Billig Mini turbinAtt känna en lärare eller två och med Momma kattens bean counting problem, vi trodde att vi bättre kommer med en extremt billig turbin. Detta sätt böna disk och lärare i alla av oss kan vara lycklig :-)

Varför bygga en av dessa mini turbiner? Jo är de billig ;-) Det är wow faktor. Det finns de pedagogiska fördelarna. Störst nytta ändå är att få någon intresserad av grön energi. Se bara hur lätt det är att generera kraft. Ja det är en mycket liten mängd ström men för de flesta El är inte något lätt att förstå. Få människor intresserade av detta enkelt att bygga, billig turbinen och kanske de kommer att inspireras till att lära sig mer. Har ljuset en match för att få en brand.

Detta är så lätt att göra hade vi Cool katt (8 år gammal) bygga den. Det är hans hand i videon. Kunde inte få honom att hålla sina händer utanför det lol. Vi hoppas att du njuta av detta instructable och Vänligen kolla in våra andra instructables på - och glöm inte att följa oss!

Kattens Science Club

catsscienceclub.com

Se Steg
Relaterade Ämnen

Billiga mini microdermabrasion

jag fick denna idé ett tag sedan när jag var med en av de ansikts skurborstar. De startar på $15 och gå därifrån. Jag vill ha fin hy, men låt oss inse det, jag är billigt. Plus, sådana som var alldeles för stor för min största "problemområdet" a...

Billiga Mini pall glasunderlägg!

Vill du göra dessa mini pall glasunderlägg? Du har kanske sett dem online och önskat att du kunde göra några av dina egna. Jag bara tillbringat Jo de senaste dagen försökande till räkna ut vad dessa små barn är exakta mått och jag till slut fik den.S...

Billiga Mini Stormkök

När jag paddla kajak vill jag inte bygga en eld så jag forskat en kompakt kamin eftersom jag inte ville att ta upp mycket utrymme. När jag fick reda på att en bra spis kostar göra över 200 dollar beslöt jag att min egen av vanliga hushållsartiklar ti...

Hur man gör en billig, mini robot av kartong

Tja, detta är mitt senaste projekt, återigen gjort rent av tristess. Men på en annan not, jag ska försöka göra något ännu större, badder och bättre för Gorilla lim tävling. Flytta på!Steg 1: leveranser Tejp,sax,två ljusa röda LED-lampor,Kartong, natu...

Hur man gör en Mini tryckluft turbin

ifall du inte visste det ännu, tryckluft är ganska häftigt. Med enkla mekaniska system - pumpar - kan energi lagras och användas för en oändlig mängd applikationer. Vad jag gillar med tryckluft är hur enkelt och tillgängligt det är. Någon med en cyke...

Como fazer um Mini tryckluft turbin

ingen caso de você não sabia disso q, o ar comprimido é bastante impressionante. Com simples sistemas mecânicos - bombas - en energia pode ser armazenada e utilizada para uma infinidade de aplicações. O que eu gosto sobre o ar comprimido é en forma s...

Min första hydroponiska anläggning (Nybörjarguide)

starta din allra första miniatyr hydroponiska anläggning! En rekommenderad guide för nybörjare som båda älskar plantering och teknik. Jag ska visa dig hur man gör en på mindre än 15 minuter, av hushållens material! Vår lilla "hydroponiska System"...

Intro till programmering (med en miniräknare)

detta Instructable ger dig grundläggande färdigheter till programmet enkla ekvationer i din miniräknare. Jag kommer att använda en TI-84 Plus-räknare och jag vet att detta kommer att överföra rakt över till TI-83. Vissa miniräknare får använda ett nå...

Se grön energi - Wind Turbine myten

När det gäller att göra grön energi, behöver vi veta vilka grön energisystem fungerar och vilka som inte. Vi behöver också veta hur bra dessa system fungerar. Om att göra El är din prioritet och du inte bor i ett område som får mycket vind måste du g...

MINI TESLA COIL

detta är en mycket billig mini-teslaspole gjort saker jag hade liggande.hur det fungerar: "El går in i C1 tills en hög spänning ses över G1. När denna spänning är tillräckligt hög, en gnista hopp över klyftan och tillåter C1 till utsläpp i L1 och L2....

Mini DMM enhancement

shoppare i Australien och Nya Zeeland Jaycar elektronikaffärer har nyligen upptäckt deras söta nya orange QM-1502 mini DMM (digital multimeter) och undrade om sådan kasta bort prissatt "leksaker" kan vara allvarliga! På det har pruta ~ Aust $5 ä...

Mini-USB-powered Tiffany lampa

gör du egna miniatyr tiffany lampa att lysa upp din PC-tangentbord i stil, från en pingis boll, några gamla mynt och metall slutet av en konstnärer pensel. Det är mycket lätt och ganska snabbt. Plus när du har gjort basen, du passar alla slags små la...

Hur man gör en mini kamin (penny spis)

detta instructable kommer att lära dig hur man gör en mycket fin men enkel och billig mini kamin eller som vissa kallar det penny spis som du kan se de blå lågor som innebär att det är så effektiva som möjligt.Steg 1: material Här är de material du b...

RC Mini Rover

Jag är värd en jr robotics sommarläger där barnen ska lära sig om mekatronik och bygga denna mini rover som slutprojekt. Min design criterial var hålla den liten, billig, enkel och avlägsen kontrollerade. Samtidigt letar efter en billig spårade platt...

DIY Mini Xmas Tree från Palm förfölja

jag ville göra en billig mini julgran i år. Och när jag kom över fallna palm stjälken i exakt form av en julgran, jag trodde det skulle vara perfekt.Vid första jag tänkte klä det med mini julgran bollar, men när jag såg priset ($5) jag bestämde mig a...

Orkanen överlevnad med ett vindkraftverk

Denna video visar vad vi gjorde för att hjälpa oss genom orkanen och efterdyningarna.Jag bor i La Paz Mexiko och vi har bara drabbats av orkanen Odile. Det var en kategori 4 och värsta orkanen slå Baja Mexiko sedan 1940.5 dagar efter orkanen vi fortf...

Blomma snurra Robogigithingy

nu här är en blomma ornament med en robot tema eller en robot med en blomtema. (Domare dra ut regelboken att titta på finstilta igen...) Whirligigs är mekaniska contraptions som drivs av vinden för att skapa någon form av fantasifulla rörelse och til...

R/C ångturbin Tank

behöver en ursäkt att leka med elden? Sedan överväga att bygga denna turbin tank. Garantera att köra din granne galen och locka hundar för miles runt. Skruva ner högtalarna lite, och titta på vide för att se vad jag menar :)Allvarligt, kan om du vill...

Lasergravyr QR & NFC WiFi Access Card

Snabb, namnge värsta med att ha gäster över till ditt hus. Nope, är det inte människor röra dina saker eller att sätta sina äckliga fötter på det grymhet-fri, handsydda, Himalayan yak-läder ottomanskt. Det är att behöva berätta varenda en av dem det...