Blå stål Barrettes bilderdetta är mitt första försök på håraccessoarer. Vart är tillverkad av en 5/8 stål bricka spik och Gem.
Relaterade Ämnen

KNEX BARRETT 50. cal & ingripande

här du kommer att bygga min BARRETT 50. CAL & se mitt inlägg har rolig och glad jakt du kanna MOD den men skicka mig dina bilder av din :)Steg 1: kropp Här kommer du BUID min BARRETT 50. CAL & INTERVENTIONSteg 2: räckvidd Här kommer du att bygga r...

K'nex Barret M82.50 cal

här är min M82 Barret.50 kaliber sniper rifle replik. Det är en upprepande slangbella, med 6 runda internt vuxit, storeable löstagbar tidskrifter. Det har också en texturerat buttstock och fällbart bipod.Om du gillar vad jag bygga, vänligen ränta och...

Knex Barret 50 cal.

Tja, jag har gjort instruktionerna förr som jag hoppats på, så här du är! Om anvisningarna inte klar eller jag bud upp bilderna eller vad, vänligen Låt detta känner mig, jag fixar det för dig.Om vapnet: som sagt, CoD spelare kommer att veta det, och...

Stavroz's Barret M99 50. Cal.

Hej människor, detta är min nya knex prickskyttegevär.Den är baserad på Barrett M99.Några pro's och con'sPro: sVerkliga pseudo bult åtgärd.Nya lastning systemet. (åtminstone tror jag det)Sträcker sig upp till 60-70 fot.Realistiskt utseende.Nackdelar...

Knex sniper skyttebana (barrett)

Hej och Välkommen till min instructable.Detta är min första instructable så snälla ursäkt för stavfel eller textspråk!Jag antar att detta inte är en riktig instrctable men det är jag vill att du ska hitta massor av mods ut för min barret knex skytteb...

LEGO Barrett.50 Cal

i denna "How To" jag ska visa dig hur jag gör min Barrett.50 Cal jag kom upp med enkelt designa en dag när lurar runt. Jag tycker det är den snyggaste och mer realistisk. Känn dig fri att lägga på och göra det bättre!Steg 1: bitar För att bygga...

Hur du gör en Sniper Rifle Prop [Barrett M107 50 kaliber] (med tidningen. Stativ, räckvidd, laddar Slide)

alla människor att rösta för Sniper Rifle [Barrett M107 50 kaliber] denna vecka! Här är det!Länkar till några bilder!http://www.mediafire.com/imageview.pH...http://www.mediafire.com/imageview.pH...http://www.mediafire.com/imageview.pH...-------------...

Barrett 50 Cal.

detta är en 3D, skalenlig ritning av ett Barrett 50 kaliber prickskyttegevär. Som sett i kalla av plikt MW2 och MW3! Jag drog det i skolan efter jag blev någorlunda bra på programmet ProDesktop som jag var med att skapa bilder av min designprojekt fö...

Iron man arc reactor 1st generation bilder

dessa är bilder av min nyaste bågreaktorn som jag har byggt. Detta är baserat utanför den 1: a bågreaktorn som tony stark gjort.Vill se mer sånt här. Tja... Vad väntar efter klickar du på knappen subscribe(follow)....

Lägga till en personlig bild (länk) till din e-post!

Hi det!Jag skulle vilja lära dig ett sätt att lägga till en länk till din bild som du kan sätta in din e-post. Varför skulle du vill göra detta? Tja, efter användande Facebook mycket, gillar jag verkligen förmågan att se vem jag läsa eller prata med....

Automatisk fil djurhud (bakom bilder)

Detta är en extremt lätt att använda filen djurhud! Jag kodade den själv och det kommer med en anvisning fil.Njut av mitt arbeteYouTube-VideoR0b3r-tSteg 1: poäng!Krediter till Crazy Leprecaun för att lära mig hur man gör detta ursprungligen. Kodning...

3D konkreta bilder - Inspiration!

3D konkreta bilder - Inspiration!Få en duk och några konkreta och skapa ett varaktigt minne. I detta projekt tar dekorativa bilder former av kända landmärken av olika städer med hjälp av betong. Inskriften är också gjuten av betong. På grund av det o...

3D-tryckt tacksägelse spel dekoration från 2D-bild med Tinkercad

Ja, en 3D-tryckt 2D sak. MEN - som innebär att bara om någon bild kan vara pressad och givit djup!Obs: Jag använder en Mac och ge dessa kortkommandon i detta Instructable - PC kommer verkligen bara vara annorlunda med CMD + _ genvägar.Jag fick en för...

Bambu bild från en kalender / Cuadro de bambu usando un calendario.

jag har några gåva kalendrar från en asiatisk dollar store, jag behövde inte så mycket kalendrar även jag har några från 2012 har jag aldrig använt.Men bilderna är trevligt, med bonsais gradens och muren. Så jag recicled dem att använda som vägg bild...

Björk-ramar med flytande bilder

Jag älskar beger dig ut i bergen, går för en bra vandring, och njuta av vyer. Jag har också undrat flera gånger om det fanns något jag kunde göra med Björk eftersom det är en sådan vacker trä med alla papper-liknande peeling Barken, och i helgen jag...

9 bilder samman 1 Foto.

Du måste ha såg människor att sätta stora effekter i sina bilder med hjälp av Photoshop.Idag, ska jag berätta en mycket ny sak. Sammanslagning av 9 olika bilder med "Photoshop CS3". Du kan få denna programvara från Adobes webbplats.Tid: 15 minut...

Ålder dina bilder

i denna tutorial kommer jag visa dig hur du ger bilderna en åldrande/grunge effekt. För detta måste du använda photoshop och du måste ha några grunge strukturer. Du kan ladda ner dem från internet eller du kan göra dem själv. Bara gå ut och ta några...

Animerade 3D-bilder

Vill du skapa cool 3D-animerade bilder som alla kan visa med bara en webbläsare? Med grafik programvara, kan du skapa animerade GIF-bilder (dvs "Graphics Interchange Format," en typ av bild arkivera) som har en 3D-effekt utan tittare behöva bära...

Animera bilder i till GIF: s

Ja detta är en uppföljning till mitt instructable att göra animerade GIF-bilder, här är lite mer ingående och hur du ska göra en massa olika animeringar från foton.Detta "vänners kompatibla går ut till bobbyK881, som frågade om göra detta med bilder,...