BIC BB-GUN (mycket lätt - kul i klassrummet!)
Hej killar,
Jag ska visa dig hur man gör en bra BB-pistol med några mycket enkla saker
som alla har hemma och det tar inte lång tid att göra!
DONT skjuta på människor eller djur.
(utom din bror, syster, föräldrar, lärare, dum/irriterande människor... XD)
Du kan använda den hemma, i skolan, på jobbet...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ultimate Bic Airsoft Gun!

Glömma allt du har sett förut! Detta är den Bic airsoft pistolen. Inte bara har den semi-auto eldhastighet, men den har också en utlösningsmekanism som även stoppar ammo från att falla ur ditt fat när du toppen det! Just det, theres ingen oroa din am...

Gör en "gömd" bic penna gun

ok detta är veckan och min första instructable och i det jag ska visa dig hur man gör en bic penna pistol som är dold i en markör rörSteg 1: prep ok här kommer att ta ungefär en min. om du har alla steg som jagOK det här är vad du behöverskolan smart...

BIC BB-Gun

här är den instructableDetta görs med Bic M10...

Bat-signal Papasan stol

tilldelas ett projekt i min theatre workshop klass, jag var regisserad att plocka ett tema och bygga möbler som tema. Så med fokus på Batman Kampanjaffischer ett projekt för att lära sig många nya saker (svetsning, arbetar med trä kurvor, sömnad, tyg...

Bass Fishing

Bass fishing är en stor sport det är massor av sorter av betet och det finns en massa stilar till det och jag älskar bas fiske så här är några tips som jag hoppas de hjälper digSteg 1: Vad du behöver Vad du behöver.Fishing pole.net.Tackle låda.Body v...

Läder Hoaning Block

hur kommer ni detta är min första instructble så ursäkta mina förklaringar och försöker följa med. lämna några utfodring rygg eller lite info vore mycket uppskattatHa kul och hålla mixtra :)Jag bestämde mig att göra en liten hoaning block för när jag...

Hur man gör en Lightweight kajak

detta instructable visar dig hur man bygger en låg vikt kajak med en liten budget i åtanke, det är roligt, enkelt, och kräver minimal erfarenhet av konstruktionSteg 1: Material som behövsFör detta projekt behöver du några material-12' x1yd bit nylon...

Steampunked laboratorium lampa

Hej allaFramgången med "steampunk skaparna dagbok" presenteras på min sista instructable, uppmuntrade mig att fortsätta på detta sätt. I slutet av detta instructable hittar du den kompletta steampunk skaparna dagbok av detta instructable-projekt...

Komprimerad luft blåser pistol

Jag vet jag låter kanske lite kinkig, men jag var aldrig att angelägna om att sätta min mun på slutet av en blåsa pistol (om du kände min bror skulle du förstå) så jag bestämde mig att bygga en tryckluft blow pistol. Även titeln är något av en oxymor...

DIY Pine Bird Feeder - a CNC Project

Detta var en mycket lätt kul litet projekt. Utanför katt mat skålen höll att bli plundrade av alla typer av intressanta fåglar, så klart en fågelbordet behövdes.Detta utformades i Inkscape så att jag kunde klippa ut delarna på min lilla 3040 CNC. Eft...

Tree vävning: Elementary School Art Project

vävning är en konstform som har funnits i århundraden. Det hade mycket praktiska användningsområden i samhället samt att vara en sann konstform. I den här lektionen får studenterna grundläggande kunskap och erfarenhet av att väva. Studenterna kommer...

Hem såret hög spänning transformator

Mycket farligt, men kul att titta på.Drar 50-65 ampere från elnätet när ballast och 80-100 när inte ballast.Steg 1: Skaffa emaljerad koppartråd18 AWG för overwind8 AWG för primärFör 230 VAC input kommer vi att behöva 230 + 770 svängar. En tur är ca 4...

Ta flera exponeringar på en polaroid spectra

Hej alla! Idag lär jag dig hur du tar flera exponeringar på en polaroid spectra kamera. Jag har nyligen blivit kär med polaroid kameror och älskar att ta bilder med dem. Jag gillar verkligen att direkt efter du tar fotot du kommer att ha en pappersko...

Knex spänning Launcher

här är ett nytt koncept i K'nex vapen. Inte kritisera det bara för att det ser enkel, det faktiskt fungerar riktigt fint och lanserar K'nex mycket bättre än det kan verka. Jag grejar runt häromdagen med en grå spö och en grå kontakt, och fann att jag...

(Uppdaterad) Knex H & K G36c

detta är min nya "försök" H & K G36c. Jag antar att jag blev besviken med beståndet eftersom för pistolen till funktion hade den del som ansluter två delar tillsammans att skjutas för ram clearance. Jag övervägde verkligen inte posterande de...

Minecraft PE Pool

Hej alla! Detta är min allra första Minecraft tutorial! Jag kommer att visa dig hur man gör en pool på Minecraft PE Version 9.0. Det är en mycket lätt, kul sak att bygga och jag använda den när jag behöver för att bygga en pool. Jag hoppas du gillar...

Gör en 3D akvarium bakgrund

Jag gjorde denna bakgrund för min 120 gallon akvarium. Det var faktiskt ganska lätt att göra men det var mycket tidskrävande och stökigt. Jag skulle definitivt göra det igen men! Det var mycket billigare än att köpa en skräddarsydd bakgrund och du ka...

Spiral penna

en lång spiral cut gör en Bic Roundstick en mycket mer bekväm penna. Riktigt enkel men se till att inte klippa själv.Steg 1: Hitta en enkel Bic Roundstick penna. Ta ut bläck och penna spets.Steg 2: Göra spiral skär Gör en 45deg skära nära basen på pe...

HORSE SHOE BREV INNEHAVAREN.

En annan stor användning för hästskor är ett brev innehavaren. Det är bra för en mans kontor. Enkla att göra och kräver inte en massa verktyg eller saker att köpa. Förmodligen har du allt utom kanske hästskor. Om du har en vän eller granne som äger h...