Billiga resväska för 2 blixtardet är så snabbt och enkelt att göra en resväska för 2 blixtar att resa med den. Du behöver några resväska, skum, band och spännen.

Verktyg
(Dremel), kniv, linjal, penna

Relaterade Ämnen

Bygga din egen billiga Eurorack-resväska

när jag såg ut för lösningar på hur man bära längs min Modulsynt märkte jag tre alternativ:1. spendera en massa pengar för en av de (sällan) kommersiella lösningarna2. sätta saker i en massiv 19-tums rack som inte skulle passa på mitt skrivbord3. byg...

RC resväska / resefodral billiga

Detta instructable wil Visa dig hur du justerar en resväska för redovisade rc och ge den ett trevligt utseende.Allt resväskan är gjord av är den genomsnittliga hem.Det bär min Revell Atomium quadcopter och det är sändaren + lite små saker.(om du undr...

Förvaringsbehållare för DIY Craft (från gamla resväska)

detta projekt byggs som mitt projekt som jag postat förra December (DIY semester lagring behållare från resväskor) skillnaden är vad det används för. min grand barnens föräldrar trodde att detta skulle göra en stor lagring behållare för att hålla bar...

Hur att packa en resväska

detta är min instructable för att förpacka en resväska. Jag brukade vara fruktansvärt på förpackning, men efter ett antal resor under mitt bälte, jag har lärt mig några användbara trick av handeln - några även MacGuyver-esque knep.Resa kan göras myck...

Packa en resväska med bättre hjälp bälten

De flesta nya resväskor har någon form av band att hålla allt organiserat. Dessa band göra resväskan rymligare. Dock inte alla resväskor hade en och det inte krävs menar en realökning av utrymmet att packa. Förutom det är inte stark nog att dra saker...

Göra en Ottomon av en gammal resväska

jag kan inte minnas vilken blogg jag första gången såg dessa stolar på (kanske Treehugger?), men jag ville direkt ett av Kanske produktens sitta väskor. Eftersom jag inte skulle åka till Turkiet någon gång snart, tänkte jag på att göra min egen. Tja,...

Gör din egen Vintage resväska soffbord

jag älskar, älskar vintage resväskor. Vad är bättre än en vintage resväska...Vintage resväska soffbord.Detta projekt är ganska billig och tar mindre än 15 minuter att göra!Kan komma till det...Steg 1: Vad du behöver Vad du behöver:BorrmaskinVintage r...

Målning en sparsamhet butik resväska.

Flera månader sedan vår lokala sparsamhet butik hade en bagage försäljning. Personligen föredrar jag 'hardsider' resväskor, eftersom de inte är lätt krossade, slits eller bruten, så jag hoppade på chansen att förvärva en för under fem dollar.Probleme...

Resväska picknickbord och högtalarsystem

ta denna resväska på en rolig picknick i parken! Inte bara kan du bära all din mat och silverföremål i--det också fördubblar som en picknick bord och talaren system.Talaren system drivs av minty boost USB-laddare. Koppla in din ipod och lyssna på någ...

Resväska Stereo (nu med batteri, sol och Bluetooth)

detta är en berättelse om hur jag gjorde en resväska till en stereo, eftersom jag ville.Steg 1: materialEn nära omfattande lista över material som behövs:-resväska-par högtalare (min var 3" inches i diameter)-Lepai 2020a + förstärkare-Dremel / slipa...

Vintage Beat Box resväska

Edit: Jag har sedan extra Bluetooth, batteri power w/laddningsregulator och några galler för högtalarna. Jag har nu lagt till skriva upp och foton för uppdateringar.Hej alla!Jag har velat göra en bärbar resväska stereo ganska länge nu, men aldrig fic...

Arbetsytan i en resväska

Hej och Välkommen till en annan instructable från min sida - en mindre idé jag haft ett tag som jag insåg till slut.Några av er kanske känner till problemet: det finns ingen permanent plats i din lägenhet för en ordentlig arbetsbänk eller bara en tab...

Vintage resväska katt bädd

Vår katt Izzy älskar inget annat än en bra tupplur. Om det är efter en natt av stryker i grannskapet, eller bara slappa i eftermiddagssolen - hon kan logga in vissa allvarliga zzzz. Detta är, naturligtvis, om inte hon avbryts av en av många distrakti...

Gitarr Pedal styrelsen resväska med lagring

jag ville ha en pedal styrelse som har en personlig touch. Vad bättre sätt än att göra en. Jag såg den här och tänkte det var utmärkt, men beslutade att lägga till ett extra lagring alternativ.Låt oss börja...Steg 1: Samla några leveranser Saker du b...

Bygga en resväska Drum Set

st1\:*{behavior:url(#ieooui)} / * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning...

Assassins resväska

Hej ombud,Jag ser att du är redo för ditt första uppdrag. Ditt första uppdrag börjar när du får en resväska i exakt fyrtio åtta hundra timmar. Du har då sju timmar att avlyssna dina mål. Åh, och för att spara frakt kostnad vi fyllde en resväska med d...

Katt säng från ett Vintage resväska

en katt säng jag gjorde med lite sprayfärg, en gammal kudde och örngott, och en gammal vintage resväska... min boxer Simon gillar det mer än sköldpaddan katt tror jag hahaGå hit för att visa den instructable jag brukade göra det...

Fixa en trasig resväska rem fäste

jag köpte en helt ny resväska för att ta en semester med familjen i sommar, it två flygningar för en av de remmar för att hålla innehållet i placera bröt. Jag är inte säker på hur viktiga de banden är, men det säker verkade ett slöseri för min nya re...

Bokhylla: Resa bokhylla i en resväska!

Detta Instructable kommer att förklara hur jag gjorde en resa bokhylla som fälls i en resväska. Konstruktion är ganska grundläggande--du passar trähyllor i en gammal trä-sidig resväska. Nedan kan du läsa lite mer om min inspiration för projektet, men...