Bipod för Knex Bolt åtgärd XM8 Sniper gevärhär är en stor bipod för bolt åtgärd xm8 sniper gevär
Se Steg
Relaterade Ämnen

Knex Bolt Action Sniper

Hej min kollega knexers detta är min knex bolt åtgärd gevär. Detta gevär skjuter gula spön och rymmer 7 till 8 spön i mag.Okej kanske ni tycker denna pistol är en andra bolt action sniper och det är men denna version är tre gånger bättre än den andra...

Knex Bolt-Action Gun 1 (KNBAG1) instruktioner

Hej stötarna.här är instruktionerna för min Knex Bolt-Action Gun 1 (KNBAG1).funktioner:-flyttbara mag.-bra sikte.-bra utbud.-kraftfull.-bult-åtgärder.-trevlig lager.-valfria andra syn (se sista steget)Pro:-alla funktioner.CON:-kanske inte så stark.-l...

Knex hävstång åtgärd gevär V2!

Långt förväntade (bra för mig) knex hävstång åtgärd gevär. Dess baserad av lincolns repeater på Fallout 3 (bäst freakin spelet EVER). Skjuter 45 fot. Riktigt cool komplicerade mech. Handtag/beståndet är utanför min paus action hagelgevär som några av...

Knex Bolt-Action Gun 1 (KNBAG1)

Hej stötarna,Detta är min bult åtgärd knex pistol.funktioner:-ur sikte.-flyttbara mag.-bekväma handtag.-bolt action.-sant trigger.-lager.-ljus vägt.instruktioner här:...

Knex bolt action, shell utkastande gevär

Hej alla! Jag nyligen gjorde detta gevär, och jag ville Visa jag er alla. Det är inte den snyggaste geväret någonsin, men jag gillar. För att inte helt suga, La jag en skal mata ut mech. Det matar ut verklig pistol skal, och jag tror det är ganska co...

KNEX BOLT åtgärd SNIPER gevär

jag vet, en annan knex prickskyttegevär...men om du gillar den här berätta för mig och jag kan göra en instructable :)im inte ny på instructables men detta är min första bildspel. Jag har inte gjort någon instructables, ännu!Detta är den första knex...

KNEX Bolt Action horisontella Repeater Mech

so... yeahinte eld ännu, och behöver en bränning kammare, men detta är en demo av hur en sann horisontella magazine (Tänk p90) kan användas vari rundor är placerat vinkelrätt mot pipan, och snurrade så att de kan få sparken. För närvarande mag har 18...

Knex Bolt Action L96A1

Detta är min Knex L96A1även känt som: Magnum Sniperrifle, AWM, AWP (och gå)i de mest spel de ser stora och frightning: Pdess försköna! i verkliga dess bara en sniper häxa har en längd av 940mmDet finns vissa variationer häxa kan brand 50 cal. kulor.....

Knex Bolt Action Shotgun

Helloooooo!Min helt nya bolt action hagelgevär. 60ft intervall, grepp, cool sevärdheter höga gemensamma jordbrukspolitiken magazine, metall ram rod och bäst av allt, förvanskning av en riktig hagelgevär.Betygsätt, prenumerera och kommentar!Tack...

Knex Bolt-Action Pistol (UPDATE)

Hey once again, here is my new project. Jag gillade verkligen Bolt-Action Pistol idén om "Dr Richtofen," så jag använde tanken och gjorde en renare letar pistol (inte att hans var skit, det bara såg lite rörig). Även jag lagt till en säkerhetsfu...

Knex Bolted gun

Hi. Detta är inte ett hagelgevär!Detta är min nya bössa, jag tror detta är den absolut min bästa knex pistol ännu.Nu fördelar och nackdelarFördelar:-Varje magasin rymmer 9 kulor-Skjuter ca 50 fot-Har en mag att lagra-Ljus-Bekväma-Sevärdheter kan flyt...

Min knex bolt åtgärd sniper gevär!

detta är min knex prickskyttegevär, som också är min första någonsin pistol!OK, vet jag inte mycket bra. med 4 normala gummiband, det skjuter 10-20 fötter (ungefär, jag inte mäta), och bryts lätt. Skicka i kommentarerna om du vill att jag ska göra en...

Knex amerikanska militära xm8 gevär

detta är min första knex gun att ive läggas till instructables. Kommentera gärna det är ganska enkelt att göra och om du vill insructions. den har en mag som håller 15 blå stavar, dess bult åtgärd och den har en välbyggd struktur, handtaget och bestå...

2014 Knex Bolt Action Rifle

Krediter: ingen.1) skjuter 20 FT.2) sanna trigger under fat stil.3) 5 runda hjul mag.4) realistisk bult åtgärd.5) tyst skytte.6) främre och bakre sevärdheter.7) Bi pod adapter.8) räckvidd skenor.9) robust robust design....

Knex Bolt Action Sniper Rifile

denna Sniper är gjord av blå mulle men jag heavally modifide vapnet.Spänna?spänna på detta pistol jag mycket bra eftersom det blir 20-30ft...

Knex Fallout 3/New Vegas Sniper Rifle

detta är min Knex Sniper Rifle modell baserade på.308 kaliber prickskyttegevär från Fallout 3 och Fallout New Vegas. Det skjuta inte men kan bli lätt modded skjuta om ville. Detta är min första instructables och kritik av alla slag accepteras så läng...

FSSR - sant Bolt åtgärd Sniper gevär

uppdatering! -Jag har återuppfört trigger bilderDETTA ÄR KLART BYGGA DET!!!Du har sett bilderna, och du kan nu bygga det!Detta är lätt min personliga favorit pistol, det blir stor makt och har ett par nya funktioner som jag hoppas du gillar.historiav...

Knex CSR50 (Crockett's Sniper gevär 50 Cal.)

Hi guys! Detta är knex vapen av DOOM här, och detta är min prickskyttegevär som jag gjorde. Jo, är det mer som en extremt modifierad version av raiden97's TMR67. Jag la i princip en shell utmatning mech, gjorde lager mer realistisk och mindre kantigh...

Mina Raptor... längsta intervall Knex sniper gevär i historia

det inte få post BREAKING rasar på grund av THE fat! DET ÄR PÅ GRUND AV TJOCKA GUMMIBAND OCH NOLL FRIKTION! Muhaahahahahahaha!!! Jag vet har fått titeln längsta intervall Knex pistol på instrucables!Name:B.s.r raptorpurpouse: lång räckvidd prickskytt...