Billiga kajak Gear Strappings
Detta är en annan av min på de billiga projekt. Fick en gammal kajak som inte har någon lagring för redskap? Ta din favorit regnkläder och vissa paracord och kan komma till band.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Göra en enkel, billig kajak stå under 15 minuter

Jag vet inte om dig, men jag har prissatt kajak står på ett antal olika webbplatser. Jag gillade inte vad jag såg. Några av dessa leverantörer vill kostnad hundratals dollar för en lätt, bärbar, hopfällbart stativ. Varför betala så mycket när du kan...

Billiga kajak fiskespö koppel

Kajak fiske är jättekul, men en risk är att ditt spö kan dras från innehavaren av en stor fisk och förlorat. Koppel är lösningen på detta problem. Affären är inte dyra, men det är roligare att göra en själv. Jag gjorde detta en från saker jag var tvu...

Kajak vagn, liten, lagringsbar vara, billiga.

Jag paddlade den berömda "stora floden Rumble" (http://www.riverrumble.org/) 2013 och planerar att paddla både 2014 stora floden Rumble och St. Croix paddeln (http://www.riverrumble.org/ i år. Flera stannar på förra årets paddel krävs lagra båta...

Borra uppståndelsen med nya batterier för billiga

har förekommit vissa instructables publiceras på hur att bygga din bärbara borr batterier med målet att återuppväcka en gammal borr, och kanske gör det för mindre än en standard batteri. Detta innebär vanligtvis köpa celler och ledningar dem in i det...

En trä gear klocka med en unik drivmekanismen

Synkronicitet är en unik exponerade trä gear pendeln Väggklockor, med en kombination av gammal och ny teknik.Många trä gear klockor drivs av vikter. Dessa klockor måste vara sår med jämna mellanrum, så ofta som varje dag. Jag ville bygga en trä gear...

DIY Plywood och gummi Drive Gear

Jag vill göra ett 3 axel CNC (dator numeriskt styrda) gravyr verktyg för min verkstad och jag har ganska mycket avslutat elektronik sidan av att bygga (Arduino och EasyDriver baserat). Jag har tittat på och experimenterade med ett par olika plattform...

Havsskum kajak, osänkbara skum kajak alla kan bygga, 16 pund och åtta fötter kul

kan du skära en knaprig bagel med en kniv, sticka en smörgås tillsammans med mayo, riv ost, skär tunt tyg med sax, sträcka rynkor ut lakan och rulla färg på en vägg? Då kan du bygga denna båt!Jag har byggt sju små kajaker under åren, alla har varit f...

Sawfish, en Osänkbar, lätt, skum kajak (23 kg). Gratis DIY kajak planer, järnhandel båt

Vill du verkligen en kajak? Vill ha en så dålig du kan smaka den, men inte kan råd med en, eller tror att du inte har kompetens att bygga en? Sedan har jag några frågor till er.Kan du skära en knaprig bagel med en kniv, stapla block, sticka en smörgå...

Bärbar kajak Stand

Bärbar kajak standJag behövde en bärbar kajak monter för att visa min kajak vid en händelse. Beslutet fattades med följande mål i åtanke.1. billiga2. allt tvungen att vara tillgängliga på Walmart. Eftersom jag sätter igång detta projekt i sista minut...

Torr Box (kajak / båt / slangar)

ja så jag fick denna stora vattentät väska för min DSLR kamera online. Nu kan jag ta min kamera in i kajaken utan bekymmer... eller under vatten för den delen.Det enda problemet är att jag har någon vattentät lagring för ett extra objektiv, min smart...

Kajak trolling motor

Jag var taggade på min Facebooksida med ett nytt sätt att titta på denna kajak uppfinning; Jag har sett tank rullstolar som går överallt. Ja, vill jag utöka mitt erbjudande till min kollega veteraner som jag serverade med en chans att kunna paddla ka...

Spola montera spöhållare till Pungo 120 kajak

en snabb bakgrund kort:Jag har alltid velat ha en kajak. Jag tänkte att jag skulle njuta av det. Jag har haft den känslan innan och jag hade alltid rätt. Så, en dag köpte jag en kajak. En blå Wilderness Systems Pamlico 120. Älskade det och fru älskat...

Galen vetenskapsman Lab Gear: Snabb Multipurpose renare

varje vetenskapsman är bundna att få sina händer smutsiga när du arbetar i lab eller butik eller hemma. Thats varför jag sydde ihop denna billiga renare som gör ett mycket bra jobb med att skura bort smuts, fett, olja, sharpie, 99,99% av bakterier. D...

Billigt och enkelt Vintage stil Weatherproofed Gear

utseende och funktionalitet på en vaxad bomull jacka - som de gjorde av Barbour - Filson och Belfast är svårslagen. Vattenavvisande, lätt kan repareras och tidlösa dessa rockar ser bra ut nya men titta även bättre med åldern, som raw denim eller en s...

Kasta papper Gears

Om du vill köra någon mekanism är växlarna grundkravet. Nu dagar finns olika enkelt och korrekt sätt att tillverka redskap. 3D-utskrifter och laserskärning gör redskap att göra mycket enkelt.Men i mitt fall jag är långt borta från 3D-utskrifter och l...

Enkel billig båt handtag, ombordstigning steg eller grepphandtag

de senaste åren har jag byggt sju mouseboats http://groups.yahoo.com/group/mouseboats/. Jag har provat olika idéer för handtag för att bära båtarna av och knyt en rosett linje till, i linje med deras billigt bygga de flesta har fått en enkel skärm dr...

Hur till ändra A Hitec HS-65HB-Servo W/kryptonit Gears för kontinuerlig Rotation

presentera Hitec HS-65HB, en av de bästa micro servo är tillgänglig med Karbonite redskap. Så vad är så speciellt med denna servo? Vad sägs om 31 uns/tum vridmoment och 0,11 SEK hastigheter vid 6 volt i en kompakt 23.60 x 11.60 x 24,00 mm fotavtryck,...

Exakt, billig, DIY gräns/Homing växlar

Hej Karl byggare!Jag är en DIY CNC kille. Jag älskar att bygga dessa maskiner och att göra saker med hjälp av maskiner som jag gjort. Jag har byggt en CNC laser och en CNC router från början och har varit tvungna att innovera lösningar på vägen på gr...

Billiga skärbräda och kök kniv till haj flex verktyget

Detta kommer att visa dig hur man gör en piraya textverktyget med billiga kniv och skärbräda.Steg 1: BaseJag var ute på pirrahna gear slips verktyg thingies, och tyckte de var riktigt söt, men jag är pank så jag var tvungen att komma upp med något på...