Billiga Iron Man (Mark 3) kostym med arbetande frontplåten, belysning, elektronikvisas här är mitt halloween 2012 projekt. Efter mixtra med Arduino för ett par månader och behöver en kostym för Halloween, bestämde jag mig att blanda två. Jag ville bara göra någon Iron Man kostym dock. Jag ville ha denna färg, för att vara så tekniskt funktionell som möjligt.

jag försökte göra detta projekt så billigt och enkelt för början DIY hobby/hacker som möjligt (som en)! De verktyg som behövs är en limpistol, lödkolv, och en dremel verktyg (och en hole punch lol). Grundläggande elektronik kunskap kommer att krävas, liksom kunskap om motstånd, servon, kretsar, Ohms lag och hur de alla arbetar tillsammans för att göra den enhetliga krets som driver dräkten.

Metoden för att göra alla armor delar är den vanliga pepakura metoden. Mina modifieringar var användningen av foamcore som en materiell och papier mache som en finish (Använd inte en papier mache finish! det verkligen fungerar inte bra!) och sedan spraypaint i metallic guld och rött.

Elektronik klokt, jag använde en Arduino Uno R3 som registeransvarige, tillsammans med några servon (~ $2 vardera), lysdioder (~ $5 för 50), motstånd, mikrobrytare och vissa tråd. Grundläggande lödning färdigheter kommer att behövas för att sätta alla dessa tillsammans. (Det är verkligen inte svårt att löda jag lovar. Bara läsa på nätet, börja med ett billigt järn och uppgradera när du börjar älska denna hobby, eftersom du kommer).

Detta projekt tog mig ungefär tre månader på grund av sin enkelhet, men kunde ha varit kortare om jag inte hade börjat från noll när det gäller ledningar och programmering.

Lycka till och glad byggnad!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Iron Man Mark VI kostym

detta var min Halloween kostym från förra året (2011). Jag arbetade på det från juni 2010 till oktober 2011. Jag bär det igen för Halloween i år (2012) eftersom jag tillbringade en stor del av tiden på det, jag tänkte att jag skulle få några löpande...

#7 2/3 iron Man Markera 42 kartong | Med hjälp av limpistol | DIY Abdellah

Hej killar! Del 2/3 är klar och det är på min kanal Youtube:Prenumerera för att stödja mig och ge mig era åsikter :DLänk på youtube:...

Iron Man Mark VII Papercraft

detta är min Iron Man Mark VII modellDesign: Julius PerdanaMönster: http://paper-replika.com/index.php?option=com_content & view = kategori & layout = blogg & id = 140 & Itemid = 204796Det tar mig ca tre månader till slut!!!...

Hur man gör en iron man Markera 1 hjälm

så för detta projekt jag behövde vara lite billigare men det fortfarande ser riktigt cool.Steg 1: saker du behöver Ja listan över objekt bör du har runt ditt hus1. kort styrelsen massor av det2. duct tape massor av det3. spray färg tillval4. sax5. en...

Animatronic Iron Man Mk III kostym

Iron Man kostymer har varit mycket populär nyligen och nummer ett frågan jag ofta får frågan är "Hur kan jag lägga animatörerna till min kostym?" Min vän Greg ville lägga animatörerna till sin MkIII glasfiber kostym så han bad för min hjälp och...

IRON MAN 3 MK42 kostym

Hej alla!Tja är jag tillbaka med mitt senaste projekt... min alla helt nya kostym från IRON MAN 3Jag kommer att lägga alla steg instructables för denna kostym snart!Här en sneak peek, hoppas ni gillar det!Sekkei.Facebook.com/sekkei.props...

Iron Man Mark 1 Repulsor handske

min ta på en Iron mans repulsor handske. Ersatte den typiska glöd stil handsken med lysdioder detta använder en engångskamera flash för att lägga till en liten utflytning. Handsken är gjord med hjälp av enkla pappersmodell.Obs: Min kamera var inte ri...

