Bi koniska papper pärlor armbandNu studerar jag nåt från min mamma. Där hantverk tonåren dessa papper pärlor spelar en viktig roll i hand. Dess alla fritt tillgänglig i hem. Min mamma minns den tiden gjorde de en gardiner med detta med mer än 1000 pärlor alla är handgjorda.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Göra en återvunnet papper pärla armband!

Letar efter en snabb, billig återvunnet projekt som du kommer att älska bär eller ge som gåva?Försök att göra papper återvinnas pärlor!Aktivera skräppost, tidskrifter, broschyrer, förra årets kalendrar och presentpapper i häftiga pärlor som kan använ...

Kräppapper pärlor armband

efter efterbehandling godis blommor jag undrar vad man ska göra med de återstående hushållspapper... så jag slutade med detta, SORGFLOR papper pärlor...för att göra dem behöver vikräppapper / hushållspapper rulle (eller silkespapper kommer att göra)l...

Glasning och torkning papper pärlor

HejNyligen har jag blivit kär med papper bead göra.Det finns alltid en massa flyers, färgglada tidningen sidor och glansiga tidningar liggande. Medan du surfar för DIY smycken idéer på Pinterest råkade jag på papper pärlor. Jag blev intresserad och g...

Vintage noter papper pärla armband

Denna vintage noter papper pärla armband är den perfekta presenten för musiker och musikälskare i ditt liv. Eller om du är lik mig du kommer att vara alltför frestas att hålla det för dig själv, och sluta med att göra 2 av dem!Denna teknik fungerar ä...

Tålig handgjorda papper pärlor

jag skriver en miljö blogg och jag älskar att skapa saker. Med detta i åtanke in jag om att göra vackra smycken upcycled från återanvända kassen. Jag gjorde aluminium kan ringar och återvunnet glas örhängen och hängsmycken. Jag gjorde också cool pärl...

Hur man gör färgglada korngryn, 2-håls utsäde pärlor armband för kvinnor

vill du göra några ljusa pärlor armband? Om ja, kan du få lite inspiration från dagens Pandahall handledning om hur man gör färgglada korngryn, 2-håls utsäde pärlor armband för kvinnor.Steg 1: Material som behövs för pärlor armband:5x3.5x3mm gul 2-hå...

Att göra papper pärlor

Letar du efter ett roligt och lätt hantverk för hem? Något du kan göra en regnig dag med mycket lite prep arbete? Detta är en rolig och enkel aktivitet som hela familjen kommer att njuta av och du har förmodligen alla de varor du behöver redan.Steg 1...

FCMG - gör smycken - papper pärlor

INSTRUCTABLES BYGGA NATT ***Fairfield County beslutsfattare Guild bygga natt featuring porträtt silhuetten!Om du har massor av papper hängande runt att du har ingen aning vad jag ska göra med, bryta ut din siluett dö skärmaskin och göra papper pärlor...

Enda rad "perler pärlor" armband

Detta armband är en variant på min perler pärlor armband. Detta var min femte instructable någonsin, publicerade över 2,5 år sedan. Tittar tillbaka på det och göra en variant var riktigt roligt att göra. Istället för att göra två rader som jag gjorde...

Wire radbruten pärlor armband

Innan detta armband, jag hade redan tråd lindade en hel av pärlor, men alltid som hängen, aldrig som fortfarande används som pärlor. Så, jag trodde det skulle vara trevligt att prova!Jag började på dessa pärlor så snart jag fick färgad tråd, redan me...

Tonfisk kan smycken box och papper pärlor

detta är rutan perfekt resa storlek smycken. Det fungerar också bra för hästsvans innehavare. De varor du behöver för den lilla rutan är: 1 tonfisk kan, (5 oz,) heta pistol och lim limstift, flingpaket, nål och tråd, sax, tyg rester (jag skära upp en...

Duct Tape pärlor/armband

En enkel modeaccessoar som tar mindre än 30 minuter att göra!~ Levererar ~-Tejp-Tunn plast strån (jag får mina från lokala kaféer eller Capri-Sonne paket)-Elastiskt snöre-Tillval: Klar nagellackFörsök med olika mönster och färger silvertejp för att s...

Lava pärlor armband

en vackra armband från handgjorda lava pärlorFimo är material...:) detta konstigt material som förvandlar i sådana fina saker...

Enkla utsäde pärlor armband

Jag är ett fan av multitasking; helt enkelt göra ingenting medan du tittar på en film retar mig (säger något om min arbetsmoral, antar jag). Jag ville titta på vraket-It Ralph men hade inga projekt att arbeta på, och således I anges för att komma med...

Hur att dekorera papper pärlor

Steg 1:En gång gjort att göra pärlor kan du dekoreraSteg 2: Du kan dekorera genom att skriva på dem...Steg 3:Eller glitterSteg 4:Du kan bara använda mönstrat papperSteg 5:Thanx...

Pappers-pärlor - Deluxe konst armband

Papper profilering är min absoluta favorit av alla hantverk. Det är en lysande hobby av många skäl. Det är förmodligen den billigaste hantverk finns eftersom du kan göra några vackra bitar av smycken från din egen konst, som jag har gjort här eller f...

Hur man gör en sjöman Knut vänskap armband med ponny pärlor

Leta efter pony bead Armband mönster? Denna handledning är idag helt om hur man gör ett armband med ponny pärlor. Det blir en överraskning till din vän. Hoppas du kommer att gilla det!Steg 1: Material behövs i ponny pärlor armband mönster:3MM färggla...

Flat Spiral Rope armband

Detta är ett enkelt och snabbt projekt som lämpar sig för många innovationer i pärla typer. En lättläst diagram över platt spiral tekniken kan hittas här:http://www.fusionbeads.com/flat-spiral-RopeJag har ingen anknytning till Fusion pärlor och ingen...

Mjukpapper pärlor – billigt & Chic!

Papper och lim är den klassiska par hantverk världen.Vi har en liten hantverkare grupp i min lägenhet. På lördag hade vi koncernens 3 månader årsjubileum. Sedan vi avslutade beslutat en fjärdedel vi att fira med en mini part. Jag förstår det är dumt...