Billigt och enkelt tid förfaller Video (Intervalometry)
Tid förflutit, även känd som intervalometry (som i mäta mellanrum mellan fotografier), är en metod för att ta bilder långsamt över tiden och sedan sammanställa dem till en video komprimerad tid. Jag har alltid varit fascinerad av tid förfaller video. Jag minns när jag var mycket ung, se en tid förfaller video av en vinstock växer och smyger omkring på natten. Jag blev förvånad! En god tid förfaller video kan ändra hela perspektiv och förståelse av till synes ointressant vardagliga saker.

Jag har alltid antagit att göra dessa filmer skulle kräva specialutrustning som skulle vara ur min prisklass. Vänder ut, kan du producera högkvalitativ tid förfaller video med en mycket liten investering, min egen utgång var bara $45 för en extra kamera, om du kan få betala mer eller mindre beroende på din situation.

Jag hade köpt den utrustning jag behövde ett tag tillbaka, men sedan låta projektet sitta på sparlåga. När jag var ner på Maker Faire under våren 2011, jag fick tala till mikeasaurus om idén--han arbetade på sin egen tid förfaller video med en axel monterad webbkamera. Vi pratade om det och lekte med hans riggen, och vi ursprungligen kommer att göra ett samarbetsprojekt, men tyvärr hans insats drabbats av lite tekniska svårigheter och var tvungen att vara på hyllan.

Under tiden, jag återvände till Oregon och började på allvar arbeta på min egen tid förfaller saker. Titta på filmerna nedan, först handlar alla mina bästa saker upp till mitten av augusti 2011 och andra är lite längre sikt grejer jag har arbetat på sedan dess. Läs vidare om du vill veta hur du gör din egen billiga och lätt tid förfaller videoklipp!

Jag rekommenderar starkt att du gör denna full skärm och full upplösning att få total effekt:

Se Steg
Relaterade Ämnen

Förvandla en TI grafritande miniräknare till en Intervalltimer och skapa tid förfaller video

jag har alltid velat göra tid förfaller video, men jag har inte en kamera med en Intervalltimer funktion inbyggd. I själva verket, tror jag inte många kameror kommer med sådan funktion (särskilt inte SLR kameror).Så vad vill du göra om du vill göra t...

Coffee Shop Airbrush väggmålning (tid förfaller video)

målning kan vara mycket roligt, ännu mer så när du tjäna lite pengar gör det!Detta är en väggmålning jag kontrakterades till design och färg för en icke-franchise coffee shop. Sval plats. Så jag gjorde en snabb skiss på plats (ja faktiskt på papper)...

Skapa tid förfaller Video med pcDuino3 med USB-kamera

Tiden flyger. Dess nedgång redan. Vi vill skapa en tid förfaller video inspelning säsong ändringarna när trädet lämnar är fortfarande grönt till Colorados första snön. Tid förfaller video består av en serie av bilder som är tagna med vissa intervalle...

Tid förfaller Video för 3D-utskrifter projekt

Tid förfaller video är ett häftigt sätt att visa upp projektet 3D utskrift och är bra för inredningar upp visningar på YouTube, sociala medier, blogg, etc.Men tid förfaller kan vara mycket utmanande, särskilt för utskrifter som håller längre än vanli...

Göra en perfekt 360-graders tid förfaller Video med en äggklocka

En tid förfaller video är kul att titta på att lägga till panorering rörelse i det är ännu bättre. Detta tips visar hur du gör en perfekt 360-graders time-lapse video utan dyra professionella redskap. Allt du behöver en äggklocka och en självhäftande...

Ladda ner NOAA satellitbilder billigt och enkelt

detta kommer att visa dig hur man laddar ner väder satellitbilder verkligen billigt och enkelt med lätt att skaffa delar.För detta behöver du:RTL SDR USB-programvara definieras radio. Det kostar cirka 20 pund.få det här: http://www.ebay.co.uk/itm/140...

Uppnå en fantastisk professionell Film filmiska (billigt och enkelt)

Nu streaming konst, design och gameing på twitch live! en uppföljning skulle vara fantastiskt och jag vill gärna prata med dig! ^. ^ - Link också i discription - http://www.Twitch.TV/soulis_greyNågonsin velat få det extra speciell film utseendet, men...

