Bioshock Infinite: Undertow VigorSom jag cosplaying Elizabeth Comstock, beslöt jag att skapa en handledning på den process som jag använde för att skapa min egen version av Undertow vigor från TV-spelet Bioshock Infinite.

Material
-Glas flaska
-Silver polymerlera ~ mitt personliga val är 1130 - Silver, Sculpey varumärke
-Ritpapper
-Mod Podge
-Blå karamellfärg
-Cork (flaska stopper som passar den som du har valt)
-Ugn
-Olika skulptera verktyg
-Liten pensel

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bioshock Infinite - Booker DeWitt Vest

Hey grabbar, jag är en cosplayer och mina kommande cosplay planer är bland annat det otroligt kul och mind-blowing spelet Bioshock oändliga!Den här gången kommer jag samarbetar med min älskade pojkvän att utföra denna cosplay dröm - honom som Booker...

Bioshock Infinite - Elizabeth Corset

Vad skulle Booker göra utan hans Elizabeth?!Elizabeth Comstock Bioshick oändliga korsettSteg 1: referenser Som vanligt gillar jag att börja med samling nog och bra bilder att hjälpa mig att få rätt utseende.Vad kan vi se och lär dig mer om Elizabeth...

Infusion kolvar från Bioshock Infinite

i Bioshock Infinite, infusioner är passiva uppgraderingar som temporally skifta mellan staterna ger dig ett val att uppgradera din hälsa, sköld eller salter. De tillverkas av Lutèce Tvillingarna. Först får du dem i restaurangen Blue Ribbon.Jag har va...

Barnstorm RPG från Bioshock Infinite

jag är en ny högskola tog en examen i maskinteknik och under de senaste månaderna har jag försumma min Datorspelsberoende. Jag började spela det senaste spelet i serien Bioshock och jag blev kär i den. Jag kommer inte ge ut några spoilers men det mås...

Bioshock Infinite Booker DeWitt Broadsider/Mauser Pistol replika

För mitt Booker DeWitt cosplay projekt, jag ville ha en äkta "Broadsider" pistol att slutföra utseende tillsammans med min replik Skyhook.Vid närmare inspektion av pistol används i spelet, blev jag förvånad över mängden små detaljer som spelutve...

Göra en spelbar laserskurna grammofonskiva från Bioshock Infinite

Presentera en äkta Albert Fink magiska melodier inspelning spelbara på någon grammofon i ditt hushåll!Ljudet av Columbia av vår egen genius kompositören! Hans många låtar underkuva listorna!Höra musik i morgon idag!Varning: Detta instructable kan inn...

Hur man bygger en Bioshock Infinite Voxophone

jag har spelat igenom Bioshock Infinite 3 gånger hittills. Jag njöt av den dolda dagens moderna Popmusiken. Jag hittade en hel del full låtar på internet och sätta dem på min MP3-spelare. Efter som jag trodde jag skulle vilja göra ett kreativt sätt a...

Hur man spelar Bioshock Infinite

Steg 1: Ta bort skivan från fall Ta ut skivan av Xbox 360 / PS3 spel fallet med fingrarnaSteg 2: Ta skivan Tar skivan till Xbox 360/PS3Steg 3: Öppna skivfacket Tryck på eject på konsolSteg 4: Placera skivan i konsolen Sätta skivan Bioshock Infinite i...

Bioshock Infinite chock Jockey Vigor flaska

Steg 1: uppmärksamhetDetta instructable är fortfarande pågår. Kolla tillbaka för uppdateringar som de publicerasSteg 2: material 1) lämplig flaska-jag använde en tom salladsdressing flaska men något med en fyrkantiga form eller åtminstone som platt f...

Mordet på kråkor Vigor Bioshock Infinite

Steg 1: uppmärksamhetDetta projekt är långt ifrån komplett. Men med populariteten för min första vigör (till min förvåning) tänkte jag kan också lägga ut vad jag har gjort med den här hittills.Steg 2: Montera du är Frankenbottle Eftersom jag letat öv...

Bioshock Infinite - Booker Dewitt hölster

Detta var min första någonsin cosplay projekt, och jag hade aldrig arbetat med läder innan, så det var ganska mycket en brant inlärningskurva hela vägen.Den färdiga artikeln känns mer som en riktig hölster än en cosplay prop, så jag är nöjd med slutr...

Bioshock Infinite: Elizabeth Costume uppdelning

* Foto! Alex Bruce och Michelle Flannigan respektiveKjolen är den mest komplicerade delen av dräkten, är det där jag kommer att börja. Som nämnts i föregående steg, bär Elizabeth en 1/2 cirkel kjol med 7 veck på vänster sida. Nu kör vi!Att göra en 1/...

Bioshock Elizabth Choker

Fågeln är det...Steg 1: referenser Första sakerna första: få några bra bilder för att få allt rätt!Steg 2: I menyfliksområdet Du behöver:-en blå-gråaktig läder eller annan Fällström om 3-3,5 cm hög och tillräckligt lång för att passa runt halsen.-vit...

Bioshocks Rapture registrerar Bin

Bioshocks slående Art déco-design för Undervatten metropolen Rapture maskor unikt med valet av tidstypisk musik som kommer från stadens fonografer.Jag försökt samla musik från TV-spel på de ursprungliga records som ett sätt att väcka dem till liv. Va...

Multi Layer / färg LED-tecken, Bioshock tema

så, im säker på att många av er känner detta som väl, bioshock infinites teman var djupgående och kanske till och med inspirerande. När något inte som mig lust jag att ode till det (dvs min xbox högtalare, daft punk tecken och en violin mod du kommer...

BioShock inspirerade brev Rack

Jag slutade nyligen spelar BioShock Infinite där utformningen av spelet världen är i huvudsak Art Deco med inslag av Steampunk. Jag gillar ganska Art déco-stil och jag hade precis avslutat doppa mig i en spelvärld fylld med det jag trodde det var hög...

Sebastian Michaelis och Grell Sutcliff från Black Butler

Ungefär ett år sedan bad min dotter mig att ta henne till Rose staden Comicon här i Portland. Jag hade aldrig varit på en men hade alltid velat. Vi gick och hon klädde ut sig till RWBY (en annan instructable om det senare). Hon hittade ett nytt hem i...

SKYHOOK!

DETTA ÄR MIN FÖRSTA INSTRUCTABLEIdag kommer jag att visa dig min design för skyhook från bioshock infinite. Jag var uttråkad under mina 4 dagar av arbete och började spela min bioshock och beslutade jag borde göra en skyhook. Så som grafisk designer...

Sköld och stjärna jul prydnad

Min post för den Whitehouse 3D tryckt prydnad Design Vänligen rösta för min modell om du tycker det ser snyggt. Inspirerad av konst från TV-spelet Bioshock Infinite som i sin tur är inspirerad av , personifikation av Förenta staterna. Skriv ut sköld...