Billiga-O Griptång vapen för Halloweendetta är hur jag gjorde några billiga-o Griptång vapen för en skådespelare i min hemsökta spår. de var ganska effektivt, faktiskt en kvinna tvingades vara rusade till sjukhuset direkt från clownen område, hon gick in i arbete!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Billig, snabb och enkel elak häxa Halloween kostym

varit fångade kort denna Halloween?Inga pengar att göra en kostym?Och oroa dig inte mer du skall gå till Halloween bollen!I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en billig och enkel elaka häxan kostym med material kan du lätt skaffa...

Smält Fiber hals varmare

här tovade knäppt hals wrap är en kombination av våt-tovad sjal jag gjorde med hjälp av en bil buffert och en annan lätt elegant hals wrap.Jag har kommit att älska våta tovning--som är magin i piska upp härlig wearable konst av osannolikt komponenter...

Aging medicinska ben & "Fallout 3" Gore väskor.

Detta instructable kommer att förklara hur man snabbt och enkelt lägga till lite av realism i hård plast ben du köper från medicinsk tillförsel sällskap, och ge en användning för dem i "Fallout 3:" Gore Bags.These ben är bra för film rekvisita e...

50W RGB LED Light Show

Vi var på en tag försäljning och jag såg en 6 fot spränga pumpa för $10. Det såg ut för att ha lite användning så jag tog den. Jag kom hem och fann han 5 lökar insidan slogs upp lite. Det är OK eftersom jag ville lägga till en arduino kontrollerad RG...

10 minuters Glow stick ljussabel

jag ville göra en billiga lasersvärd för min sons halloween kostym. Hes endast 2 så jag inte ville spendera pengar på något han skulle förstöra i 1 natt.Jag gick till min lokala pund butik och köpte följande...Ett rött sken stick (2 för £1)En tryckkn...

Vin flaska jack-o-lyktor

Halloween + dricka = vin flaska jack-o-lyktor!Förvandla vanliga billiga vinflaskor till några läckra Halloween dekorationer. Halloween dekorationer som du kan dricka! Ännu bättre.Detta Instructable kom till dig med KrylonSteg 1: material Vad du behöv...

Faux eldstad från skrotar

Jag har ett litet ställe med min flickvän och hon missade spis härden från sitt gamla hus, så förra julen förvånade henne med falska eldstad tillverkad av saker jag hittade runt huset. Eldstaden avger knappt någon värme, men det röda skenet avger en...

Budget DIY 18" cyklon avskiljare/damm dammsamlare

I´m en hobby woodworker sedan några år och var nöjd med min Jet DC 1300 trä dammsamlare. Men nyligen märkte jag att jag har problem med andningen efter någon tid av slipning/sågning i min butik. Läsa mer om denna fråga jag fick kallelse till DIY plan...

Att lägga Realism till billiga Halloween rekvisita - vikt dina lemmar 'n' siffror

Halloween är nu över, och som Karl finders billigt och bra komponenter för framtida projekt, jag är säker du har alla rotade igenom billigt överskottet som butiker försöker desperat att bli av med i tid till jul. Detta instructable utnyttjar dessa bi...

Halloween kartong kostymer och vapen Gears of war stil

** ser väl ut som jag var för sent att få det i detta år comp men kanske bara kanske trevligt folk här på instructibles kan bara låta det glida; } ***Välkommen längsDetta är min första structible så bär med mig och njuta av åkturen.Varje år kom hallo...

Enkla billiga Halloween Wall Decor

Enkla billiga Halloween Wall DecorVad du behöver.1. locket på korgen2. gamla band spray målade, svart. Jag gjorde min brun3. varje part cirkel du vill matcha din inredning för Halloween4. LED-ljus lysa bakomSteg ett, sprayfärg lock och bandSteg två l...

Göra en James Bond Spy bil (med vapen) och en spion skolan Halloween Display

här är de instruktioner som behövs för att omvandla en Mazda 6 (min Aston Martin är i butiken) in i en James Bond spy bil. Jag har även lite instruktion på interaktiva temat (Spy skola) som vi hade i år.Varje år, göra min son och jag en grund-up bygg...

Billiga lätt Halloween dekoren

jag älskar Halloween, men som har pengar att spendera på inredning. Denna min idé för billiga moderna enkel dekoration.Vad du behöver:1. foamballs finns på några dollar store2. godis - jag använt godis majs men kan du använda något. Gumballs med ena...

Lätt, snabb, säker, billig blodiga spik genom Finger - Craft för halloween insamling insamling

Jag kom upp med detta för vår skola Boo Bash insamlingsevenemang. Detta var vår Mutation Station. Det var mycket lätt, billig (mindre än $20), och en stor hit för barn i alla åldrar.Steg 1: Prisvärda saker behövs för blodiga spikBehövs-LimpistolSvart...

Billiga Wal-Mart Halloween smink - zombie edition!

alla produkter används köptes på Wal-Mart under Halloween!Steg 1: med en vit eyeliner för att skissa på din mun idé.Sedan använda grönaktig tan färg från "zombie makeup stacken" hela ansiktet, Undvik munnen.Steg 2: använder gröna från "zomb...

Billiga eleganta Halloween dekoration

Varje år jag torr kinesiska lyktor för Halloween. Jag avskurna stjälken och infoga en led natt. Ser fantastiskt utanför för Halloween. Jag placera dem runt överallt.Allt du behöver:1. kinesiska Lantern planta2. led ljus.Om du inte växa i år, titta på...

Halloween kyrkogård scen, snabb och billig

Halloween rekvisita behöver inte kosta en arm och ett ben. Med material om runt ditt hus eller i din papperskorg skapa din egen kostnadseffektiv halloween rekvisita.Steg 1: Material som används Material som användsSkrot trä. (golvbrädorna i mitt fall...

Göra en super billiga Halloween trädgård Visa

jag har precis flyttat in i ett nytt hus med ett par vänner under de senaste par veckorna, och med alla hallow är eve kommer upp inom de närmaste dagarna som jag tänkte jag skulle dela min snabb och överraskande trevlig ser gården display. Den störst...

Förvandla billig Dollar Store plast skallar till hög kvalitet, realistisk letar Halloween rekvisita

i detta instructable jag visar dig hur man förvandlar låg kvalitet Dollar store skallar till hög kvalitet, dyra snygga halloween rekvisita.Jag kommer att redogöra närmare två metoder du kan använda för att uppnå dessa effekter.Steg 1: Samla material...