Bike monterad kameradu har awesome cykel färdigheter, inte du? Du kan trampa snabbare än någon annan, du rista med bästa av dem, dodge bilar och fotgängare som en kille från matrisen? Tja, ska vad du göra för att visa upp. Säkert du inte nöjer sig med att bara förvåna dem direkt runt omkring dig, du behöver registrera dina kunskaper att dela med en större publik.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Billiga & lätt huvud-monterad kamera

Vi har haft lite problem där jag bor med bilförare som kör för nära till cyklister, så jag beslöt att video min dagliga cykeltur till jobbet varje dag. Lång historia kort, det var mer rationellt att använda en huvud-monterad kamera än för att bifoga...

Sopa Cam (aka huvud monterad kamera)

ett snabbt och enkelt sätt att bygga ett huvud monterad kamera.Detta var fixat ihop ett par dagar innan en dragon boat race som ett sätt att Visa paddlarna vad sopa ser i ett lopp.Något simliar skulle kunna användas i en mängd olika sporter för att g...

Monterade kamera fall från gamla verktyg fall

Jag har några ganska tung kamera redskap som jag vill gå i en flygning fall. Jag köpte några av det kubik skummet men det var för mjuk att skydda min kamera och objektiv och förvrängd ganska snabbt. Jag behövde något fastare än skum. Jag hade överväg...

Enkel cykel monterad kamera

Där gör jag en dead-lätt kamera fäste för min cykel....

Hundens Back monterad läder kamera sele

Detta är ett projekt som jag har velat göra länge, så när jag fick nyligen en vattentät, stötsäker kamera från Instructables, jag visste sin tid hade kommit. Jag har alltid haft en fascination med video tas från perspektiv av husdjur undrar hur de så...

Lätta vikt stativ kamera reglaget för DSLR

denna tutorial visar hur jag gjorde detta stativ monterad kamera skjutreglage för under $50. Designen använder hårdvara finns i de flesta hårdvara/hem förbättring butiker. Jag ville ha en design som jag kunde använda med någon av mina stativ & kamero...

Flyg-fall verktygslådan och Workstation

Min verktygslåda är ett uttryck för min att göra praktik. Den har utvecklats under de senaste 5 åren som mina behov och förmågor har förändrats som en fabricator och konstnär. Några av verktyg som är specifika för typ av arbete jag vanligtvis gör, vi...

ContourHD på en Vforce Grill Paintball Mask

jag spelar för scenario paintball team Pub krypa http://www.pubcrawling.org . Vi reser över hela USA för att spela paintball och har rest till Skottland och England för händelser. En sak som vi vill göra är att ta en massa bilder och filmer av våra e...

Bricka tyg

Ta din arbetsyta med dig vart du än går. Detta tyg version av den traditionella lövträ bricka är ett nytt konfigurerbart textilmaterial som kan sys med tjocka stark tråd skapa kroppsburna och bärbara lagring möjligheter för alla typer av verktyg. För...

Tittar mig själv i 3: e Person

detta är ett projekt som bokstavligen kommer att dra dig ut från huvudet.Hela idén är att se oss live i 3: e person. En kamera att monteras oss själva ser på oss bakifrån. En video goggle setup kommer sedan tillåta oss att bara se oss i 3: e person.V...

Montera en "Spion" videokamera på en tryckluft raket

Ok så jag gjorde nyligen en tryckluft raketgevär som var med i gör volym 15 (se länk nedan). Det är en väldigt enkel design och raketer gå extreamly hög - så hög i faktum att du förlorar koll på var de är! Jag har sett några riktigt coola videor på Y...

Att man gör en DIY borstlös Gimbal med Arduino

Detta är en berättelse om mitt tredje projekt med billiga gyro och Arduino.Efter de tidigare två projekt, Lätt inverterad pendel och 3D kalligrafi, jag har tänkt på att göra Kameran Gimbal med Arduino. Då hade jag tre principer för projektet.Utrustad...

Solid Steadicam / steadycam under $20 GoPro, dslr, vdslr bästa och billigaste steadicam på Instructables

För att bygga en steadicam behöver1. platt bit av plåt med en längd på 1 m och en bredd på 30mm.2. handtaget på borr3. hylsnyckel 3/8 tum4. bricka skruv 28mm - 13 St5. kullager, 12mm i bredd6. kork matta7. knopp med M6 skruv8. KARDAN blandade 1/4 tum...

Avlägsen kontrollerade ubåt / undervattens ROV

vad kan vara roligare än att utforska kolsvart djupet, att hitta nya fiskeplatser, utför båt underhåll eller att upptäcka skatt med din alldeles egna avlägsen kontrollerade ubåt? Jag kommer att hänvisa till avlägsen kontrollerade ubåten som en UROV f...

Mini Rover Redux

verktyg1/4 '' borrspets5/16" borrspets5/32" borrspetsCigarettändare(tillval) för slangar av plastHandborrPhillips skruvmejselRelevanta delarEZTEC 1:19 Chevy Silverado RC lastbilfrån RadioShack.Uniden trådlöst övervakningssystem med utomhus kamer...

Quad spår Arduino Robot

Detta bygga började när jag behövs för att köra några kablar i taket på min färdiga källare och hade ingen möjlighet att få i det. Så jag tänkte att jag bara skulle bygga en robot som kunde dra kablarna för mig. Och jag är säker på att jag kunde hitt...

Headmount för kompaktkameror

detta är den billigaste huvud-monterad kamera kit jag kunde komma på. Svetsglasögon ($3-$5), en remsa av elastiska band, ($1-$2). Det var allt. Klipp ett hål i menyfliksområdet och montera i på ditt huvud. Gummiband skulle förmodligen göra bara också...

Malibu cykel ljus

detta projekt är en hembyggda cykel ljus använder Malibu trottoaren översvämning ljus kan du köpa på Home Depot eller de flesta järnaffärer. Projektet är billiga att bygga och lätt att göra. Min första Malibu ljus har höll upp bra i några riktigt utm...

Bike kamera hjälm montera med epoxispackel

detta görs för att anpassa en hjälm montering för att passa någon konstigt formad cykel hjälm med en löstagbar montera. Detta kommer att ge dig ett säkert fäste för de flesta någon ny sport videokameror. Jag använder detta med en Contour HD kamera me...