Bill Murry Scrooged inspirerade Ghost of Christmas framtida kostym aka. "Video ansikte av död"

Hej Ghost och Ghouls!!!
Jag gjorde denna hela kostym från skrotar jag hade i garaget exklusive den transportabel DVD spelaren. Jag hade funderat på att bygga denna kostym för 4 år nu och finalen fick alla bitar och tid att äntligen bygga den.
Den huvud pjäsen har en Video skärm för ett ansikte som pjäsen video öglorna av skräck film död scen är off min iPod. Jag har sedan en video A/B/C switch på ett bälte runt midjan som låter mig byta video till en live kamera monterad precis under DVD-skärmen. Så ansikte när du ser på döden dess du ser tillbaka på dig själv (Creepy!). Det enda problemet jag hade var den video är för mörka så i version 2 jag lägger i en mörkerseende kamera. Moset finansiera jag några riktigt långa skelett hand med långa fingrar som matchade perfekt storleken förhållandet. Hela är ca 7.5 fot lång. Det enda sätt ett par pounds. Om du är intresserad kommer att jag ha en full hur "instructabel" tillgängliga.
Hoppas du njuta av video... Happy Haunting,
Farbror Boo!
Relaterade Ämnen

Christmas Halloween kostym

Steg 1: Skär ett hål i rutan ...Steg 2: Sätt ditt skräp i rutan ...Steg 3: Gör henne öppna rutan ......

Rainbow vävstol ghost

en söt liten pac-man inspirerad ghost charm på vävstolenSteg 1: Du behöver... Du behöverband av ditt val av färg för spökettvå olika färgade band för ögonenverktyget för looping (du kan använda dina fingrar om du vill)Steg 2: formen ta din första två...

Tyska inspirerade salt deg xmas ornament

I denna video tutorial kommer jag visa dig hur man skapar några underbara tysk inspirerad salt deg Christmas Ornament, som gör fantastiska, billig, DIY julklappar. Detta är en kul aktivitet att göra med små barn, som de kan bli involverad i varje asp...

Ghost Halloween smink tutorial

Ghost Halloween smink tutorialSteg 1: ansikte1. and 2. I gäller ett lim för mina ögonbryn.3. and 4. Jag måla mitt ansikte, hals och händer med vitt ansikte färgSteg 2: läppar5. and 6. I gäller vita läppenna för mina läppar.Steg 3: ögon.7. and 8. I ti...

Hur man gör en PVC julgran och PVC Christmas Ornament

Hur man gör en PVC julgran och PVC Christmas Ornament(Se Video)Med julen nästan här ville jag visa dig hur man gör en PVC julgran som du kan hänga på väggen. Detta är en stor julgran att sätta upp på jobbet eller hemmet och endast krävs en spik om du...

Mighty Thor kostym

Steg 1: Konceptet Efter förra årets awesome slutlig WW2 Captain America kostym, min pojke och jag bestämde mig för att sticka med Avengers deltagarlistan och sända honom som den mighty Thor. Så, var min första uppgift att avgöra hur dräkten ska se ut...

Charlie Brown spöket kostym

i the Halloween TV Special "Det är den stora pumpa Charlie Brown" vår hjälte tydligen har vissa problem med att göra hans spöke dräkt som den har öga hål skära ut hela lakan. Vi ville återskapa denna stor kostym eftersom ingenting säger Hallowee...

Herr & fru Jack Skellington

Hur kom vi Mr & Mrs Skellington kostym idén?Ett par år sedan jag var shopping för pumpor på en lokal butik. Snidning pumpa har alltid varit en av mina favorit aktiviteter för Halloween! Som vanligt jag tog min tid att försöka hitta den perfekta pumpa...

Barns Robot kostym med ljudeffekter, godis detektor och mer

jag gjorde min dotter denna robot kostym till halloween. Jag blev inspirerad av denna Kid Robot kostym. Jag tog mig i lite av en annan riktning och till några mer nyheter såsom lampor i antenner och öron, en big button-kontrollen med en ljudeffekt fö...

Kvinnliga Robot Chicken kostym

mitt mål för Halloween var att skapa en bad ass hyllning till Robot Chicken.Från min första skiss till färdigställande!Jag vill tacka alla som stött och inspirerade mig att skapa denna kostym!...

Hur man bygger robot halloween kostymer.

Dessa kostymer var ett år i vardande för brainstorming, skissa, och utforma följt av en tredagars cram session att få dem byggde i tid för vår Halloweenfest.Vi brukar alltid gå överbord för Halloween men i år tror jag vi överträffade oss själva. Dett...

Hur man fixar en Weed Eater - förgasare rengöring

Vi har alla haft en tid där är weed eater bara skulle inte starta. Så vi dumpa den i bilen att gå till liten motor verkstaden så att vi kan spendera pengar, mycket pengar. Little gjorde vi vet att fastställa denna odrägliga, ingen bra weed eater var...

Duran Duran Rio ansikte måla 2 versioner

Som ung flicka mig själv, jag verkligen avgudar Duran Duran! Det är en av mina favorit band och de har blivit så stort inflytande på mig som en konceptkonstnär och blivande konstnär. Här, jag visar dig hur lyckades jag göra min egen ta på två ansikte...

DAFT PUNK TRON hjälm (GUY-MANUEL)

Hej killarJag ska försöka visa er hur jag gjorde min Daft Punk hjälm och passar från filmen Tron.Vi går till en festival varje år det är främst maskeraddräkter och i år hade vi en episka uppdrag att dessa passar. Min hjälm var hederliga från Boba Fet...

DIY Super potten för raket spisar

Sammanfattning: Håll händerna rena och uppgradera din raket spis med denna DIY dubbla väggar cook gryta inspirerad av StoveTec SuperPot effektivitet. Denna video visar hur du gör din egen billigt.Titta runt på internet och du ser rocket spis efter ro...

Elektrolys för rost bort – kaffe behållare

Jag har nyligen börjat restaurering av en gammal lastbil. Som en del av återställandet behöver jag ta bort rost från många av delarna. Jag har läst flera Bloggar och instructables om detta ämne så jag tänkte jag skulle ge det ett försök. För ett proo...

Animatronic Stargate hjälm

jag älskar filmen Stargate och när jag först såg det jag omedelbart kände jag ville göra en av supercool Horus guard hjälmarna. Jag hade skissat flera design genom åren och räknat ut flera olika metoder för att bygga det men avvisade dem alla för en...

Whetstone Knife Sharpener innehavaren Thingie

Jag kommer att visa dig en snabb och enkel whetstone bro som jag gjorde på min fritid. En whetstone överbryggar används till hålla din whetstone på plats när du ska slipa din kniv. Detta var kludged tillsammans i bokstavligen ingen tid alls.Steg 1: I...

Toaletten kostym

jag blev inspirerad att göra denna kostym för min dotter eftersom hon höll på att potträning på gång. Lyckligtvis var hennes storlek ungefär proportionell mot en faktisk toalett. Hon njöt verkligen bära det alltför eftersom toalettlocket öppnas för a...