Bike Generator uteplats möbler tillverkade av återvunnet material med spänning regleras batteri laddning Systemför det här projektet raffinerade jag några av de lärdomar jag har lärt mig bygga (eller försöker bygga) cykel generatorer tidigare i ett försök att bygga en som var tyst, mindre påträngande i vårt vardagsrum, och kan användas av en cykel utan ändringar eller tillägg till cykeln. Tabellen är vänt på sin sida när du behöver använda generator och funktioner som framhjulet vila att stabilisera och balansera cykeln. Jag byggde pedal generator och tabell omslaget från skrot trä och ett löpband som jag hittade i papperskorgen ut på gatan. För makt lagring och använde jag ett Deep Cycle marin batteri och en 400 Watt Inverter jag köpt från Harbor Freight. Jag byggde även en spänningsregulator som använder vissa elektriska komponenter från scraps och inser jag att måla det var ganska så grön som lämnar den au naturale, men jag tänkte måla skulle förhindra virket från ruttnande och behöva bygga en. Generator stativet är tillverkad av skrot material jag fann jag köpa batteriet och omriktaren, samt några av komponenterna för spänningsregulatorn inte kunde jag hitta i E-avfall. Jag ansluten generator spänningen till en Deep Cycle marin batteri och Inverter genom en diod och spänningsregulator som jag gjort.


Jag bifogade voltmetern där batteriet normalt skulle vara. Jag gjorde den lite bakåt pedal hicka halvvägs genom att visa varför en tunga svänghjul sortens saker är bra att ha en en pedal powered generator, det hjälper till att få ett snurrande slät. Anledningen till att spänningen stannar upp när jag är klar med att trampa är invertern håller lite av avgiften i en kondensator någonstans antar jag. PIP i slutet är jag slå invertern så att det rinner litet på resterande hade i sitt system. Normalt plast badkaret med batteri och elektronik är inne i huset, jag flyttade bara den så videon skulle vara lättare att skjuta, sladden går i en springan under dörren vanligtvis.

Att hitta löpbandet ett tag sedan var definitivt drivkraften för detta projekt. Även om de inte ser en något varje dag ut i papperskorgen, de är inte alltför svårt att komma med om du hålla ögonen öppna (och titta på craigslist för). Jag har byggt cykelgeneratorer innan med trasiga sladdlösa Borrmaskiner och de är mycket bullriga (bästa scenariot lika högt som en borr), också borren inte kan stödja eller balansera vikten på en cykel och som krävs för en monter av något slag att vila cykel pinnar i. Jag fixade båda dessa problem i denna omgång.

Jag hoppas i framtiden att bygga en laddningsregulator att lägga till systemet så kan jag lägga till några solpaneler och/eller en vindkraftgenerator turbin till power batteri (eller i framtiden batterier). Jag arbetar för närvarande en en charge controller design hittade jag på http://mdpub.com/555Controller/ . Min elektriska arbete är ganska novis så om du märker några sätt du känner spänningsregulator kunde springa bättre vänligen tveka inte att låta mig veta.

Se Steg
Relaterade Ämnen

En Lapful av skrot-en Lap Steel-gitarr tillverkad av återvunnet material

Lap steel-gitarr har djupa rötter. Den grundläggande principen är enkel-en sträng är mycket stram och en tung, hårt objektet används för att glida längs strängen medan strängen är plockade för att producera ljud. En tidig anfader var diddly bo, ett ä...

Hur man gör en hållbar skörd korg tillverkad av återvunnet material

om du har en stack av matkassar som väntar på att återvinnas, sätta dem i arbete i trädgården som en hållbar skörd korg. Den kan användas år efter att du gör det och om något händer med din skörd korg bara göra en det är bara så lätt att göra. Du kom...

Kids' stol tillverkad av återvunnet material

jag rekommenderar denna stol för barn under 6 år gammal, på grund avstorleken på stolen skulle det vara obekväm för större barn.Steg 1: material Kan du hitta det mesta i hemmet (eller i en butik för leksaker)1) A ren 5 gallon plast hink2) en flygande...

Göra professionella gåvor från återvunnet material med en lazer brännare

med dagens ekonomi som har råd en tankeväckande gåva för någon. Låt mig visa dig hur du återvinner material såsom trä in ett minne som kommer att få dina flickvänner och fruar gå goo-goo ögon över dig och dina pojkvänner och män tänker "Jag tror att...

