Billiga lödkolv uppgraderingJag köpte denna billiga lödkolv för tio dollar. Eftersom jag gillar att göra saker och uppgradera dem, väljer jag att uppgradera denna saker lite. Anledningen till att uppgradera var, att jag flera gånger lämna den ensam inkopplad av misstag. Det kan vara farligt när det gäller brand, så jag behövde som visar ljus. Det enklaste sättet för mig var använda switch med pilot ljus. Problemet är att den elektrisk sladden leder till lödkolv, så växeln skulle vara på sladden, men it´s konstiga :D

Så jag bestämde mig för detta:

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga en billig lödkolv hållare

detta är en lödkolv innehavare som jag byggde för mindre än $10. Det kommer att hålla flera lödkolvar eller desoldering strykjärn, och den stöder järn av handtaget, så att den järn värme inte slösas bort genom att värma upp lödkolv innehavaren själv....

LCS - 1M - en fullfjädrad, billig Hobby oscilloskop

detta instructable kommer att visa dig hur jag utvecklat en enkel men fullt utrustad digital provtagning oscilloskop som jag hoppas ger dig möjlighet att få en lyckad start i den här domänen. De viktigaste målen i denna utveckling var:Skapa något som...

Lösa lödkolv svart spets

Som en elektronik är hobby ofta nödvändigt att permanenta ett projekt i en fin PCB.Ibland är nödvändiga Ersätt eller ändra vissa komponenter i ett existerande PCB o bara återvinna komponenter från en gammal, för varje fall, vad vi behöver?Ja! en lödn...

Lödkolv Ställ svamp Gripper

Jag gillar att använda en fuktad svamp också rengöra min järn medan jag arbetar. Billig lödkolv stativ (tillgänglig på EBAY för ca $4.00) har en fördjupning för svampen men inget sätt att fästa den i läge. Ersättning svamp bitar är också tillgänglig...

Svetsning plast med lödkolv

Först var, detta ett experiment som slutade med effektiv men ointressant resultat. Jag fortsätter att försöka experimentera och förbättra resultaten. Också, vänligen dela dina resultat om du prova det här.Varför: Du kan limma ABS med ABS/aceton lim,...

Demon diskmaskin för billiga

är du en maker som gillar att laga mat? Är du trött på att titta på alla coola maten du skulle vilja göra men vill inte tvätta högar av rätter det oundvikligen kommer att kräva? Detta instructable är för dig!Det kom eftersom jag vill göra fantastiska...

Super GrooveAxe: Mini trummaskin

känna lilla bommen!Någonsin känner att du saknar några beats? Behöver din dag bättre ljudspår? Känner mig bommen med Super GrooveAxe! Det är en ficka storlek, batteridriven trummaskin & sequencer som du kan ta överallt. Det gör varje ögonblick specie...

Propeller plattform batteripack

visst, din elektronik projekt är awesome, men vore det inte svalare mer än 10 fot från ett eluttag?Jag designade detta tillägg batteripaketet eftersom jag programmera min Propeller plattform runt huset, och jag hatar att behöva dra en nätadapter över...

Spinning LED-skärm

The Spinning ljus display använder en motor för att snurra i styrelsen i hög hastighet samtidigt pulserande ljus för att göra mönster i luften som det zoomar runt. Det är lätt att bygga, lätt att använda, och kul för att visa upp! Det har också en he...

Göra en 8-amp Dual Motor Controller för $40

The OctoDriver är en öppen 8-amp Motor controller. Anslut den till din Arduino, Propeller eller PICAxe att styra mer kraftfulla motorer!Jag har jobbat på en dogie dörr ett tag - medan programvaran är enkel, att hitta en lämplig motor controller har v...

DIY kapseln akvarium Filter omvandling

Om du har ett vattenfall (hang-på-back) stil akvarium filter och du vill uppgradera den till ett kapseln filter, är du lycka. Det största fördelen att kapseln filter är att det kan hålla mer media - men sedan vad man ska göra med ditt gamla filter? V...

Fallout veteran vest

varit ganska upptagen nyligen på jobbet så har inte fått mycket tid att arbeta med ett projekt för en stund. Lyckligtvis hittade jag en tid denna helg och några skrot gummiduk. När jag säger skrot, är de verkligen rester av gummiduk. Jag verkligen gö...

Wiimote Whiteboard IR-penna

hur man bygger en IR penna för användning med en wiimote whiteboard-stil projekt eller något annat du behöver en IR penna för.Steg 1: Montera material För detta projekt behöver du:1 IR LED - jag fick min på radioshack, tydligen råttfångare har bra så...

Lätt målat glas Christmas Holiday Lights

skapa trevlig ser dekorativa lampor som liknar målat glas eller rock candy använda några billiga vanliga material. Behöver du en förpackning med liten klar plast disponibel picknick koppar, några olika färgade ark av papper, en flaska eller två av 3D...

Leda en workshop på Squishy kretsar för barn, även om du inte vet någonting

Jag jobbar på ett bibliotek i en låga inkomster, hög-behov med en massa nya invandrare. Så när vi bestämde att vi ville köra en Squishy kretsar maker session, jag var tvungen att anpassa programmet till vårt bibliotek miljö. Många av barnen i vårt gr...

Wintersowing Tips-förbereda mjölk kannor

Följande är en teknik som avser Wintersowing.För er som inte hört talas om det, är Wintersowing en metod för att starta frön för din trädgård.Inget behov av komplicerade ljus inställningar eller värme mats eller någon av besväret att starta frön inom...

Rep värms upp kniven

jag tröttnade på att skära en bit rep sedan använda en lättare för att täta ändarna. Jag vet att du kan köpa uppvärmd blad men de är ca £45-£50. Så jag bestämde mig att göra min egen, plockade jag upp en ganska billiga lödkolv och Reservhuvud för £1...

Low Level Laser Therapy (LLLT) hjälm för hår återväxt

HåravfallOm du är som mig, har dina gener det ut för dig att förlora ditt hår. Visst vi kan acceptera det och låta ödet ha sin gång, men jag personligen inte en att ge upp utan kamp. Jag försöker allt som jag tycker är säkert att försöka stoppa eller...

DIY billigaste plastflaska extruder, återvinn HDPE mjölk kannor i glödtråden

Vi ska se hur till återvinna mjölk kannor och soda mössor i glödtrådengenom att smälta dem med värmen i en billig lödkolvDu behöver:en tom CO2 cartidgeen lödkolvisolerande material (ex rockwool)en kolv som passar inuti den CO2 cartidgeett skruvstäd e...