Bird's Nest anläggningen pottenJag gjorde detta för att ge min uteplats en naturlig look. Det är en handgjord fågelbo med ägg planteringsmaskiner för små växter, som suckulenter. Jag hoppas du gillar min instructable!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Biologiska nedbrytbara anläggningen potten

Vad är en Bio - nedbrytbara Plant kruka?En biologisk nedbrytbar anläggningen potten är en pott från material som naturligt falla sönder efter en viss tid och sammanfoga med jorden. Det papper som används är också återvunnet tidningen vilket gör detta...

Kreativa anläggningen potten med bildäck

Genom detta instructable kommer vi att skapa en cool och unik anläggningen potten. Fantastiska är när du har skapat en av olika design.Steg 1: Saker som behövs Saker du behöver:BildäckVass kniv eller CutterSkruvmejselSkruvarnaBorr maskinFärgMarkörSte...

Betong Hexagon anläggningen potten

Jag flyttade nyligen in i en lägenhet, större mängden utrymme slutligen tillät mig att sätta några fina växter runt huset. Jag plockade upp en fin palm från Ikea men kunde inte hitta en pott som jag gillade. Jag har alltid velat göra något med betong...

Pop flaska anläggningen potten---en improviserad anläggningen potten från en 2-liters pop flaska

en gång på en gång någonstans i förorten fanns det två ivrig trädgårdsmästare Lucy och Susie. De älskade till trädgård och seende som de var mor och dotter delade växter och trädgårdsskötsel secrets hela tiden. Allt gick bra i förorten tills Susie be...

Den anläggningen potten grundläggande

UPPDATERING:Hej världen, jag är denAnläggningen pottengrundläggande... (original post: anläggningen potten)Facebook.Jag kan interagera med miljön och användaren med hjälp av min sensorer och några färgglada lampor. Användaren behöver inte ha tidigare...

Anläggningen potten

Hej världenen smart anläggningen potten som kan e-post du när törstig, varmt och kallt, sova osv kostnad det som en mobiltelefon, ingen föregående trädgårdsskötsel, elektriska eller programmering erfarenhet krävs.-Uppdatera 7: trådlös laddning & sola...

Slang hållare från anläggningen potten

Jag hade detta slang liggande i Boden i år... alltid trassla in. Obundet det när jag hade gå använda den ganska irriterade mig :) Så då och då skulle jag kontrollera slangen innehavare du hitta i butiker, men oftast de var antingen för tunn eller för...

Konstnären anläggningen potten

detta projekt ge instruktioner för att skapa en 3D-modell av en konstnärlig anläggningen potten. Exakta mått kan hittas i några av bilderna, men planerar att experimentera för att få det utseende du gillar bäst. Denna konstruktion har rör sträcker si...

Återvunnen plast flaska anläggningen potten

en plastbehållare återvunnet för att göra ett hem för en anläggning i nöd. En fördel med denna metod över en normal pott är att du kan se rötterna av anläggningen när de blir för stor, så att du vet när den behöver mer utrymme.Notis: Om du är en erfa...

Själv vattning återvunnet anläggningen potten för växande örter och blommor

inspirerad av bbullet's egen vattning återvunnet vas instructable, detta är den metod som jag har varit med att göra dussintals själv vattning återvunnet plantageägare. Tack, bbullet!Det sättet att jag gör dessa använder 2 eller 3 liters läsk flaskor...

Heineken anläggningen potten

i detta instructable I´ll hur du kan återanvända en kagge Heineken för att göra en stor snygg anläggning pottSteg 1: material Uppenbarligen Heineken 5 liters öltunnaDremel Mototool eller Dremel Trio (en borr kan användas i stället)Metall borrSlipning...

Kan blöja anläggningen potten

För detta instructable jag trodde det skulle vara en bra idé att innebära vissa trädgårdsskötsel blandade i med några av gamla återanvända objekt och lägg dem på ett bättre sätt. i "m kommer att visa dig hur du skapar din egen kruka och perfekt jord...

Terracotta anläggningen potten candle värmare

litet utrymme värmare. Jag var efter en värmare för vår VW transporter camper van. Du kan få diesel värmare som fungerar utanför ditt bränsle men de är DYRA! Jag har experimenterat med dessa ganska lite, fortfarande mer att göra men jag har en arbeta...

Plast Yorghurt badkar blir anläggningen potten

innan kastar något bort dessa dagar, jag försöker att tänka på hur objekt kan vara upcycled, återanvändas och repurposed. Denna gång är det en yoghurt behållare som är upcycled i en vintage flower pot. Jag är allt för återanvända och återvinning och...

Anpassningsbara anläggningen potten!

Jag kan tänka på en miljon skäl varför det är bra att hålla växter. De tar en stor del av naturen inne och lättillgängliga för köket. Särskilt örter! Jag äntligen lite kulan och köpte en liten basilika växt för några dagar sedan, men trodde inte ens...

DIY törstig anläggningen potten

Förvandla din DIY törstig växt Box till en händig plant kruka med lite tid och tejp.Steg 1:Du behöver:DIY törstig växt BoxWashi tejp/klistermärkenMedellång plast mat väskaSaxDubbelhäftande tejp (valfritt)Steg 2:Öppna upp din DIY törstig växt rutan.St...

Den anläggningen Arm grundläggande

Hej världen, jag är Anläggningen armenbasic...Facebook.Jag hjälper växterna växa på mörka platser - ingen sol behövs. Jag kan enkelt kopplas till alla befintliga anläggningen pott och ge ljus till växten. Arbetar du i ett fönsterlöst kontorsutrymme,...

Starta en Ananas anläggningen

Ananas comosus (ananas) är en bromeliaceae från Central och Sydamerika känd för sin läckra infructescense. Ananas, namnet kommer från náná náná som betyder "parfym parfym" på ett modersmål i Brasilien. Dubbelarbete denna växt är verkligen lätt.S...

Spagetti ägg Bird's Nest

detta recept är en bakad fågelbo med spaghetti och ägg placeras i mitten. Den skarpa spaghettin tillsammans med ägg gick så bra. Jag provat det två gånger och lärt mig några tips och jag har lagt några anteckningar i varje steg. Hoppas ni gillar det...