Bike Bluetooth högtalareganska länge jag har velat bygga en bärbar högtalare som jag kan bära i min cykel vatten flaskhållare. Jag har också velat bygga en bluetooth-högtalare--det är, ville jag se om jag kunde hacka en billig, skit-klingande bluetooth-högtalare och förvandla det till en anständig klingande bärbar högtalare. Det har tagit några månader att snoka upp alla nödvändiga delar, men nu har jag kombinerat båda projekten i en framgångsrik bygga.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Bluetooth-högtalare Scooter hölster

Jag vann en bluetooth-högtalare i en tävling i sommar (tack Instructables!) och bestämde jag behövde några låtar på min skoter. Jag trodde jag skulle göra ett fall för det liknar en Steg 1: material Bluetooth-högtalare - jag använde den här, men desi...

Bluetooth högtalare med Raspberry Pi

Hej killar länge sedan skrev jag en tutorial, denna tutorial berättar hur du kan använda alla gamla högtalare ligger runt ditt hus till en trådlös bluetooth-högtalare, detta kan också vara en billigt bluetooth-ljudenhet mottagare för din bil. Detta ä...

Bluetooth-högtalare hacka - Home Theater Streaming

detta Instructable Detaljer dataintrånget av en off-the-shelf Bluetooth högtalare och flimrande LED te ljus blir det strömmande front-end for ditt hemmabiosystem, fördriva tiden hållande den Bluetooth talaren ursprungliga funktioner intakta.Jag var f...

Coke kan Bluetooth-högtalare!

Trådlösa högtalare i en Cola burk! Ganska coolt va! Idag ska vi göra en Bluetooth-högtalare med en Cola burk som ser ganska trevligt & ljud mycket bra också!Dela dina tankar och bygga, vistelse Cool!Vänligen dela om du gillade det!Njut av handledning...

DIY Bluetooth högtalare

uppfyller PartyBar™! Gör en trådlös högtalare, högt nog för att fylla ett helt rum! Med en budget mindre än $15, kan du ha din egen Bluetooth högtalare från scratch material! Det är smart, snygg, härkomst och mest av allt det är kompakt och passar i...

DIY Bluetooth högtalare 2.0

Hej Im tillbaka med ett nytt projekt!Denna gång kommer jag att göra den andra versionen av bluetooth-högtalare som jag gjort tidigare förra åretDenna högtalare är otroligt lätt att göra och dess LOUDStyrelsen förstärkare klarar av 50w!Högtalaren är l...

DIY Bärbar Bluetooth högtalare 30W, BT4.0, passiva radiatorer

Hej alla! Så i denna tutorial ska jag visa dig exakt hur jag byggde denna (sant) 30W RMS bärbar bluetooth högtalare! Delar till denna högtalare får du ganska enkelt och billigt, och det kommer att finnas länkar till allt som behövs. Allt i detta proj...

DIY överladdade Bluetooth högtalare (v2.0)

möta AirJam, DIY överladdade Bluetooth-högtalare. Redo dina verktyg, vi gör en från scratch! Tidigare "DIY Bluetooth-högtalare (v1.0)" hade några mindre brister så jag listade alla möjliga förbättringar och byggde en version 2.0, som heter AirJa...

Storm Trooper Vs. Bluetooth högtalare

jag har sett några instructables som involverar återanvända en Bluetooth-högtalare och jag tänkte, jag kan göra det...Så, låt mig presentera för er min Storm Trooper (första ordning) Bluetooth högtalare med bi-color LED uppgraderas SE - 44C blaster p...

Bärbar Bluetooth-högtalare

en kraftfull, lång varar trä Bluetooth högtalare, detta är mitt försök till en hemmagjord Bluetooth-högtalare.Steg 1: forskningGöra lite forskning! Ta reda på vilka typer finns tillgängliga för dig och deras fördelar och nackdelar. Jag har valt att h...

10minutes osynliga Bluetooth högtalare

Här är en mycket enkel instructable att bygga din egen osynliga bluetooth-högtalare.Detta projekt använder magnetiseringsmaskiner. Dessa otroligt kompakta komponenter kan förvandla alla ytor och material till en högtalare. När ansluten till ytor, det...

DIY bästa Bluetooth högtalare

I denna tutorial dokument jag processen jag brukade göra den coolaste och mest högljudda Bluetooth talaren någonsin! Med det sagt, är det inte den mest Bärbar Bluetooth högtalaren som det är lite tungt och skrymmande men det ser coolt och låter häfti...

Att göra en LED belyst ek Bluetooth högtalare

Sedan får min CNC router, har jag ville verkligen testa sin förmåga att producera exakta och högkvalitativa delar som skulle göra upp en färdig produkt.Designa och göra en bluetooth-högtalare har varit i mina tankar sedan se en video från DIYPerks so...

Hur man gör en Bluetooth-högtalare

Hej, Välkommen till min instructable!Idag sjuk lära dig hur man bygger en DIY Bluetooth-högtalare. Dess extremt lätt att göra, och bra för alla lärande elektronik. Det bästa är du inte behöver någon tidigare erfarenhet med elektronik! Detta projekt ä...

Göra en sol Bluetooth-högtalare (Homebrew stora Jambox)

Här är en enkel Bluetooth-högtalare som är gjord av hacka gamla prylar och Mosa dem upp tillsammans. Det låter precis som den stora Jambox men endast mindre! Den har en mikrofon och kommandot knappar för! Min vän, Angelo (ASCAS), och jag gjorde detta...

Bluetooth-högtalare / hörlurar

Denna handledning kommer att svara på många frågor på att bygga en bluetooth-högtalare eller hörlurar. inklusive oundvikliga problem.Detta är en delvis återvunnet Frida_Allgren projekt. en hel del jumper trådarna kom från min gamla datorer, om du tit...

Lägga till en högtalare till din bluetooth-högtalare.

Hej alla,Idag kommer jag att visa dig hur du lägger till en extern högtalare till din bluetooth-högtalare. Sedan om du vill, kommer du att kunna stänga av din bluetooth högtalare samtidigt som fortfarande använder din auxilary högtalare eller högtala...

Gör Ultimate Bluetooth-högtalare. (Gitarr ingång)

Jag vill verkligen verkligen ha en Bluetooth-högtalare som är anständig i form och utförande.Jag vill ha en Bluetooth-högtalare till sista längre och överkomliga i pris men här i Filippinerna är bra prestanda motsvarar högre pris du måste betala näst...

Re purposing en antik bärbar Radio i en höft Bluetooth högtalare

** detta instructable kommer att gå igenom processen att förvandla en bärbar antik radio till en sval sett Hi-Fi-bluetooth-högtalare. Det tar hänsyn till att du har erfarenhet av lödning, arbetar med grundläggande elektronik, och tillräckligt mekanis...