Billig verkstad pall på hjulfick jag en gammal dammsugare för min verkstad. Mycket snart förstod jag varför! Motorn gick inte. Jag var kvar med en rostfri bin på hjul. Behöver en pall för min modellering workbench bort de oönskade bitarna. Sedan skär jag två skivor av 10mm plywood, en diametern på utsidan av toppen och en diameter på insidan. Jag fast två tillsammans med vinyl trä-lim och presto! Jag kan få runt till Tapetserararbeten det en dag men det gör ett bra jobb just nu och ger en extra bit av lagring.
Relaterade Ämnen

Verkstad pall från gamla tvättmaskin

snarare än bara skräp min trasig tvättmaskin bestämde jag mig att återvinna det.Steg 1: Sammanfattning Så jag har nu blandade nötter & bultar, miles eller ledningar, glasfönster kan hamna i ett skjul någon gång, och ämnet för detta Instructable, rost...

Billiga Mini pall glasunderlägg!

Vill du göra dessa mini pall glasunderlägg? Du har kanske sett dem online och önskat att du kunde göra några av dina egna. Jag bara tillbringat Jo de senaste dagen försökande till räkna ut vad dessa små barn är exakta mått och jag till slut fik den.S...

Hur man gör billiga och lätta hjul för RC flygplan

detta en trevlig och lätt sätt att göra några mycket lätta hjul för nästan ingenting - om lik jag du råkar ha en längd på röret släpar kvar då kostnaden är noll!du behöver:En längd av skum pipe släparEn skrot skumgummiplatta.Varmlimma fast.VerktygBåg...

Verkstad pall från en stål låda.

Rutan är skalet av en gamla, oanvändbara aviation pitot-statisk testrutan, i Storbritannien. Det är ungefär 18 inches lång, en fot hög och 10 inches kvadrat och av stål... Placera basen är avstängd en köksstol och omslaget är en gammal flygbolag filt...

Ultimate Workshop pall

Ja är detta min verkstad pall tillverkad av en enda 2 x 4 av 12 fot långWach videoDen harByggd i skruvstädBenchDogsMagnetremsanExtension stöd för mittersawSadeln väska för verktyg och skruvarDet tar ca 1 dag som byggs och några skrot från min butikJa...

SciChair (balansera elektriska stolen)

en dag medan på jobbet vi beslutat att vi skulle bygga något häftigt så vi gick till Instructables hemsida för idéer! Våra kriterier var att det hade att drivas av en Arduino! Efter att söka igenom de stora mängderna riktigt cool projekt, hittade vi...

Själv balansera Robot

Först och främst vill jag be om ursäkt för min engelska, om du inte förstår något, vänligen, fråga.Jag vet att en självbalanserande robot är inte ny, men när jag började detta projekt jag hittade mycket information, men aldrig på samma plats, jag var...

Replacing an Outside Tie Rod on a Honda CRV

Ersätta en dragstång eller något annat på din bil kan se ut som en överväldigande uppgift. Men chansen finns, du kan göra detta och det är inte så svårt som du kanske tror. Du kommer att behöva några verktyg, reservdel (en ny utanför tie rod end i de...

Scratch bygga en Radiostyrd bil med CAD och Rapid Prototyping

IntroduktionLänge har jag ville bygga en RC bil helt från scratch, men aldrig riktigt haft tillgång till alla de verktyg som krävs för att göra det för hand eller kunnat motivera kostnaden för att använda rapid prototyping metoder. Efter att ha delta...

Träpall soffbord på hjul för vardagsrum

Hej igen,Det har varit ett tag sedan senast instructable och jag hoppas du är allt ok :)Så denna gång jag beslutat att göra en träpall bord med hjul sedan jag gjorde en normal och en mer komplicerad med en hylla i mitten för dekoration.Idén till den...

Billiga däck för Robot hjul

Robot byggare alltid letar efter billiga sätt att göra hjul för deras robotar. Du ser ofta hemlagad hjul i Plexiglas eller masonit. Dessa hemmagjord hjul vanligtvis ser ofärdiga och har dålig dragkraft.Denna instructible beskriver två sätt att lägga...

5 Dollar växthuset. Hur man gör en Smart och billig, återvunnet obehandlat trä pall växthusgaser. Une Serre en 5 euro. El Invernadero de 5 euro

hur man konstruerar ett växthus från rekupererade material och köpta polyeten. Tre modeller, tillverkade på samma principer för konstruktion. Den mest dyr - tillverkad av återvunnet fönster och pall trä, kommer att kosta mer om du köper blyad ljuset...

DIY billiga slipande hjul

Detta är ekonomiskt sätt att göra en slipande hjul till din roterande verktyg Dremel stil.Steg 1: Här är vad jag användeKök Scrubs eller skur kuddar vad du vill kalla dem.SaxGängade Dremel eller liknande dornen.Steg 2: Skära ut skurpasta kuddar När d...

Konverterat 3 hjul vuxen trike till Cykelkärra för billiga!

jag ville re-syfte min pappas gamla 3-hjul Schwinn Meridian. Min mamma köpte den för honom och han likvidation kör in med bilen. Den huvudsakliga anledningen hon köpte den för honom i första hand. Min kvinna och jag har ett par hundar och jag ville h...

Hur man gör billig hjul till din RC flygplan

Detta är en process som bäst behandlas i en Visa och berätta video.Resultaten kan vara mycket bra om man är försiktig.Även om jag använt i det här fallet skumgummiplatta för hjulet center kan du använda trä, en bomull rulle och skär i halv eller gans...

Vända och stapla!-detta pall är gjord för din verkstad

alla filer som behövs för att visualisera modellen i Solid Works.Steg 1: Välja material Steg 2: Fräsning på CNC routerSteg 3: Arbeta med elementSteg 4: montering!Steg 5: Sväng och stack!Steg 6: Dimensioner [övergripande och detaljerade] Steg 7: stres...

Anti vingla hjul [svarv] tabell

När varken en 4-ben eller en 3-ben tabell kommer att göra, en enkel fjädring gör att vi kan kombinera några av de bästa attribut av båda: vingla-fri prestanda av tabellen tre-ben och hög energi som deponering av standarden fyrbenta.Vi par detta uppsk...

Industriell stil pall soffbord

EDIT: Till slut jag fick några pool fäktning glas, vilket var betydligt billigare än att köpa anpassade glas. Om man tittar på bilderna är det en perfekt passform! :) När jag tittade på pool glaset ursprungligen det 16mm tjock, vilket jag tyckte var...

Pall som trädgård vagn/släpvagn

Jag byggde denna pall vagnen flera år sedan innan jag hittade Instructables, så kommer du att se slutprodukten och inte en detaljerad steg för steg byggprocess. Jag kommer att försöka förklara vad jag gjorde och det är ganska enkelt egentligen.Uppenb...