Billiga lätt utmärkt dator skrivbord kabelhanteringJag arbetade ut ett sätt att få makt styrelser och driver packar under min dator upp från golvet för mindre än $10. Det ser ut och fungerar lite som de dyra kommersiella lösningar som fancy kontor har.

Nu irritera kablarna inte mina tår när jag spelar eller samla damm eller få knackade när dammsugning. Och naturligtvis det ser bättre ut. Och även en riktigt lat person kan göra det i ca 10 minuter.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Dator skrivbord kabelhantering på billiga

eftersom många av projekt på denna webbplats har hjälpt mig tidigare, tänkte det var dags att ge tillbaka. Detta är min första instructable, så gå lätt på mig. Jag har tyvärr inte bilder av de enskilda stegen eller "ens före" bilder. Jag trodde...

Snygg, billig dator skrivbord

när sett för en dator skrivbord för mitt hemmakontor, jag kunde inte hitta något som var rimligt prissatt och träffade mina behov. Alla de trevligare skrivbord som jag tittade på var minst $1200 eller mer och var inte exakt vad jag var ute efter. Jag...

Utmärkt idé - anpassa verktyg referens med en Laser på Tech Shop

lära sig att mycket snabbt och enkelt anpassa ett verktyg handtag med hjälp av en laseretsning maskin. Jag gjorde det på Tech Shop!Gör en utmärkt present till den person som har allt eller elegant anpassa dina egna verktyg så att de inte kommer att f...

Bygga en konkret dator skrivbord.

Så jag har varit sugen att göra om våra bänkskivor med polerad betong, men det är ett betydande arbete. Jag beslöt att först prova min hand på att göra en konkret dator skrivbord. Min huvudsakliga kamp var att jag inte vill investera i polering utrus...

Göra en mest utmärkt etsade spegel

T hans instructable visar dig hur man gör en mest utmärkt etsade spegel. Du behöver inte ens mig en fantastisk konstnär! (Medelmåtta får du i detta fall).Processen är ganska enkel. I princip du rita och klippa en stencil kan använda speciella pasta t...

Förkolnade tyg, en utmärkt brand starter

Charred tyg är en utmärkt brand starter, en av mina favoriter för säker. Det är enkelt och snabbt att göra.Steg 1: leveranser Bara några leveranser behövs för att göra förkolnat tyg:-Tyg (du behöver 100% bomull)-En liten burk (jag använder en Altoids...

Lastpall dator skrivbord

jag fick idén till denna dator skrivbord från att se ett par andra pall-relaterade projekt på instructables. Vi behövde ett skrivbord för vårt hus och jag ville ha en som skulle passa tätt var en gammal garderob som används vara. Så skapade jag detta...

Konvertera dina pussel i en arbetsbänk såg med hjälp av en gammal dator skrivbord

Jag använde dessa instructables som modell:Steg 1: verktyg Gamla dator skrivbordÖgonskyddDremelHammareMejselMåttbandBult och mutterPennaSticksågDrillSteg 2: Hål i jigsaw base Demontera jigsaw basenBorra hålSteg 3: Märkningen datorns skrivbordAnvänd e...

Dator skrivbord från gamla byrå

jag gjort denna dator skrivbord från en gammal byrå plockas upp på en loppmarknad. Jag tog ett foto av dresser innan jag refinished det, men slipning, färgning och några lager lack var de första stegen.Jag tog bort center lådan och monterade en tange...

Låg kostnad dator skrivbord

under sommaren bestämde jag mig för jag behövde en ny skrivbord. Efter att ha tittat på många olika skrivbord kostar hundratals dollar som jag tänkte att jag kunde göra en för mycket mindre. I själva verket den totala kostnaden jag uppskatta för att...

Repurposed dator skrivbord

En tidigare dator skrivbord blir en arbetsplats för elektroniskt papper skärmaskiner.Steg 1: Ta en ny titt på gamla möbler.Börja med att identifiera maskiner som du äger som behöver en ny plats. Mäta deras dimensioner, sedan gå och handla. Kontroller...

Min SS-001. Shotgun med sann trigger, skal mata, utmärkt noggrannhet, stor makt och ser söt!

Hello poeple !Så detta är min nya hagelgevär: SS-001. Dess slingshhot system gör ett utmärkt utbud och har en stor noggrannhet. Det är inte semi-auto, men dess makt, dess riktighet, dess lokks och dess skal mata ut här pistolen en av de bästa hagelge...

De flesta utmärkt egen T-Shirt

Hej Dudes! Idag kommer jag visa dig hur man gör en mest utmärkt T-Shirt i mycket atypiskt sätt. Skjortan jag gjorde för logotypen WYLD STALLYNS (gitarr riff) från Bill och Teds utmärkt äventyr. Det är enkelt att göra även den mest triumferande tröjor...

Billiga (men utmärkt) musmatta

jag är för billigt att spendera $25 på en kvalitet musmatta, så jag bestämde mig att göra min egen. Allt ska vara under $5. Jag använder den med en Logitech G5 lasermus och har testat det med en Razer Copperhead lasermus och billiga Microsoft ball mu...

Bygga en utmärkt Snöskyffel för din bil – billiga och hållbara

vintern kommit tillsammans med 'fel sorts snö' :) - kolla denna länk för mer information. Om du har en bil, tror jag det är obligatoriskt att ha på bilens stammen en liten vinter / Snövit kit inklusive en snöskyffel.Det snöskyffel måste vara lätt, tå...

L-formad tråd Rack dator skrivbord

Jag är en nörd.Jag är bra med saker som kan vara fast med ett tangentbord och mus. Jag är inte på något sätt vanföreställningar om det faktum att jag inte vad man skulle tänka en händig kille.Detta projekt startade egentligen av två skäl. Den första...

Dator skrivbord förbättring

jag använde en stationär dator men nyligen ersatt det med en bärbar dator. Eftersom jag aldrig ta det någonstans eller behöver inte flytta den, bestämde jag mig att dölja den bort för att lämna mer utrymme på mitt skrivbord med fördelen av att ha en...

Tränga någon dator skrivbord gjort med rör och Plywood

med några rör, montering och en vänster över bit plywood gjorde jag detta fantastiska skrivbord att pryda vårt vardagsrum hörn.Steg 1: Planera & delar Planen var att använda några staket pipe, vissa Kee Klamp beslag och en halv en bit plywood för att...

Solid wood dator skrivbord för endast $50 i material!

Inledning:Min son behövde ett skrivbord att rymma studentrum liv. Som någon som gillar att göra saker från grunden, jag tyckte det lät som ett perfekt projekt... tills jag prissatta riktigt trä (inte MDF :-).Insåg att trägolv kommer i remsor redo att...