Billiga & lätt huvud-monterad kameraVi har haft lite problem där jag bor med bilförare som kör för nära till cyklister, så jag beslöt att video min dagliga cykeltur till jobbet varje dag. Lång historia kort, det var mer rationellt att använda en huvud-monterad kamera än för att bifoga en till cykeln. (Vibration, bildvinkel, etc)

Lyckligtvis jag redan ägde en mikrokamera, enda utmaningen var att hitta ett sätt att montera det - och du kan se lösningen i bilden ovan.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Sopa Cam (aka huvud monterad kamera)

ett snabbt och enkelt sätt att bygga ett huvud monterad kamera.Detta var fixat ihop ett par dagar innan en dragon boat race som ett sätt att Visa paddlarna vad sopa ser i ett lopp.Något simliar skulle kunna användas i en mängd olika sporter för att g...

DIY 3D huvud-monterad-Display med din smartphone

jag snubblade nyligen över OpenDive 3D-glasögon från Durovis.Stefan Welker denna fina lilla leksak och tillverkas plan öppen källkod.Det är en huvud-monterad display som Oculus klyftan men istället för att använda en dedikerad display kan du använda...

DIY huvud monterad Display

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en DIY huvud monterad display (HMD) som använder en raspberry pi och en 7 tums komposit eller HDMI-skärm.UPPDATERING: 20 000 visningar!Vänligen rösta för det här projektet i Formlabs tävlingen,...

Bike monterad kamera

du har awesome cykel färdigheter, inte du? Du kan trampa snabbare än någon annan, du rista med bästa av dem, dodge bilar och fotgängare som en kille från matrisen? Tja, ska vad du göra för att visa upp. Säkert du inte nöjer sig med att bara förvåna d...

Uppslukande HMD (huvud monterad Display)

IntroduktionVem har inte spelat ett FPS och önskat att de kunde ha en HUD overlay i verkliga livet? Kanske några av er, men jag är säker sann nördar läser detta har! Jag tittade och inget passar min budget, så jag bestämde mig att bygga en. Hellre än...

Samsung redskap VR - huvud-monterad kabelhantering

Jag fick nyligen min Samsung Gear VR för min Galaxy S6 och jag växte trött på kablar slår mitt ansikte och jag snubbla över dem från mina hörlurar. Jag ville hitta ett kreativt sätt att hantera den lång kabeln (10') någonstans som var monterad på Gea...

Monterade kamera fall från gamla verktyg fall

Jag har några ganska tung kamera redskap som jag vill gå i en flygning fall. Jag köpte några av det kubik skummet men det var för mjuk att skydda min kamera och objektiv och förvrängd ganska snabbt. Jag behövde något fastare än skum. Jag hade överväg...

Enkel cykel monterad kamera

Där gör jag en dead-lätt kamera fäste för min cykel....

Billig hemmagjord pilen huvud från skrot material

* Varning: detta instructable visar dig hur man gör ett spetsigt pilen huvud kan allvarlig skada. Använd alltid försiktighet och gott omdöme när som helst göra något potentiellt farliga och lethal.*Här är ett enkelt sätt att göra ett billigt pilen hu...

Hundens Back monterad läder kamera sele

Detta är ett projekt som jag har velat göra länge, så när jag fick nyligen en vattentät, stötsäker kamera från Instructables, jag visste sin tid hade kommit. Jag har alltid haft en fascination med video tas från perspektiv av husdjur undrar hur de så...

Headmount för kompaktkameror

detta är den billigaste huvud-monterad kamera kit jag kunde komma på. Svetsglasögon ($3-$5), en remsa av elastiska band, ($1-$2). Det var allt. Klipp ett hål i menyfliksområdet och montera i på ditt huvud. Gummiband skulle förmodligen göra bara också...

Göra en billig huvud Cam

jag har alltid trott att de huvud-monterad kammarna var ganska cool, en dag tänkte jag på att göra en. Det skulle vara mycket billigare att de andra videokameror, så här är vad jag gjorde.-Jag använde en iPod nano 5g för video (du kan hitta en på eBa...

Glasögon monterad bildskärm till ett öga - vända dig till en Borg

UPPDATERING 15 mars 2013: Jag har nyare bättre version av detta nu i en annan Instructable:Tro det eller ej var det verkliga syftet med detta projekt inte att spela på att vara en Borg.Jag behövde göra någon form av wearable head up display som också...

Lätta vikt stativ kamera reglaget för DSLR

denna tutorial visar hur jag gjorde detta stativ monterad kamera skjutreglage för under $50. Designen använder hårdvara finns i de flesta hårdvara/hem förbättring butiker. Jag ville ha en design som jag kunde använda med någon av mina stativ & kamero...

250 klass FPV Drone Under $350

Så du vill bygga en första person vy quad copter men vet inte var du ska börja? Tja eftersom du klickade på detta instructable jag sitta tillbaka få en penna och papper ut för anteckningar och få redo att lära dig. Detta kommer att bli en lång instru...

Autonoma fotbollsspel

huvudprojektet målet var att slutföra en fungerande prototyp för en autonom bordsfotboll tabell (AFT), där en mänsklig spelare möter en robotic motståndare. Ur mänsklig synvinkel spelet är bordsfotboll tabell mycket lik en vanlig tabell. Spelarna på...

Nova-en DIY Oculus spricka!

Hej, Instructables! Idag kommer jag att visa dig hur du gör din egen DIY Oculus Rift kallas The Nova!I detta instructable, jag kommer att gå du igenom utformningen av The Nova headset, byggprocessen av nämnda headset och huvudet spårning tekniker anv...

Tittar mig själv i 3: e Person

detta är ett projekt som bokstavligen kommer att dra dig ut från huvudet.Hela idén är att se oss live i 3: e person. En kamera att monteras oss själva ser på oss bakifrån. En video goggle setup kommer sedan tillåta oss att bara se oss i 3: e person.V...

En Universal RFID nyckel

RFID-projekt har varit ganska framstående nyligen, allt från projekt här på Instructables, till våra lokala kiselchipet magazine i Australien publicera en RFID-dörr lås projekt i deras November utfärda. Även jag har nyligen köpt en RFID dörrlåset på...