Lätt att bygga Stepper Controller från återvunnet material

*** du kan se mer av mina projekt och uppdateringar till min nuvarande projekt på ***För Support på detta projekt, vänligen använd forumet på min hemsida. Gå till http://colvins.ca och klickar på forum på sidan bar.* **Jag är 14 jag har alltid velat...

Bike Generator laddningsstation

Vill träna men telefonen är död? Med en stillastående cykel generator, som behöver inte vara ett problem. Du kan hoppa på din cykel och titta på dina kalorier bränner du ge energi för att ladda din telefon (eller Laptop). Detta projekt är en förlängn...

USB-Bike Generator

The USB cykel Generator är en liten cykel monterad elproducerande enhet optimeras för att ge kraft för två USB-portar. Det finns så många små elektronik som kan drivs eller ut från en USB-anslutning blir det först efter att människor kanske vill göra...

Skulptur Robot (del 1 av 9): robotarm tillverkad av återvunnet cykeldelar

Jag har byggt skulptur i över tio år och jag har sett den bearbetning tekniska utvecklingen gå från CNC fräsning till 3D desktop-objektet utskrift. Dessa "att göra maskiner" har bildat en fysisk skillnad mellan mina händer och material jag skulp...

Betong soffbord från återvunnet material

Mina barn och jag hade länge velat leka med betong och när vi flyttade in i vårt nya hus, tänkte det var dags för ett konkret soffbord. Jag måste erkänna, när jag gjorde bordet hade jag att göra en Instructable i åtanke, så mina bilder för att göra b...

Bygga din egen Eco-Quad Copter från återanvänt och återvunnet material

som en studerande inskrivna i en akademisk, tekniska gymnasiet, jag har varit utsatt för många aspekter av teknik, inklusive teknik, fordonens konstruktion och elektronik. Men mitt fokus är för närvarande lag, allmän säkerhet och regeringens politik....

Jeremys sol ugn med återanvändas och återvunnet material

genom att bläddra igenom en bok hur man solugn och snubblat på min design. Ursprungligen hade det raka paneler för att återspegla solens strålar men hamnade jag böja mig. Jag gjorde ytterligare ändringar, men till slut såg det bra.Steg 1: Vad gjorde...

Återvunnet Material sammansättning bok

som en college student som studerar teknik, jag bränna igenom en massa papper. En hel bunt av grejer skulle användas upp helt på ganska regelbundet på grund av mina läxor, och mängden diagram de innebär. För att minska mängden papper som jag använder...

Hur man gör en byrå från återvunnet material

hur man skapar en byrå från cornflake lådor och annat återvunnet material!Denna video visar bara ett alternativ, men du kan använda denna teknik för att göra massor av olika objekt. Det är inte "professionell" kartong möbler; Detta är en unge-vä...

Bakgård kök tillverkade av återvunnen material

jag älskar min bakgård. Och jag älskar att dela det med andra. Under det senaste året, har jag varit på ett uppdrag att göra min trädgård en plats där mina vänner är regelbunden och välkomna gäster. Denna bakgård kök är den senaste insats. Den är gjo...

Kort vävning - hur man gör egna kort från återvunnet material

jag är en spinnare och en vävare. Jag älskar speciellt vävning med min egen handspun Garner. En kär vän till mig, Sue Woods, handlas mig en hög med vävning böcker för min hög med målat glas och förnödenheter för några år sedan. Jag började läsa igeno...

Kniv från återvunnet material

detta är en kniv som jag gjort från bärgats och återvunnet material. Bladet är en gammal kökskniv som omformas och re kanter. Quillon är en del av ett grafik kortinnehavare. Allt läder är från en gammal la-z-boy. Skidan använder aluminium blinkande o...

Hur man bygger en Spiral ört trädgård låda från återvunnet Material

detta är en Instructable för att skapa awesome trädgårdar från scrappy "Papperskorgen".Den grundläggande tanken bakom detta instructable var att använda vad vi hade att skapa en unik trädgård (för oss). Våra leveranser bestod av 3 konstruktion l...

Budget Portal pistol från återvunnet material

försöker du ditt bästa för att föra fram frågan om vetenskap, men din CEO tillbringade all din finansiering på 70 miljoner dollar värt av moonen vaggar? Nu kan du fortsätta att testa med liten eller ingen budget med en portal pistol gjord helt av åte...

Paddleboat använder återvunnet material

En vän som driver ett maker sommarläger kontaktade mig för några veckor sedan för att se om jag skulle vara för gör vissa svetsning på hennes läger. När jag fick reda på detaljerna, jag var definitivt upp för det: hjälpa vissa barn bygga mänskliga-po...