Realistiska MK 42 Iron man handske 3D tryckt med vittring

Awestruck av världen av prop att göra, jag bestämde mig att bidra till det genom att skapa rekvisita form min favorit film - Iron Man. Jag bestämde mig att återskapa 3 rekvisita, handskar, arc reaktorn och hjälmen.Eftersom jag hade nyligen skapat min...

Min Iron Man klassisk halloween kostym

min Halloween kostym för denna year(2008). Det är den klassiska Iron Man kostym. Du kan se bättre bilder på hjälmen på webbsidan. Plaz gärna använda mina bilder som referenser....

Billiga iron man hjärtat!

Iron man fan ? Ja!!!Jag skapa denna enkla järn man hjärtat med hjälp av några kartong och ett papprör!!!Några ljusdioder och två 1,5 v batteri!Jag skär kartong cirkeln när det gäller röret storlek och sedan jag skär cirkeln och formen att ser ut som...

IRON MAN (MARK 1 FACESHIELD)

hur man gör du egen Iron Man säkerhet FaceshieldSteg 1: Faceshield En ansiktsskydd Faceshield, tejpa den främre skölden med blå tejp frihand ögon och mun sedan använda en Dremel för kapning.Steg 2: limpistol använda en limpistol för att göra det ser...

Iron Man Mark 7 bärbar Hand-monterad Auto-kopplad Repulsor/Coilgun/Tazer

Hej alla i detta instructable jag ska visa dig hoe att göra en repulsor av en kamerans blixt, vissa puls växlar, magneten binder och ett par mer saker. Medan jag försökte göra detta jag gjorde 3 repulsor, en tillverkad i plast (inte vände ut riktigt...

Iron Man Markera 42 hjälm

Steg 1: Ladda ner mark 42 skum pep filer sedan spåra dessa filer på kartong och sedan limma ihop och använda vägg fix att fylla alla hål och sprickorSteg 2: Nästa skära av visor och måla både visor och huvudsakliga hjälm senaste användning magneter o...

Iron Man DIY

This Mark 3 Iron Man costume is very accurate to the movie's. Jag tillbringat massor av tid att försöka få alla detaljer. Det görs främst av affisch ombord, Foamies (konst & hantverk tunn skum ark), massor av heta Glue(I think I used 140 sticks or so...

IRON MAN kostym

ett år sedan bestämde jag mig för att jag ville göra den ultimata Halloween-kostym, så jag beslöt att göra en IRON MAN kostym. Jag hade ingen aning hur inblandade fabricera dräkten skulle vara. Det var en utmaning, men en hel del kul. Om du funderar...

Göra An Iron Man Full Metal Mark II Arm

har du velat göra något själv som du kan visa upp till din vänner på Halloween? Detta instructable kan vara bra för dig! Jag kommer att visa dig hur du kan göra en Iron Man Mark II armarna (rå testet flygning arm eller bepansrade version) av plåt, gr...

Utvecklingen av Iron Man

Hej alla!För de kommande veckorna utvecklar vi olika superhjältar teman i olika blandteknik som Mr Stark här.Vänligen njuta den instructable.Steg 1: skjutdörrar försvinna! Det brukade vara en skjutdörr rätt där i mitten. Vi omges det av säkerhetsskäl...

Iron Man - Perler Edition

Pearler pärlor är ibland lite tidskrävande, men de kan vara mycket roligt och verkligen häftigt ute! Detta instructable, hoppas jag att jag kan visa dig de steg jag tog för att skapa min perler bead Iron Man Mark XX Python. Anledningen till att jag i...

Iron Man hjälm bygga

Hej alla, tack så mycket för att kolla min allra första instructable om hur man gör en Iron Man Mark 3 hjälm. Jag använder papper för att göra detta och sedan jag kommer att använda glasfiber och glasfiber harts härda hjälmen. Du kommer att behöva hä...