Billiga dinosaurie skelett dräktinspirerad av en annan Instructable, jag var ganska säker på att jag kunde göra något liknande men mer i min prisklass. Det var en ganska brant inlärningskurva men jag tror det blev bra.

Material som behövs:
leksak dinosaurie skelett modell
projektor (jag gjorde min och jag ska visa dig hur jag gjorde det)
kartong
skumgummiplatta
silvertejp
färg rör sticks
inramade ryggsäck
Yard stick
några skruvar och muttrar
Drill
2 ping pong bollar
limpistol
hantverk pinnar
sprayfärg
LED "värmeljus"
Box kniv
penna

Se Steg
Relaterade Ämnen

Dinosaurie skelett från foton

detta var inte ett kort projekt som arbetar med hela skelettet, men individuellt, det tog inte lång tid att få varje ben i 3D-rymden med hjälp av fotografier och Autodesk 123D fånga. När bilderna är uppladdade och sydda, 3D-modeller exporterades som...

Kartong dinosaurie pussel

Jag var nyligen agera min lokala hobby butik och jag plockade upp en massa 3D pussel för min son att sätta ihop. De är riktigt cool, men de är lite små. Så jag bestämde mig att ta designen, blåsa upp 500% dem och göra dem av kartong. Nu istället för...

Dinosaurie Cake

Perfekta kakan för en spirande vetenskapsman eller dinosaur entusiast! Jag är oftast fram till 2 på natten innan mina barn födelsedagar, avslutar sina kakor. De flesta av denna kaka utsmyckning arbete kan göras en vecka eller mer innan du ska servera...

Dinosaurie Tandborsthållare

Min son är en dinosaurie fanatiker som mycket unga barn. Han gör inte också ett mycket bra jobb med att komma ihåg att borsta tänderna eller att hålla sitt badrum fint och prydligt. Så jag gjorde denna Tandborsthållare från en billig dinosaurie och b...

Muskel anatomi med Sugru och ett Halloween skelett

jag har undervisat mig anatomi för att få en bättre förståelse för hur man drar den mänskliga gestalten.Här är en övning du kan göra, med en billig halloween skelett från Dollar Tree och flera förpackningar av sugru.Förresten, det ser ut som en akade...

Skrämmande skelett

skrämmande skelett är mycket roligt att skapa. Jag började med två billig plast skelett som kostar ca $20 varje på ett hantverk butik tillgängligt säsongsvis. Jag tror köpte flera rullar med vita pappersdukar, en balja med mattan lim från ett hem för...

Dinosaurie modell

detta instructable är avsett att visa hur man gör en dinosaurie gjort av kartong.Jag var på väg att göra en stor T-rex huvud först, men sedan tänkte jag att det skulle men bättre om jag började med något mindre.Efter en liten sökning på Instructables...

Hand skål

här är en liten skål som jag gjort från samverkande lager av björkplywood. Jag utformade den med Poser, mixer och Autodesk 123D göra, sedan använde en laserskärare att just klippa alla 40 bitar.Bunken står på ungefär en fot i höjd och trots att mycke...

ArchaeBone: Återskapa ben artefakter med vävnadsteknik

Projektets mål är att ansluta en av de mest grundläggande mänskliga teknik, bearbetning av ben till verktyg och objekt, och i framkant av mänsklig teknik, vävnadsteknik. En full cirkel ode till oss! Det gör föreslagit vi växande bencellerna på en 3D...

Döda Alien - Halloween prop

med en billig plast skelett, några papper mache och vissa expanderingsskum du kan ha en "döda främmande" denna halloween.Steg 1: Ingredienser och verktygIngredienser:Billig plast skelettExpanderande spray isoleringMaskeringstejpTråd eller galgar...

Konversation mellan två

Vad jag gjorde är att ta några riktigt billiga titta skelett från 99 cent store, målas om för att se mer "realistisk" och sedan ställt dem till min Halloweenfest. Alla fick in i den. Gjorde även upp en liten historia....

Aerodactyl -Dinosaur Costume

---Table of Contents---Introduktion | Översikt | Material och verktyg | Byggandet | Projektet videorIntroduktionDetta var min andra kostym projektet, den första var en Charizard. Nya saker kom till stånd i detta projekt som inte fanns i min första: a...

Artikulera ett skelett

Behöver ställa ditt skelett, men för billigt att betala för de rörliga lederna? Sedan formulera några billiga, icke-böjbar sådana!Jag hittade några mini skelett för halva priset ($2 vardera!) som jag trodde skulle fungera bra som en invaderande hord,...

B.A.Sh, en billig säng med allt du behöver

Jag gjorde denna B.A.Sh eftersom min bror flyttade bort och vi har hans saker överallt och beslöt jag att samla allt på ett enda ställe för att göra lite plats och jag kunde faktiskt sätta några av mina grejer där också, så det är väldigt cool!Vår lä...

Dinosaur Serving Dish - DIY Crafts

Dinosaurie serveringsfatI detta projekt ville jag visa dig hur vi gjorde denna cool dinosaurie servering tallrik som säkerligen kommer att få uppmärksamhet på någon insamling.[Titta på Video]För detta bygga behövde vi 2 billiga plast tallrikar från d...

Ledat skelett Hand

Tillbaka i 2014 skapade jag den ultimata Liemannen projektet: Ultimate Liemannen kostym - Instructable. En av de svåraste delarna av det kostym var att skapa händer som ser ut som ben men kan också stå upp till en hel del användning. Jag var tvungen...

Dinosaurie pennvässare

Tyrannosaurus Rex kan vara kungen ödla, men denna tiny terror desktop dinosaurie har tämjts för att slipa mina pennor.Det kan verka som något som detta måste redan finnas, och medan det finns vissa dinosaurie ritar sharpeners, ingen kan vässa pennor...

T-Rex dinosaurie pussel med olika storlekar och lägen

detta Instructable är att visa dig hur jag konstruerade och byggde min egen 3D-T-Rex dinosaurie pussel.Det finns en massa olika dinosaur mönster som du kan hitta för att skära ut med en scroll såg. Jag ville göra en av dessa för min son, men kunde in...

Turkiet skelett väggdekoration Trophy

jag var shopping på en lokal butik letar efter några billiga dekorationer när jag märkte att det var ett virrvarr av Halloween och tacksägelse, det väckte mitt intresse och gav mig idén att krossa 2 tillsammans, och göra den Turkiet skelett av tacksä...