Bilen inbrott Prankdetta är en stor upptåg att dra på en betydande andra, familjemedlem eller rumskompis som du behöver tillgång till sina bilnycklar. Som med alla upptåg detta bör användas på skämt och du bör vara beredd att avslöja din shenanigans innan det går för långt.

Syftet med tilltag är att göra det ser ut som markerar bilen var uppdelade, dvs en "trasig" fönster.

Obs: Bilderna här är en dramatisk reenactment. Sista gången jag drog detta tilltag möjligheternas fönster kom plötsligt och var kort så jag fick några bilder. På grund av att det finns mindre glas visas då du förmodligen vill använda för att vara riktigt övertygande.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ett spratt dem alla

Har en vän som du behöver att komma tillbaka på?Skåda! Ett spratt dem!Men se upp, den följande tar bestämning, planering, skicklighet och två godhjärtade vänner.Några mer introduktion godbitar för dig:-Det finns tre nyckelpersoner i utförandet scenen...

Bilen Prank

Hej du pranksters ute jag har ett spratt som kommer att blåsa digVARNING: DET ÄR INTE MITT FEL FÖR OAVSETT KONSEKVENSERNA FÅR DUSteg 1: Vad du behöver Din slingrande leveranser1. massor av våfflor (pannkakor är ok) om 8 lådor2. pannkaka sirap (ca 3 f...

Auto mobil Prank

Hej alla du pranksters. Gå vidare och lämna en kommentar om du vill. Jag hade jag kul tid att göra detta tilltag så jag beslöt att dela den med dig. Detta tilltag dos skadar inte något i processen. Det är dags att arbeta.Varning: Jag är inte på något...

JAG PRANKED DITT ANSIKTE! (en liten guide till upptåg)

Låt se. du vill upptåg någon. April dårar rätt? Jag fick två bra upptåg som kommer att driva någon INSANE.the första innebär... PAKETET SKUM.** Obs ** jag äger Jones labs mitt egna hem labb. Vi stöder tinkerers.Steg 1: Steg ett... Okej. Min mamma och...

Att lägga till en dator i bilen (CarPuter)

kolla min nyaste INSTRUCTABLEen iPhone / Facetime dörrklockan säkerhetssystem![I den 7 februari nyhetsbrev!]Jag gjorde detta projekt för flera år sedan, och postade den på MP3Car.comJag har lärt mig mycket om carputing och detta instructable kommer a...

Batch-filen Prank

kopiera och klistra in följande kod i anteckningar och spara som "prank.bat" (utan citattecken). Kör sedan det. =} ha kul!utanförTiteln Virus upptäcks!färg enECHO Windows Defender har upptäckt ett virus på denna enhet.Timeout /t 1 /nobreak >...

Bilen Dock

jag hatar sladdar och gillar att göra livet lättare, och jag älskar bilen mods på billiga så hör vi gå.Steg 1: Använd min Power Converter Måste drivas utan att spräcka, så använd steget ner från min första handledning.Steg 2: Trådlös laddning jag anv...

Kondensator drivs bilen

idén om vårt projekt var att bygga en liten kondensator powered bil som skulle laddas av solpaneler och utformad för att gå så långt som möjligt på en laddning.Steg 1: Steg 1: motorer och kondensatorerDet första vi fick göra var räkna ut kraften i vå...

22-tums Cinema i bilen

Bilutflykter med barn kan vara en kunglig smärta i asterisk utan ordentlig underhållning. Vi upptäckte de bärbara DVD-spelarna ett par år tillbaka och har aldrig sett tillbaka. Vår senaste modell gick på fritz, och jag beslöt att sparka upp ett snäpp...

Bilen Fox kostym

jag ville vara en ljus, orange räv men behövde en twist – så jag kom med bilen räven (från bil Fax reklamfilmerna)! Det var så kul att vara bil räven och har en unik dräkt som gjorde folk fästa sina fingrar och säga "haaaah!"Det finns 6 delar ti...

DIY anpassad TABLET hållare för bilen

denna handledning ger kunskap om BUILIDING en skräddarsydd hållare för UR TABLET med MECHANIX 2 leksak SETSteg 1: MATERIAL som används 1. MECHANIX 2 leksak SET2. LITEN BIT AV SVAMP3. FEVICOL 25g. LIMSteg 2: Skapa UR struktur Skapa UR egen struktur en...

CD Drive Prank

detta är mitt inträde i April Fool's day tävling, hur man gör ett visual basic-skript för att irritera folk. När kör, öppnas alla CD-enheter och sedan, om de är stängda, öppnar dem igen. Det går också endast på April fools day, så kan sättas upp i go...

Bygga en Air Horn för pranking

detta var en enkel bygga väckt den av behovet av att hålla en medarbetare vaken... genom rädsla!Steg 1: Saker jag använde... jag hittade en air horn på en swap meet för nästan ingenting och insåg hur enkelt det skulle vara att göra det användbart för...

Falska ägg Prank

Hej och Välkommen till April fools special. Gå vidare och lämna en kommentar om du vill. Jag hade massor av kul att spela detta tilltag på mina bröder. alla du pranksters där ute kommer att gilla detta tilltag. bryta ut dina ägg och sly flinar. dess...

I bilen psp högtalarsystem

ok jag är inte så sugen på att få en ny bil stereo etcså jag tänkte detta medan jag var uttråkadSteg 1: objekt behöver du:högtalare som ska ansluta till en psp utan krångel (jag använder min datorhögtalare som måste drivas via usb)en pspoch en i bil...

APRIL DÅRAR DAG! Shoppingväska på bilen

Detta är en förbättrad variant av "Cup på bil" upptåg. Använd de högre kvalitet påsar (jag hittade Walmart typ revan för lätt). Dubbel väska, med den inre väskan fylld med tidningen och bundna. Jag har gått ner Interstate med detta på min bil oc...

Aprilskämt - Cup på bilen

Min första tanke var att ha en bärsele kvar på bilen, zoomning på motorvägen vid 80 km/h, men tänkte bättre av den... någon (mig) kan bli dödad!Steg 1: Kraftfulla magneter Harbor Freight har dessa "90 lb. Pull" magneter för som, $5.99. Jag tror...

Ballong och aluminiumfolie Prank

så din i college och din rumskompis är borta för en stund eller din bror/syster/betydande andra är borta för helgen... Varför inte ge honom/henne en riktig överraskning att komma tillbaka till? Du kan aluminium folie deras hela rummet och sedan på to...

Bästa April dårar dag Prank

Njut avSteg 1: Setup.Först måste, om du planerar att göra detta tilltag, du vara liten.Det andra av, detta är inte bara ett skämt, det är en förmåga att testa hur dina föräldrar skiljer sig.Okej, att den instructable.Setup.Till skillnad från titeln a...