta på mig. Tack!)Mina damer och herrar, jag ger dig... min ultimata Robo-Planter!"Men Mario" - ni kommer att säga - "vi har sett din Robo-planteringsmaskiner innan. Inte illa och mycket ekologiskt, men...

Plantera höns och kycklingar

höns och kycklingar är rejäl och en utmärkt växt för en ny eller början trädgårdsmästare. De flesta klarar temperaturer ner till -5 Fahrenheit, och kan användas som en krukväxt, utomhus växt i kruka eller kan användas som en utomhus marktäckande.Höns...

Upp och ner mjölk kannan Planter

Vad kan du göra med en övergiven gammal spjälsäng och några tomma mjölk kannor? Förmodligen massor av saker, men jag beslöt att göra en planter för några av mina tomat växter. Detta instructable tar en sida av en krubba och vänder den in i en kan mon...

Upp och ner planter

Detta Instructable användningen av en populär stil av planter vanligtvis butik köpte med blommor i dem eller finns i slutet av bemannar uppfarter i oktober (här i Ontario Kanada)De verktyg som behövs för denna Instructavle är följande,-sizers eller n...

Trevligt att lukta Hybrid inomhus komposten och Planter

Jag ville starta en före komposten i köket, men jag visste att min mamma förmodligen inte skulle uppskatta lukten.Jag hade tittat på flera instructables på kök/inomhus kompostering och terrarium byggnad. Inomhus kompostbehållare verkade använda kolfi...