Hur man gör tid förfaller video med Canon EOS DSLR

Time-lapse är en fotografering teknik som hämtade bildrutor är mycket lägre än rösträttsfrekvensen de fångade ramar var spelas upp. Time-lapse skapar en unik upplevelse för publiken och allmänt används numera i filmer, reklamfilmer och så vidare.Här...

Ironman Markera 3 bågreaktorn billigt och enkelt

Ironman är en fiktiv karaktär i Marvel Comics. Det var bara känt att nördar uptill de gjort en film om det. Efter det började filmen människor kärleksfull Ironman roll mycket. Nu nästan varje (cool) människa på jorden känner honom och har sett Iron m...

Billigt och enkelt Shop Vac anslutningar

Jag vet inte om någon annan har detta problem, men jag verkligen gjorde: Jag har fyra verktyg som har damm samling hamnar - en router tabell, en bänkmonterade bälte/skiva sander. en chop (spets) såg och en Dremel mini bord såg. Jag har också en shop...

Jonglering bollar - billigt och enkelt att göra

dessa bollar är mycket lätt att göra och kul att jonglera.De är bra för barn och nybörjare.För att göra större / tyngre jonglering Lägg bollar mer fyllning i steg 4.Jag kan ge alla dessa steg i utskriftsvänlig format komplett med lärare anteckningar...

Billigt och enkelt ljussabel-bälteshållare ($1)

Så fick jag bara Darth Vader Lightsaber från Disney Store från The Force vaknar produkter som de har och försökte göra en hållare eller klipp som inte skulle få i vägen och inte skada den ursprungliga ljussabel. efter skruva runt med det hittat jag ä...

Billigt och enkelt bushcraft reservdelar/överlevnad blad.

Hultafors knivar är billigt och bra (åtminstone här i Sverige). De blir allt populärare i bushcraft gemenskapen. Detta är ett litet tillägg/mod jag brukar göra för att göra dem ännu mer användbar. Du kan expandera på denna idé och lägga till ännu fle...

Pocket whiteboard och FÖRHYDA med saker du redan har (billigt och enkelt!)

Detta är en annan MILLANS (saker du redan har) instructable. i den, kommer jag visa min design för en snabb och enkel whiteboard som du kan göra med saker du redan har, och den levereras även med ett omslag som fungerar som ett suddgummi!Steg 1: Sake...

Billigt och enkelt Planters

Tidigare i år hade vi ett nytt främre däck installerad och vi tyckte det var dags att byta ut alla gamla planter rutor framsidan av huset att gå med på nya verandan. För att göra dessa krukor använder jag $6 gemensamma styrelsen furu från Home Depot....

Fäste för min billigt och enkelt Airsoft Gun!

Steg 1: grejer! Behöver du bara en friktion penna, silvertejp, min "Billigt och lätt Airsoft Gun!" Och airsoft kulor.Steg 2: Gör det dårar! Bara ta ut radergummi och bläck från pennan, lägga i airsoft kulor in i bakre delen av airsoft pistol och...

Billigt och enkelt kaffe likör

tillbaka i dag, innan baksmälla började, jag älskade verkligen vitryssar. Jag hade en på en fest vägen tillbaka när och blev kär, då såg The Big Lebowski och visste att kaffe likör och jag var gjorda för varandra.Någonstans i allt detta insåg jag att...

Billigt och enkelt Lip Scrub

det är vinter och mina läppar är inte glada. De är ständigt torr från kylan och läppstift bara gå inte på det sätt som det gör i vår och sommar. Och jag kan inte leva utan mitt läppstift! Med julen precis runt hörnet kommer jag att behöva mina läppar...

Billigt och enkelt bakgård smedja

Bygga en metalworking smedja enkelt och billigt som kan tillåta dig att hammare metall i bara några timmar.Anledningen att jag ville att bygga detta var mitt intresse för att kunna få in grundläggande blacksmithing utan att spendera en massa pengar.P...