Blå solros dolly dressjag blev kär i denna solros tyg direkt, men klänningen var vägen till länge för mig. Jag köpte den för strax under åtta dollar och fixade det själv.
Första steget: Line klänningen
Andra steget: Skär hur kort du vill ha det
Tredje steget: Vik ändarna och nåla fast att göra det ännu
Forth steg: Sy ändarna
Femte steget: Ta stift av
NU DESS REDO ATT BÄRA!
Relaterade Ämnen

Lion Brand tävling - virkade Dolly Dress & Bonnet in

visar den klänning och motorhuven som jag gjorde och några av det tänkande som gick in i att göra det.Material: 1-2 nystan av Lion Brand färg vågor garn (Pebble Beach färg); Virknål (minns inte vilken storlek - J kanske?); saxDags att göra: ca 3-4 ti...

Lila gudinnan Dressing

Jag är inte egentligen ett fan av salladsdressing. Sallader, tror jag, tycks alltid smakar bra precis som de är. Så för mig att skapa en sallad dressing och fantisera om det, är inte bara otroligt sällsynt - men det måste vara något speciellt.Du har...

Före och efter: antika dresser från ingenstans

Mellan denna och gamla odjuret från kontrollerade i verandan vet jag verkligen inte vilken som är mer av ett mysterium. Varken dresser hade använts i årtionden när jag kom längs att refinish dem. Med bortgången av min mormor vi öppnade upp den gamla...

Game Boy Dress

ingen spela, detta Game Boy dress är lätt att göra och perfekt för Halloween.Så tryck på pause på Tetris, och få ut din symaskin, eftersom det är dags att bygga denna sak!Steg 1: material För denna klänning, du behöver en grå tyg för basen, liksom vi...

10 låda Dresser med dolda lådor och Crown Molding dold förvaring

Jag bestämde mig att bygga denna byrå som en julklapp till min steg-dotter. Hon är nästan 15 i den här åldern, när julen kommer runt, vi vill ge våra barn något mer användbart som de använder för mycket någon gång, och tar med sig när de flyttar ut u...

Dresser att ändra tabell konvertering

Projektet startade efter jag registrerat på Vi hade en byrå på registret, men efter att ha sett några projekt som en av "seesalters" om en hideaway baby skötbord, kändes som vi skulle kunna spara lite pengar genom åter purposing en gammal byrå s...

Fixperts-en bärbar Dressing hjälp verktyg

Fixperts projekt - A bärbara Dressing hjälp Tool - DIYSteg 1: STL-filerEn bärbar Dressing hjälp verktyg...

Solros skörd Alter

hösten är här och en gång grön och färgglada trädgården är bleknar när kalla nätter börjar ta över. Broccolin har gått till utsäde återstående paprika och tomater krymper och det dags att gräva upp löken. Men vad göra med de massiva solrosor som växt...

DIY motoriserade LEGO kamera Dolly

Billiga, lätt att bygga, och det faktiskt fungerar! Vad är inte för att gilla?Här är ett urval video skott med min mobiltelefon på denna hemgjorda motorized LEGO kamera dolly.Steg 1: delar 1 x Cellphone fäste $1,501 x 1/4-20 skruv2 x 1/4-20 nötter1 x...

Lowboy Dolly och Moped som ATV Towtruck

dömda motorcyklar och andra "tweaker bajs" täppa till delade utrymmen i många en artists' studio.Jag var oskyldigt rensa ut min del av sådan plats när min vän pekade på en ATV trike.Han yttrade trigger frasen "det är ditt om du får det häri...

En enkel vagn eller dolly för lock plast förvaringslådor

jag har en bunt med lådor som jag hålla sig i rörelse, eftersom de framför några lådor som har nyttiga saker i dem. Jag ville hålla flytta dem alla en efter en. så jag byggde en snug lilla box vagn för den nedre rutan.Funktionen nyckel design av denn...

Kompakt kamera Dolly gjorde från återvunnet träpall

i slutet av videon "hur man demonterar en träpall" kameran är gled på en dolly visar virket lagd på på ett litet bord. Bara i fall någon var nyfiken vad jag gjorde med demonterade pall och vad användes för att göra som sköt....

30 andra tabell Top Dolly

Om du fotograferar en småskalig bordsskiva video, och vill ha en billig 'n lätt * sätt att spåra horisontell rörelse, denna 30 andra tabell top dolly idé är en snabb och smutsig (bara lite) sätt att få slät spårning skott med hjälp av saker du förmod...

3D tryckt tid förflutit Dolly

om du gillar detta instructable vänligen överväga att rösta för det i göra den riktiga tävlingen, tack.En time lapse dolly lägger en mycket dynamisk touch till ett normalt statiska form av fotografi. Jag har byggt flera dockor de senaste åren, min fö...

5GBP videokamera dolly, PC sidopanelen

omedelbar dolly, ingen utrustning, bara enkla silvertejp och den side panelen av en PC.Vad ser du? En svävar bit av aluminium? Nästan där!Dot gjort denna video med denna video dolly.Steg 1: Få en plan, styv plane, här en aluminium PC side panel (stru...

Arduino 2 axel tid förflutit Dolly

det är på tiden att jag visade internet min tid förflutit dolly. Detta är åtminstone iteration 4 eller 5, kombinera en linjär rörelse rigga med en panorering rigg, så tyvärr jag inte har en steg för steg byggprocessen. Men om din på mig en bild är vä...

BFX bygga planera Dolly

gör din produktion behöver den graciösa rörelsen av en dolly, men saknar de $ 1 800 dollarna det skulle kosta för att köpa en? Välkommen D.I.Y. Dolly! Titta på denna episod som Erik och Jared Visa dig hur man bygger din egen dolly.Titta på videon!!!H...

Asiatisk kycklingsallad med koriander Lime Dressing

jag gjorde detta recept upp när jag kom hem från en restaurang och den person jag var med beställt något liknande detta. Jag dreglar över det medan jag åt min måltid och köpte ingredienser för att piska den här upp på vägen hem denna sallad är smakri...

Bacon-Broccoli sallad med granatäpple fröhyllet & Tangy Dressing

Bacon-Broccoli sallad är helt enkelt gott om serveras som en sida eller huvudrätt. Det är lätt att göra, lätt att anpassa sig eller improvisera och ett utmärkt val när du vill ändra saker upp och avstå från den regelbundna Caesar, trädgård eller grek...