BIC lättare nyckelringdet är dags att byta ut min Keychain Bic lättare.

Detta kan göras genom att använda ett par tång nål näsa för att bryta vent lappa på tändaren.

Först böja bit metall i sedan ut för att bryta den. Böja skarpa delar i.

Sätta din nyckelring genom toppen.

Nu har du sparat dig massor av pengar genom att inte köpa dessa bensinstation jippon.

Relaterade Ämnen

Lägga till en Bic lättare din nyckelring med en 3d tryckta hållare.

Detta är en lätt knep att ha din tändare alltid med dig, på din nyckelring.Med en riktigt liten 3d ut bitar.om det passade orsak är innehavaren för hårt, du kan skära den med en metall såg att ge det lite elasticitet.Den är utformad att passa med sto...

Förvandla en tom Bic lättare till en akut firetool: återanvända saker mest folk kasta bort

denna video visar dig hur du sätter en död bic lättare till ett akut brand verktyg genom att skära av botten kan användas för att lagra fnöske....

BIC lättare Fireball

detta instructable är för alla er pyromaniacs där ute, som mig. Det är ett enkelt sätt att göra ett spektakulärt fyrverkeri; 6" strålar av brinnande gas, följt av en värmebölja och meter höga svamp eldklot! Läs vidare för att ta reda på hur!* Titta p...

Elegant trä fallet för Bic lättare

billigt och relativt enkelt sätt att lägga till lite värme i din tändare!Träfanér är stor och ljus men resistenta strukturer kan göras med den. Eftersom jag ville ha en "classic" twist till min Bic, träfanér visade sig vara det självklara valet....

3D tryckt vatten bevis hagelgevär skal Bic lättare fall

om du är en utomhus person som mig du förmodligen gillar att jaga och fiska och när du är ute i naturen, oduglingar värre än att inte ha du lättare arbeta. Jag använde programmet solidworks att bygga ett vatten tät lättare fall så du aldrig ha att gö...

Starta bränder med en Bic lättare med inget bränsle? Tömma lättare fortfarande gör brand

[youtube]VZ2L_UYIqJU[/youtube] [youtube]P3uYXg6inAQ[/youtube]...

Återanvända en Extended-Reach (engångs) BIC lättare

Det finns inte mycket till det, men det här videoklippet demonstrerar ett knep jag använder för att fylla på långskaftad, disponibel tändare. Beroende på var du bor, detta kan spara $2-$4 under köpa en ny och kan även göra dig hjälten vid nästa BBQ....

Cheapy lättare Laser brännare

här är världens första BIC stil laser lättare! Butan är föråldrad. Dags att använda blå brännande lasrar!Titta på videon och sedan bygga din egen!Varning: Denna typ av laser kan orsaka permanenta skador på synen på mindre än en sekund. Titta aldrig i...

Paracord ljusare sjal nyckelring

Detta började som en hållare för min multi-verktyg. yeeeaaaaahhh... som inte funkade så bra. men har ingen rädsla... Jag vet vad som gick fel och jag kommer att göra en hållare att passa min multi-verktyg.Denna väv är däremot perfekt för omslagen upp...

Att göra en Bic tändare mer lättanvänd

alla använder en bic lättare då. Vi vet alla att de ibland kan vara lite svårt att få till ljuset. Problemet kommer från barnet åverkanssäkra våren som sitter ovanför flint hjulet. Våren är ganska stark och inte verkligen behövs. Tändaren är mycket e...

Favorit lättare för evigt Hack

hålla din favorit lättare grafik att återanvända när tändaren är tom.Material som behövs:1-grafisk BIC lättare (tom)1 - Normal BIC lättare (full)1 - kniven/bladetSteg 1: Gör nedskärningar Använd en vass kniv för att skära en rak linje runt omkretsen...

Hacka din Bic

i detta instructable jag lär dig hur till hacka din bic lättare att göra en större flamma. Det har varit massor av rykten och tvivel men detta är den verkliga hur man om hur man gör din eld så stor som du vill med din BIC lättare!!Steg 1: ta toppen a...

Min ta på Tom Bic nödsituation brand verktyg

efter att ha läst en "kompatibel med boonokian, tänkte jag prova det ut, men med en twist.Ursprunglig Design: Förvandla en tom Bic lättare till ett akut brand verktygNjut!...

Göra en egen Bic Brander

I detta Instructable visar jag dig hur till 3D ut din egen anpassade Branding järn som fäster på en Bic lättare!Du behöver inte en 3D-skrivare, bara en bild, ett bildredigeringsprogram som Pixlr och Shapeways.com att skriva ut ditt varumärke i riktig...

Altoids Paracord Kit

det var jag, jag hade precis avslutat bort de sista Altoid i tenn. Jag hade ingen aning vad jag ska göra med den. Jag iväg det till sidan att fungera med min paracord, och det slog mig. Altoids Paracord Kit! Dess ett kit som har nästan allt du behöve...

Den ultimata buggen ut Bag

Wikipedia definierar en bugg ut väska som:"En bug-out bag är en bärbar kit som normalt innehåller de objekt som man skulle kräva för att överleva i 72 timmar, när evakuera från en katastrof, men några satser är utformade för att pågå längre tid än ba...

EDC överlevnad verktyg och användbara vardagsföremål

Hej alla,Jag ser en massa riktigt cool survival kit och de är bra, men när det gäller överlevnad använder vi vad vi har på oss.Det är därför jag gjorde denna överlevnad edc.Jag kom till slutsatsen att den bästa edc är den som du kommer att bära.Nästa...

Kompakt Survival Kit - 78 stycken!

Så efter titta på många Altoid och andra mini överlevnad kit, fick jag klådan att göra en av mina egna. En sak som verkar vara utbredd är hur minsta innehållet oftast är för att inte slösa värdefullt utrymme i kit, men jag tror att med hjälp av mest...

Super lätt första hjälpen/Survival Kit

Min son och jag tog piller flaska första hjälpen kit förra året i hans Cub Scout troop. Medan jag gillade verkligen det faktum att hans pack ledare lära barnen att vara förberedd för små olyckor, beslöt jag att ta den ursprungliga designen och uppgra...